Widok

NASZE DZISIEJSZE ZAKUPY

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Godzina latania po Fashion House i mamy garnitur!
Polecam sklep Lancerto, szczególnie dla panów z dość szeroką klatką piersiową ;) (mają naprawdę dużą rozmiarówkę)
Jedyny sklep w którym udało nam się od razu kupić duży, piękny garnitur + białą kamizelkę z musznikiem.
Były obniżki, zaoszczędziliśmy ponad 400 pln.
W drodze do domu odebraliśmy moje buty z Matarni od pani z www.bialebuty
Jestem bardzo zadowolona.

image
image
image
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
gratulacje :))
kolejna rzecz z glowy :)))

image
image
no jak milo:) a za ile butki?

image
image
Butki- 139 pln ale sama odbierałam więc jeśli zamawiasz pocztą doliczają za przesyłkę

Gratulacje :-)

My w lancertko kupowalismy kamizelke

image
image
Ila taka kamizelka z musznikiem tam kosztuje??

image
image
Karcia- piękne są , prawda? :)
Naprawdę jak Mój zobaczył (chociaż jakoś tak dziwnie na początku podchodził do zestawu biała lub bordowa kamizelka + musznik) powiedział że kupujemy, ze to jest to!

no ja własnie po moich przebojach z butami kupiłam dzis w Agnes podobne do Twoich. Tylko ecru z jakimis tam złotymi dodatkami, ale kształt i obcas identyczne. Z Growikaru własnie. Sa całkiem wygodne.

[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
delka, ale przeciez w pruszczu sa sliczne buty w tym nowym salonie sukien slubnych ''first lady'':)))chyba ze zle zrozumialam i Ty juz buty masz:)ja kupilam swoje wlasnie tam, niedlugo odbieram, bo jeszcze nie doszly:)

WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
kamizelka + musznik z 229 pln na 169 pln przeceniona, ale była też przepiękna w kolorze bordo (niestety brak odpowiedniego rozmiaru) w cenie 99 pln

ooo:) dobrze wiedziec, dziekuje za info:) ja jeszcze butow nie kupilam a na razie zbieram info gdzie co i jak hehe. a duzy jest wybor??? ja nie moge na wysokich obcasach;/

image
image
Delka, moje mają chyba 3 lub 4 cm, więc to prawie nic ;)
Naprawdę jeśli możesz, to warto udać się na Matarnię, ta pani z www.bialebuty ma w domu trochę "towaru" nawet jak nie ma rozmiaru, warto zamowic, poczekac 2 tyg.

P.S. Możesz nawet mieć buty wg własnego pomysłu i zamówić u tej pani

delka:) wybor jest Ogromny!!!co prawda w sklepie jest kilka, moze kilkanascie par, ale za to w katalogu fulllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!
ja wybralam swoje laczoac chyba z dwoch czy trzech roznych fasonow!!!
wybierasz wysokosc obcasa, od kaczuszek po wysokie baaardzo:)))
moje beda 5 cm, kolor, material-kilka do wyboru, nosek, zapiecie, no slowem mowiac czego dusza zapragnie!!!!!!!!!!!!

no prosze milo:) a ile sie czeka na przesylke??

image
image
no ja zamowilam jakies dwa tygodnie temu, wiec powinny niedlugo juz byc, kobitka powiedziala ze to sie waha od 3 do 4 tygodni, w zaleznosci ile ma zamowien, bo po jedna pare to sie jej nie oplaca dzwonic, czeka az sie uzbiera wiecej, ale musisz po prostu podejsc i zapytac, chyba ze jestes poza granicami kraju...
ale jak chcesz moge ci podac nr telefonu do tego salonu i sama zapytasz jak to wyglada

no niestety mieszkam teraz w Dublinie;/ przylatuje 1,5 tyg przed slubem wiec dla mnie to bylby za duzy stres zamawiac buty. jakby cosik bylo nie tak z przesylka... wole nie myslec hehe, ale dziekuje za dobre checi:)

image
image
no spox, nie ma sprawy:)od tegp jest przeciez to forum:)

sie wie hehe

image
image
ano sie wie:):P
no nic, zmykam do krainy snu...............wczoraj przebablowalismy wieczor ze znajomymi i dzis padam ze zmeczenia.... a rano do pracy!!!!!!!!!!!!
dobrej nocki
p.s. u Ciebie jest 22.00 wiec jeszcze mozesz poklikac,hehe
do niedawna tez bylismy w tamtejszej strefie czasowej:) tyle ze w anglii:))

Delka, jeśli nie masz możliwości przymiarki, to uprzedzam że buty z kolekcji Growikar (nie wiem jak inne) z czubkami, zamawiaj w swoim rozmiarze.
Ja takie buty kupuję zawsze nr większe więc mocno się zdziwiłam jak pani pytając o mój nr buta, dała mi dokładnie taki sami rozmiar i pasował jak ulał.

dzieki COT za info:)

dokladnie Alycja tu 22 wiec jeszcze mloda godzina:) dobrej nocy:)

image
image
no, ja też dziś zakupiłam butki:) nie są co prawda typowo ślubne, ale szczerze mówiąc, to wolałam takie "niejednorazowe" - są z koziej skórki (taka lekko przecierana), beżowe, mają palce i piętę, pośrodku nic, mają stabilny, dość szeroki obcas (nie szpila) pasek wokół kostki i wydłużony i zaokrąglony nosek, pięknie stopa w nich wygląda. nawet moja mama nie miała zastrzeżeń i powiedziała, że pasują (do gorsetu sukni - odsyłam do wątku "moja suknia:)))" :) a najważniejsze, że założę je i przy innych okazjach:) szukając butów ciągle miałam w myśli te wiper z gino rossi (na pewno widziałyście fotki) i kupiłam w podobnym stylu.
w salonie na węglarskiej przymierzałam growikar, ale te czuby są za długie, zabiłabym się w nich chyba:) niemniej, ekspedientki miłe.
natomiast koszuli męskiej koloru mleka z pół łyżeczki kakao;) lub chociaż maksymalnie rozbielonego cappuccino nie ma ( przynajmniej w madisonie) - są tylko te ecru "żółtawe", a to nie to:( cóż, będę szukać dalej...

imageimage

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry