Widok

NAUKA WIAZANIA CHUST

Śródmieście Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,

Czy ktoras z mam noszacych swe dzieci w chustach zechcialaby sie spotkac i udzielic mi rad/nauczyc motania chust?

Posiadam Natibaby tkana. Coreczka ma aktualnie 6 m-cy. Latem troche sie motalysmy i chodzilysmy na spacerki, jednak nie robilam chyba tego zbyt dobrze, bo nie zawsze bylo mi wygodnie no i mialam wrazenie ze Mala nie jest zbyt dobrze ustabilizowana. Jednym slowem bylo dosc luzu...
Zima w zwiazku z tym odpuscilam sobie noszenie Zosi w chuscie, tym bardziej, ze warunki pogodowe takze nie sprzyjaly.
Z checia zaprzyjaznilabym sie z chusta, wiec jesli ktoras z mam moglaby mi pomoc bylabym wdzieczna.
Dodam ze mieszkam w Gdansku Srodmiesciu( w okolicach Starowki)- gotowa jestem oczywiscie dojechac do ktorejs z mam.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisz do Kingi - prowadzi sklep internetowy i pokazy noszenia chust- napewno pomoże, mieszja w Gdańsku http://www.chusta.pl/
Dzieki.

A moze ktos chcialby pomoc indywidualnie. Wiadomo ze jesli jest grupa osob to ciezko poswiecic kazdemu z osobna wystarczajaca ilosc czasu...
podbijam
Martszp, znasz Kingę? Bo to moja znajoma jest. ;)
mamtu- Kingę znam ze szkoły rodzenia- 5 lat temu :-)!!! (szkoła- "Dobry początek")
No to mamy wspólną znajomą :) A u Niej już teraz trójeczka. :)

Ps: Też zaliczyłam "Dobry początek". :)
mamtu- to jesteśmy "rodziną " :-) Może spotkamy się w tym roku na pikniku w Matemblewie?
Hehe. :) Wybierasz się na piknik? Daj znać, to może uda nam się spotkać. :)
Ja z chustami niestety nie jestem za pan brat, moim przyjacielem jest Mai Tai. ;) Ale teraz zimą nawet on poszedł w odstawkę. :(
Dam znać. My prawie co roku jesteśmy- od 4lat!
Z chust to mam tylko kółkową, ale i tak młodsza córka już wyrosła (ma 2 lata) i nie daję rady już jej nosić :-)
Ale fajnie! :)))
Cieszę się, że będę miała okazję poznać autorkę tych wszystkich pięknych słodkości. ;)
Zapytaj tutaj: http://www.chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=81
W trójmieście jest sporo mam używających chust, ale niewiele z nich bywa na tym forum.
Zapraszamy do Klubu Kangura, spotkania są w Panu Dinku na Orunii.
www.http://klubkangura.com.pl/forumkangura/viewtopic.php?t=652&sid=35d5771faa534aa1584ba0527aae85d9

Pozdrawiam

image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pomysł na prezent dla 60latki (165 odpowiedzi)

podsuńcie pomysły na prezent dla 60latki, z okazji okraglych urodzin,bliska ciotka najchętniej...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Wyprawka dla dziecka lato (48 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry