Widok

NAUKI PRZEDŚLUBNE

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pomocy slub 1 wrzesnia a nie mamy nauk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam NSJ we Wrzeszczu
image
A kiedy sie odbywaja?
we wtorki o 19 czy jakos tak, obowiazuja 4 spotkania, czyli 4 kolejne wtorki, nie jestem pewna godziny, a my nauki juz skonczylismy wiec nie mam juz kartek ale mozesz zadzwonic do kancelarii parafialnej i spytac o ktorej sa
image
pogadajcie z ksiedzem moze wam sie upiecze i nie bedziecie musieli ich mieć....

w NSJ godzina 19 wtorek:)

image
to nie wiem jak to zrobicie,bo ksieza maja wolne w wakacje od tego typu spraw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w NSJ jest podajże przerwa od 26 czerwca do 7 sierpnia
image
bezsens! wakacje to maja uczniowie i studenci a nie dorośli pracujący ludize którzy myślą o założeniu rodziny. Ja już nie mam wakacji.
Czujecie bezsens takiej przerwy wakacyjnej :)

imageimage
image
Moge odstapic miejsce na naukach w Matemblewie 22-24 czerwca, bo uda nam się zrobic inne. Jak jestes zainteresowana to daj znac na mejla
image

image

Ja tez mam slub we wrzeniu i nie mam jeszcze nauk. Wiem, ze nauki w wakacje sa tez w Katedrez Oliwskiej, choc opinie o nich niestety nie sa najlepsze :-(

Pozdr
Polecam nauki weekendowe w Matemblewie :))

dorotko ja tez mam slub 1 wrzesnia i naukki mamy weekendowe w matemblewie zaczynaja sie 22.06 zadzwon moze sa jeszcze miejsca tel. 058 347-79-07 :)

image
image
hmm to nie fajnie z tą przerwą ja też mam ślub we wrzesniu i jeszcze nie mam nauk. A czy komuś jest coś wiadomo na temat nauk w Gdyni i czy ta przerwa obowiązuje we wsztyskich kościołach?
Aleks80, wydaje mi się, że ta przerwa obowiązuje w większości kościołów, ale na pewno muszą być takie, które nauki prowadzą nawet w wakacje, wydaje mi się,ze coś o Katedrze Oliwskiej słyszałam. O naukach w Gdyni niestety nic nie wiem.

Witam,

Też mam slub we wrześniu i nie mam nauk. Planowałam je zrobić w wakacje. Dzwoniłam do dwóch parafi w Gdańsku: Bożego Ciała na Morenie i NSJ we Wrzeszczu i...niestety maja przerwy wakacyjne! Szok- nie przyszło mi to wcześniej nawet do głowy.

Pozdrawiam

A&M
W okrąglaku na Przymorzu można zrobić nauki w lipcu. Zaczynają się w poniedziałek po drugiej niedzieli miesiąca i kończą się w czwartek - cztery spotkania dzień po dniu. W sierpniu tych nauk nie ma, potem od września ten sam schemat co miesiąc.

Julka wielkie dzieki za podpowiedz :-)

Pozdr

A&M
Możesz jeszcze podpowiedzieć dokładną nazwę kościoła...

A&M
Hej :) Tak to jest ze skrótami, czasem się zapomina że nie każdy musi wiedzieć co znaczy "Okrąglak" :) Tu masz link ze szczegółami:
http://www.nmp.pl/tresc.php?str=zycie&go=biu#malzenstwo
Ta parafia jest na Przymorzu, p.w. NMP Królowej Różańca Świętego.
Pozdrawiam!

ja wlasnie skonczylam nauki w okraglaku w zeszlym tygodniu nie jest tak zle da sie wysiedziec i mi pasowalo ze sa dzien po dniu bo szybko mialam z glowy

image
SUPER! Dziękuję Julka za szczegoly :-)

Pozdrawiam

A&M
hej! ja mam juz nauki zaliczone ale poradnictwa jeszcze nie a slub rowniez we wrzesniu, czy ktos moze mi podac jakies namiary na gdynie??? prosze!
pozdrawiam wszytskie wrzesniowiczki!
image
image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (71 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Wyceny i projektowanie mebli za darmo. (29 odpowiedzi)

Chciałbym poruszyć wątek wykonywania projektów np.mebli kuchennych i wysyłania ich w odpowiedzi...

Garnizon.biz (3 odpowiedzi)

Garnizon to inwestycja, która obejmuje blisko 30-hektarowy obszar Górnego Wrzeszcza, zajmowany...

do góry