Widok

NAUTA GDAŃSK

Dlaczego w ogłoszeniu podaje się rodzaj zatrudnienia
umowa o dzieło umowa zlecenie , a w rzeczywistości żądają
samo zatrudnienia się ??????
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłem wczoraj na rozmowie w Nauta Gdynia o. Gdańsk i jest tak pierwszy miesiąc umowa o dzieło, drugi już działalność. Stawki 25-30 pln/h. Ogólnie firma startuje i jest wielki bajzel.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
płacą grosze żądanie na samozatrudnienie
myslę ze powinni sami sobie pracowac tam
kto mądry niech ucieka
mam nadzieję ze nauczą się szanowac pracownika i płacic godnie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja pracuję u nich w gdańsku. 12 h dziennie 6 dni w tygodniu, majster stoi i sie przyglada caly czas. nawet nie zdejmiesz przylbicy, ludzi nie mają to gonią tych byle norme wyrobili, a że wyrabiamy to już z 100 spawaczy chcą 20 przyjąć...

tragedia. 22 na działalności. szukam czegoś innego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
pracowałem jeden wjelki obóz brak słów po prostu bagno.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Umowa zlecenie lepiej brzmi jak zatrudnienie w oparciu o własną działalność gdzie już maksimum kosztów jest przerzuconych na de facto pracownika.
Jest to forma tuszowania informacji.
Taka firma pracuje na miano nierzetelnej.
lkk rekrutuje firma z gdyni. tam nikt nie ma pojecia na co rekrutuje, nie maja pojecia o robocie a ludzi przyjmują z tabelką wymagań w ręku. :) kasa slaba, mobbing, ucinanie godzin i takie tam podobne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ha ha ha znowu puste szafki na szatni była wypłata ale kasa nie ta banda oszustów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tam łubiniak szaleje z cristu przeniósł sie do nauty uważajcie ludzie teraz tam bedzie okradal obcinał stawki i mieszał z błotem omijajcie ten temat
Tam jest burdel ,majstrowie z cristu stare cwaniaki .Oszusci wyzysk nie polecam ,
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja sie zastanawiam, żeby pójśc tam do pracy jako spawacz mam 135/1136/141 i dwa lata doświadczenia oraz własna działalność od roku. Czy może mi ktos napisac czy łatwo jest tam o prace? Gdzie sie udac jak coś? Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak jesteś z gdyni to idż do firmy all-metal.dobre zarobki,poszanowanie,dobry szef
Dzieki za odpowiedz. Mogę być nawet z Gdyni ;) a możesz mi powiedziec coś wiecej? Warunki zarobki itp?

Inne tematy z forum Praca

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...

do góry