Widok
NEFRETETE 23.
Wyszukiwanie na Forum Weselnika szukaj –Nefretete23 = 642 wpisy na forum –
naszym zdaniem ? _ bez komentarza .
I nie życzymy sobie jakichkolwiek ingerencji Pani o niku Nefretete 23. na forum.
To skandal aby osoba będąca Moderatorem angażowała się publicznie na tym forum , i uważamy aby administrator portalu Trójmiasto.pl zainteresował się tą sprawą . Pozdrawiamy - zainteresowani.
naszym zdaniem ? _ bez komentarza .
I nie życzymy sobie jakichkolwiek ingerencji Pani o niku Nefretete 23. na forum.
To skandal aby osoba będąca Moderatorem angażowała się publicznie na tym forum , i uważamy aby administrator portalu Trójmiasto.pl zainteresował się tą sprawą . Pozdrawiamy - zainteresowani.
Firma
Po pierwsze zarejestruj sie !!
Po drugie nie zasmiecaj forum !!!!
po trzecie cytuje " Uwagi i komentarze proszę przesyłać na: forum@trojmiasto.pl "
po czwarte moderator to nietylko porzadkowy to rowniez osoba ktora angazuje sie aktywnie w zycie forum .
po piate o cos chyba masz zal szkoda ze nie napiszesz o co , jakby co podalem ci adres , jak sie dopiszesz tu to i tak dotrze do mnie
Po pierwsze zarejestruj sie !!
Po drugie nie zasmiecaj forum !!!!
po trzecie cytuje " Uwagi i komentarze proszę przesyłać na: forum@trojmiasto.pl "
po czwarte moderator to nietylko porzadkowy to rowniez osoba ktora angazuje sie aktywnie w zycie forum .
po piate o cos chyba masz zal szkoda ze nie napiszesz o co , jakby co podalem ci adres , jak sie dopiszesz tu to i tak dotrze do mnie
*** nieczynne *****
Jeżeli coś Tobie Firmo nie odpowiada w tym forum proponuje abyś poszukał sobie innego .....
Nefretete służy każdemu pomocną dłonią i ja w każdym razie z zaciekawieniem czytam jej wątki.
Ale jak widać boisz się zalogować, także pewnie jesteś jakąś sfrustrowaną forumowiczką ...
Firma napisał(a):
> Wyszukiwanie na Forum Weselnika szukaj –Nefretete23 =
> 642 wpisy na forum –
> naszym zdaniem ? _ bez komentarza .
> I nie życzymy sobie jakichkolwiek ingerencji Pani o niku
> Nefretete 23. na forum.
>
> To skandal aby osoba będąca Moderatorem angażowała się
> publicznie na tym forum , i uważamy aby administrator portalu
> Trójmiasto.pl zainteresował się tą sprawą . Pozdrawiamy -
> zainteresowani.
Nefretete służy każdemu pomocną dłonią i ja w każdym razie z zaciekawieniem czytam jej wątki.
Ale jak widać boisz się zalogować, także pewnie jesteś jakąś sfrustrowaną forumowiczką ...
Firma napisał(a):
> Wyszukiwanie na Forum Weselnika szukaj –Nefretete23 =
> 642 wpisy na forum –
> naszym zdaniem ? _ bez komentarza .
> I nie życzymy sobie jakichkolwiek ingerencji Pani o niku
> Nefretete 23. na forum.
>
> To skandal aby osoba będąca Moderatorem angażowała się
> publicznie na tym forum , i uważamy aby administrator portalu
> Trójmiasto.pl zainteresował się tą sprawą . Pozdrawiamy -
> zainteresowani.
Nie wiem ktoś Ty za jeden i nie wiem o co Ci chodzi.Jak masz jakieś pytania to proszę o maila.
Zdjęcie które wkleiłam na forum to tylko zdjęcie,bez informacji z jakiej to firmy.Forumowicze prosili o namiary i im je podam.Skoro niby jesteś z tej firmy to raczej powinieneś się cieszyć,że są chętni na takie auto.A to auto było jedynie przykładem bo niestety nie znalazłam innej fotki.
A moderator jest od tego aby pomagać innym i dzielić się swoją wiedzą jak i kontaktami.Jeżeli życzysz sobie to poszukam innej limuzyny i wkeję inną jak i podam namiary forumowiczom na inną firmę,proste.A żale proszę kierować na adres który podał modreator User,albo jeżeli dotyczą mnie osobiście to na mój prywatny adres email (jest w profilu).
A tak swoją droga to fajnie by było gdybyś się zalogował.
Zdjęcie które wkleiłam na forum to tylko zdjęcie,bez informacji z jakiej to firmy.Forumowicze prosili o namiary i im je podam.Skoro niby jesteś z tej firmy to raczej powinieneś się cieszyć,że są chętni na takie auto.A to auto było jedynie przykładem bo niestety nie znalazłam innej fotki.
A moderator jest od tego aby pomagać innym i dzielić się swoją wiedzą jak i kontaktami.Jeżeli życzysz sobie to poszukam innej limuzyny i wkeję inną jak i podam namiary forumowiczom na inną firmę,proste.A żale proszę kierować na adres który podał modreator User,albo jeżeli dotyczą mnie osobiście to na mój prywatny adres email (jest w profilu).
A tak swoją droga to fajnie by było gdybyś się zalogował.
Cyt. "madelatora" - to jesteś chyba Ty. Każdy ma prawo pisać sobie to co uważa, jak chce, kiedy i nie powinno to obchodzić nikogo. No chyba , że to co robi jest obrazą dla innych. Od czasu do czasu odwiedzam to fajne forum i na pewno nefretete 23 nie robi nic niewłaściwego. Tak więc Twoje zarzuty co do niej są delikatnie mówiąc nieeleganckie. Mniej krytyki, więcej wyrozumiałości !. Jola
izabelll napisał(a):
> Ja odwiedzam te formu od kilku lat i nigdy nie było tak aby
> jakas kuma siedziała tu dniami i nocami i uważała się za
> madelatora. Czy ty kobieto domu nie masz Samarytanin od siedmiu
> bolesci się zmnalazł się.
>
Pani Izabelo
chyba jest pani niedoinformowana forum Weselnik jest monitorowane przez kilka osob . Jak ma pani zastrzezenia to juz wczesniej podalem gdzie nalezy zglaszac uwagi , a nie zamieszczac posty z pretensjami niewiadomo o co .
> Ja odwiedzam te formu od kilku lat i nigdy nie było tak aby
> jakas kuma siedziała tu dniami i nocami i uważała się za
> madelatora. Czy ty kobieto domu nie masz Samarytanin od siedmiu
> bolesci się zmnalazł się.
>
Pani Izabelo
chyba jest pani niedoinformowana forum Weselnik jest monitorowane przez kilka osob . Jak ma pani zastrzezenia to juz wczesniej podalem gdzie nalezy zglaszac uwagi , a nie zamieszczac posty z pretensjami niewiadomo o co .
*** nieczynne *****
Jak zauważyłaś Nef jest fajną forumową kumpelą. Ja dodam, że niezwykle sympatyczną , która chętnie ze wszystkimi rozmawia. Owszem potrafi bronić swoich racji, ale kulturalnie i nie obrażając rozmówców. Przez to jest lubiana przez forumowiczów.
Niestety są ludki, które innym zazdroszczą popularności (nawet takiej wirtualnej), i bez sensu się czepiają. Na takich po prostu najlepiej nie zwracać uwagi.
Niestety są ludki, które innym zazdroszczą popularności (nawet takiej wirtualnej), i bez sensu się czepiają. Na takich po prostu najlepiej nie zwracać uwagi.
On napisał(a):
> no wlasnie mysle ,ze Nef jest kul i oki. Babka:) !!
> ale chyba tez jest dosc tajemnicza, bo Nef masz najwczesniej
> slub a nie nie podasz nam gfdzie? i jaki masz zespol, np.? bo
> skoro tak nam pomagasz, to musisz pewnie miec to wszystko
> najlepsze???
> pozdrawiam:)
No wlasnie to mnie też ciekawi Nef???
> no wlasnie mysle ,ze Nef jest kul i oki. Babka:) !!
> ale chyba tez jest dosc tajemnicza, bo Nef masz najwczesniej
> slub a nie nie podasz nam gfdzie? i jaki masz zespol, np.? bo
> skoro tak nam pomagasz, to musisz pewnie miec to wszystko
> najlepsze???
> pozdrawiam:)
No wlasnie to mnie też ciekawi Nef???