Widok

NIE POLECAM!

Obsługa pani kosmetyczki
Nikomu nie polecam chyba, że ktoś lubi jak się go nie szanuje i ktoś ma robić łaskę przy wykonywaniu zabiegu, W obecnej dobie jest taka konkurencja, że na miejscu tej pani zastanowiłabym się czy warto pracować :) Osoba, która siedzi w salonie i ma " salon kosmetyczny" nie ma na miejscu rzeczy do pedicure?! hahaha... to jakiś żart. Natomiast ton jakim odzywała się do mnie owa pani bardzo odbiegał od normalnego. NIE POLECAM! Wszystkim będę odradzała wizyty w u tej pani "kosmetyczki".
Moja ocena
Nova kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 1

oferta: 1

jakość usług: 1

klimat i wystrój: 2

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dobrze pamiętam sytuację w której znalazłam się z klientką która tak nisko mnie oceniłam. Ta pani wraz z mama były umówione z miesięcznym wyprzedzeniem na rzęsy ślubne. Zarezerwowany termin, czas dla każdej z nich bo wiadomo ,ze Panna młoda i jej mama muszę wyglądać świetnie. Po czym obie Panie zjawiają się w dniu umówionej wizyty i oświadczają ,że one rezygnują z zabiegu bo są umówione gdzieś indziej ( ok każdy ma prawo ale o takich rzeczach uprzedza się szybciej ,tym bardziej ze wakacje to najbardziej oblegany okres w roku i 4 godzina luka w ciągu dnia pracy to bardzo dużo ) widząc moja zaskoczoną minę zaczęły kombinować ,że w zasadzie mogą zrobić sobie hennę.....po czym nagle mama klientki wystrzeliła ,że ona może zrobić tez pedicure którego wiedziałam ,że t akurat o tej porze nie mogłam jej wykonać bo czekałam tego dnia na dostawę z hurtowni miedzy innymi z kapturkami do pedicure (bo jak wiadomo są jednorazowe i czasem się kończą ) uważam ze wpis jest całkowicie przekłamany i mogłabym śmiało poprosić portal o usunięcie go.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry