Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
NIE POLECAM! wątek zamknięty Obsługa pani kosmetyczki Nikomu nie polecam chyba, że ktoś lubi jak się go...
~Katarzyna
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 listopada 2013

Super fryzjer! wątek zamknięty Pani Ania jest najlepszą fryzjerką. Długo szukałam dobrego fryzjera i...
~Katarzyna
-

dodano: 25 października 2013

polecam fryzjerke wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z uslug wykonywanych przez panią Anie(zarówno ze...
~kobieta
-

dodano: 9 października 2013

Weronika - opinia wątek zamknięty Profesjonalna obsluga. Jestem bardzo zadowolona z wykonanych zabiegow. Pani...
~Weronika
-

dodano: 23 marca 2013

Polecam odwiedzić ten salon fryzjerski! wątek zamknięty Miła i fachowa obsługa - pani Ania, dobre podejście i profesjonalne cięcie....
~RosyRose
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 marca 2013

SUPER ! wątek zamknięty Super, P. Magda jest bardzo cierpliwa i sympatyczna osobka :) godna...
~ASia
-

dodano: 9 marca 2013

Mega zadowolona wątek zamknięty Bardzo gorąco polecam Panią Anię. Super podejście do klienta, miła atmosfera....
~Magda
-

dodano: 1 marca 2013

Jestem PrzeSczęśliwa! wątek zamknięty Dziś a dokładnie 3 godziny temu zakończyła się moja pierwsza ( i na pewno nie...
~Klaudia - tarczyca ;)
-

dodano: 20 lutego 2013

Karolina - opinia wątek zamknięty Zakupiłam kupon, skorzystałam i jestem bardzo zadowolona. Pani Ani bardzo...
~Karolina
-

dodano: 11 lutego 2013

Polecam wszystkim wątek zamknięty Jestem stałą klientką i jestem bardzo zadowolona z usług. Salon jest...
~Ela
-

dodano: 5 lutego 2013

Zadowolony klient - opinia wątek zamknięty Równo, dokładnie, kreatywnie - pełen profesjonalizm w dobrej cenie. Polecam...
~Zadowolony klient
-

dodano: 4 lutego 2013

Gorąco polecam! wątek zamknięty Jakiś czas temu zakupiłam kupon z okazika na usługi salonu fryzjerskiego...
~klientka
-

dodano: 3 lutego 2013

PANI ANIA wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług pani Ani i polecam wszystkim.Miła...
~Alicja
-

dodano: 3 lutego 2013

Gorąco polecam! wątek zamknięty świetna obsługa,wysoka jakość usług,a efekt-rewelacja :) p.Magda gwarantuje...
~K.
-

dodano: 14 stycznia 2013

Bardzo polecam p.Magde wątek zamknięty P.Magda to bardzo profesjonalna i dokladna kosmetyczka.Jestem stala klientka...
~Ashanti
-

dodano: 16 listopada 2012

p. Magda wątek zamknięty Gabinet p. Magdy to miejsce godne polecenia. Profesjonalizm, miła atmosfera,...
~ela
-

dodano: 16 listopada 2012

naprawdę polecam wątek zamknięty profesjonalne podejście, miła atmosfera, przyciągający klimat i to co...
~weronika
-

dodano: 7 listopada 2012

Fryzjerka P. Ania wątek zamknięty polecam fryzjerkę P. Anię, fryzura wyglada lepiej niz bym sie mogla z tego...
~Majka
-

dodano: 24 września 2012

gusia - opinia wątek zamknięty obsługa niby miła, Pani zagada, zaproponuje coś do picia ale stwarza wrażenie...
~gusia
-

dodano: 15 września 2012

Aż chce się wracać ! wątek zamknięty Sposób podejścia p. Magdy do pracy i klienta robi bardzo pozytywne wrażenie....
~Joanna
-

dodano: 18 lipca 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33

29

wątków

do góry