Widok
NIE POLECAM
Obsługa bardzo nie miła. Byłam w salonie wraz z siostra, która przy przymierzaniu konkretnych modeli wyrażała swoja opinie jak wyglądam, Pani z która przymierzałam sukienki była na tyle bezczelna że przy wydawaniu opini "parskała" na moja siostre i zachowywała się jakby zjadła wszystkie rozumy na świecie i jej opinia była najważniejsza. Chciałam przymierzyc różne modele , aby ocenic który najlepiej mi pasuje, powiedzialam co mnie interesuje. Pani powiedziała że musze poprzymierzać sukienki żeby wiedziała w czym najlepiej wygląda, i wtedy będzie wiadomo co mam przymierzać. Sukienek powieszonych na wieszakach w salonie nie można dotykać (ok jest to zrozumiałe, aby sie nie niszczyły) ale nawet przeglądając je, poprzez dotykanie tylko i wyłacznie wiszaków(jak poinformowała nas obsługa) Pani nie była do końca zadowolona. Pani zapytała mnie też o budżet jaki chce przeznaczyć, gdy usłyszała sumę potraktowała mnie jak moją siostre i dodała że "w takich kwotach to my tu nie mamy sukienek". nie jestem jasnowidzem i nie wiem w jakich cenach są sukienki w salonach bo na stronie nie ma podanych cen. Pani więc potraktowała mnie troszeczke z góry i dała do zrozumienia że nie mam tu czego szukać.
Moja ocena
Celebrity Bridal
kategoria: Salony mody ślubnej
obsługa: -
oferta: -
jakość asortymentu: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6