Widok

NIESPODZIANKA DLA GOśCI FILMIK O WAS NA RZUTNIKU MULTIMEDIALNYM

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Przyszło mi do głowy, że można tak właśnie poprzez pokazanie krótkiego filmiku o Was z piękną muzyką zdjęć z Waszego dzieciństwa i dorastania przeplatanych Waszymi wspólnymi obecnie fotografiami, krótkimi wstawkami filmowymii- urozmaicić czas gościom gdy nie będą mieli ochoty tańczyć, bawić się(wesele) lub możliwości- jak na ślubie mojej przyjaciółki gdzie przewidziany jest tylko z uroczysty parogodzinny obiad dla prawie 50 ludzi. To właśnie dlatego cały czas glówkuję nad urozmaiceniami, ktore moglabym jej jeszcze podsunąć. Na pewno wiem, że będzie biesiadne śpiewanie popularnych piosenek czesto nieco żartobliwych. Tak pomyślalam, że taki rzutnik multimedialny posiada pewnie wiekszosć hotelów, dworkow, pałacyków oczywiscie o wiekszym prestiżu, gdzie wiele z par planuje ślub. Takie rzutniki już chociażby z racji konferencji które czasem odbywają się w takich miejscach są wykorzystywane jako pomoc dydaktyczna:)

Może któraś z par ma doświadczenia w takiej akcjiz filmem o Was, który albo pokazaliście bo juz po ślubie albo pokażecie gościom na swoich weselach, przyjeciach obiadowych. Podpowiedzcie bliżej jak się do tego zabrac, ile może kosztować zatrudnienie goscia, który by taki krótki około 5 minutowy filmik zmontował.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko zależy od prowzdzącego prezentację

właściwie źle to nazwałam bardziej oddaje moj zamysł słowo PREZENTACJA o Was- takze sprostowuje:)
Nie mieliśmy na to czasu, ale teraz żałujemy, że nie zrobiliśmy tej prezentacji, bo myśleliśmy o niej. Chyba sami byśmy ją robili w PowerPoincie. Najważniejsze są zabawne komentarze, a nikt ich za Was dobrze nie wymyśli...
wiesz ja nie wiem jacy w komentarzach są przyszli państwo młodzi- wiele pomagam ale choć ja chyba dosyć zabawne potrafie wymyślać to aż tak daleko w tej pomocy im nie moge sie posunąć;)
miałem taka staucję i wydje mi sie że jest to świetny pomysł
Pozdrawiam!!!

tak?to znaczy jaką- byłeś świadkiem tego na jakimś ślubie jak państwo młodzi zapodali taką prezentację? czy na własnym ślubie:)))Opowiedz coś więcej ot ej fajności:)
moi rodzice byli na weselu jakies 10 lat temu i byl tak film psuzcaany wlasnie jak mowisz koliberku: fotki z dziecinstwa dorastanie narzeczenstwo - to byly same fotki...

no wlaśnie kto zajmuje się robieniem takich dosłownie 5 minutówek o młodych i ile by za to brał. Pewnie panowie od filmowania to dużo kasy by brali.K.
spróbuj sama na power poincie,to naprawde nic trudnego !!! I muzyczka i rozne kolory, ja sama tak robie i wychodzi swietnie :)

ok spróbuję tylko zastanawiam się ile oni tych wspólnych zdjęć mają bo ta miłość to taka błyskawiczna:))))
Ja miałm na swoim weselu prezentcję ktora przygotowała nma orkiestra.
Były zdjęcia rodziny która była na weselu mnie od małego i mojego męża a pozniej razem od początku poznania a na koniec nasze zdjęcie już po ślubie. Orkiestra dokladała nawet zdjęcia z wesela i bylo super. Naprawdę super niespodzianka dla gości i dla nas bo zdjecia były wybierane z wielu i dorabine obłoczki z opisami -super polecam fajna pamiatka

Nasza Kochana Lenka
image
image
Nam taką prezentację ma zdobić Dj. Bierze za to chyba 200 zł (dokładnie nie pamiętam, bo rozmawialiśmy z nim podczas wakacji). Robił już taką prezentację mojemu kuzynowi i wyszło fantastycznie! Wszyscy siedzieliśmy jak zaczarowani. Zdjęcia są od niemowlaka, przez dorastanie, potem my razem aż do czasu ślubu i czasem też foto z wesela, albo pleneru, jeśli był przed weselem.
Całość oczywiście na odpowiednim tle muzycznym (z tego chwilami było najwięcej śmiechu;) ) i same komentarze Dj. Fantastycznie się spełnia w tym zadaniu :)

no wyobrażam sobie musiało byc super i ile mozna sie nawspominać:)

image

Mój brat zebrał wszystkie nasze zdjęcia i wyświetlał je jako pokaz slajdów przez całą noc na ekranie monitora.
Nie wiedzieliśmy o tym wcześniej, miła niespodzianka :) I gościom się podobało...

Czy możesz podać mi namiary na tego Dj'a Mój adres 223ad@wp.pl
Świetny pomysł!! Za każdym razem, kiedy widziałem taki pokaz, wszyscy byli bardzo zadowoleni, z tym że to, co ja widziałem to nie pokaz jako przerywnik, kiedy goście się mniej bawią, a jako jeden pokaz, kiedy zbierają się wszyscy itd... Po takim pokazie najczęściej też było robione podziękowanie dla rodziców, a ładnie zapakowany "filmik" był jednym z prezentów. Naprawdę polecam.

my wlasnie bedziemy mieli taka prezentacje przygotowana przez naszego Dj na poprawinach - widzielismy to na slubie i bardzo nam sie to podobało!
dlatego tez szczerze polecamy taki "przerywnik"!

Zrobiłam taką prezentację mojej siostrze na ślubie. Rzutnik wzięłam z firmy, w której pracuję, ekran był na miejscu, dogadałam się z dj'em i on puścił tak muzykę z komputera, że było słychać na głośnikach. Wzięłam ze sobą komputer i puszczałam prezentacje z własnego komputera. Przygotowałam to sama specjalnym programem i mam to w formacie mpg, czyli filmowym. Nowe odtwarzacze dvd powinny to odtwarzać, ale łatwiej mi było wziąć ze sobą komputer:)

jeśli chcecie, to mogę Wam taką prezentację przygotować, ale jeśli macie kogoś wprawionego za 200zł, to na pewno zrobi to lepiej ponieważ ja się na tym tak dobrzenie znam;)

możecie do mnie napisać, na mejla w profilu, ale od razu zaznaczam, że zdjęcia muszą być ponumerowane w kolejności i plik muzyczny :)
zapomniałam dodać, że podczas pokazu razem ze świadkiem komentowaliśmy zdjęcia przez mikrofon - ja je znałam i cośtam wymyślałam, a świadek to szwagier Pana Młodego i zdjęć wcześniej nie widział, więc improwizował i to było moim zdaniem zabawniejsze ;)

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry