Widok

NNT..ile zarabia recepcjonistka w dobrym..drogim hotelu

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jw

Nie przeprasam za bledy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja koleżanka, praca na zmiany po 12 h ok 2tys na rękę Hotel Novotel

o to sporo ,ale dwa dni pracy na dwa dni wolnego? bo wlasnie startuje do takiej pracy i tak sie zastanawiam....pracolwalam juz tak wlasnie ale w takiej ruderze raczej za mala kase

Nie przeprasam za bledy
standartowo na recepcji pracuje się na 12 lub na 8

image
image
1400 zł - recepcjonistka w hotelu. Ma wykształcenie niepełne wyższe, zna angielski, niemiecki. Ma ubezpieczenie i 400 zł miesięcznej premii.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
czyli 1800 tez super a w jakim hotelu?? teraz bede wiedziala ile mowic jak zapytaja :)

Nie przeprasam za bledy
w 5* w gdańsku nad motława jeszcze jakis czas temu 600zł

chyba cos sie komus pomyliło :)

a to ciekawe, bo ja na recepcji w Novotelu, wprawdzie 3 lata temu, ale zarabiałam 780 zł netto. Widzę, ze sytuacja w Polsce sie bardzo zmieniła skoro mozna zarobic teraz az 2000zł.

[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
ja sie zgadzam, że w 5 gwiazdkowym nad Motlawa wlasnie zarabia sie 600 zł, sama pracowałam chociaż dość dawno temu i miałam nadzieje,ze politytka firmy się zmieniła od tamtego czasu, ale widze, że nie
image

image

no dajcie spokoj, kto by za tyle chcial w dzisiejszych czasach pracowac:/
to w gorszych hotelach jest o wiele wiecej kasy, poza tym teraz najnizsza krajowa to 1160zl, wiec co ci ludzie za 600zl to na czarno robia?
paranoja

image
image
ile? 600 zł ale to chyba nie mozliwe,ja startuje do takiego hotelu nad motlawa:):):)a pracowalam 2 lata temu w takim kompleksie uslugowo turystycznym za 1000 a potem 1200 wiec te 600 to jakas pomylka chyba.

Nie przeprasam za bledy
ja akurat pracowałam w sanatorium na recepcji w czasie studiów i zarabiałam 1000-1200 na rękę
ale znam osoby, które pracując w hotelach na tym samym stanowisku dostawały 800 na rękę
to było ok.5 lat temu

image
image
sylvia to pewnie startujesz do tego sławnego nad Motławą, o którym piszą dziewczyny.

image
O Podewilsie to słyszałam niesamowite historie... Lepiej sobie darować.
dokladnie Agata o tym mowie :) a jakie historie????? Myslalam ze jak juz taki hotel o wiekszej klasie to i stawka wieksza,chcialabym conajmniej 1400

Nie przeprasam za bledy
Podaj mi na maila swoją kom. Zadzwonię do Ciebie.
napisz mi na meila jak mozesz

sylvia1981@wp.pl dzieki

Nie przeprasam za bledy
Tego jest tyle, że nie chce mi się pisać :)

Oprócz tego potrzebuję od Ciebie jednej informacji.

Za 15 min wychodzę, jak chcesz się czegoś dowiedzieć - podaj numer, jak nie, to nie :)
nie obraz sie ale nie podam ci numeru:) jak bedziesz miala czas to drapnij meila,jakiegos takiego mniej wiecej ,ale sadzisz ze tam zarabiaja mniej niz 1000 zł?

Nie przeprasam za bledy
To nie :)
W Podewilsie miałam praktyki, dziewczyny, które tam pracowały strasznie narzekały. Popracowały latem i uciekały gdzie indziej. Kierownictwo tragedia. I pamiętam, że dziewczyny poszły do pracy jako rezepcjonistki a pracowały jako kelnerki i za każdy zbity kieliszek musiały płacić 40 zł, chore, co ?

image [/url] image
oj to nie dobrze,tego se nie spodziewałam,ja mialam w poprzedniej pracy tez nie dobre warunki gdyz kierowniczka mnie straszyla ze bede placic za kazda rzecz jaka gosc wyniesie z hotelu,ale przecierz walizki mu nie moge przeszukac ;) paranoja.moze ktos jeszcze wie cos o tym hotelu podewelis ??

Nie przeprasam za bledy
up

Nie przeprasam za bledy
Podewils to syf. Moja przyjaciólka była tam pokojówką i wszystkim innym naraz...zero orgaznizacji pracy, kończysz u siebie to lecisz i robisz gdzie indziej. Nie karmią cię, masz nienormowane godziny pracy..ona wychodziła po 14, czasem po 16...a dziewczyna nie głupia, świetny angielski, dobry niemiecki. Nie miała umowy bo nie dali, a jak postanowiła odejść to szef rozdzielił jej wypłatę na inne pracownice. Na szczęście dziewczyny były na tyle w porządku że oddaly jej to co zarobiła. I nie było tego dużo bo wiele nie płacą.

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0