o to sporo ,ale dwa dni pracy na dwa dni wolnego? bo wlasnie startuje do takiej pracy i tak sie zastanawiam....pracolwalam juz tak wlasnie ale w takiej ruderze raczej za mala kase
a to ciekawe, bo ja na recepcji w Novotelu, wprawdzie 3 lata temu, ale zarabiałam 780 zł netto. Widzę, ze sytuacja w Polsce sie bardzo zmieniła skoro mozna zarobic teraz az 2000zł.
ja sie zgadzam, że w 5 gwiazdkowym nad Motlawa wlasnie zarabia sie 600 zł, sama pracowałam chociaż dość dawno temu i miałam nadzieje,ze politytka firmy się zmieniła od tamtego czasu, ale widze, że nie
no dajcie spokoj, kto by za tyle chcial w dzisiejszych czasach pracowac:/
to w gorszych hotelach jest o wiele wiecej kasy, poza tym teraz najnizsza krajowa to 1160zl, wiec co ci ludzie za 600zl to na czarno robia?
paranoja
ile? 600 zł ale to chyba nie mozliwe,ja startuje do takiego hotelu nad motlawa:):):)a pracowalam 2 lata temu w takim kompleksie uslugowo turystycznym za 1000 a potem 1200 wiec te 600 to jakas pomylka chyba.
ja akurat pracowałam w sanatorium na recepcji w czasie studiów i zarabiałam 1000-1200 na rękę
ale znam osoby, które pracując w hotelach na tym samym stanowisku dostawały 800 na rękę
to było ok.5 lat temu
nie obraz sie ale nie podam ci numeru:) jak bedziesz miala czas to drapnij meila,jakiegos takiego mniej wiecej ,ale sadzisz ze tam zarabiaja mniej niz 1000 zł?