Widok
NOC POŚLUBNA-GDZIE?
Macie pomysły na hotel,pensjonat itd na noc poślubną w Gdyni,lub Sopocie i okolicach?I ze śniadaniem obowiązkowo!!Chciałabym,aby było inaczej-nie chce mi się wracać do mieszkania ,w ktorym przebywamy razem od kilku lat.Byloby fajnie z ogrodem lub tarasem na śniadanie,bo ślub w środku lata..
my też chcieliśmy miec noc poślubną w innym miejscu niz nasze mieszkanko. Wkoncu zal nam było kasiorki. Wrócilismy do domu po weselu gdzieś po 5 i jedyne o czym myslałam to szybki prysznic i nasze wyrko. Noc poślubna mieliśmy dzien pózniej, tez w naszym domku i naprawde byłam z tego powodu szczęsliwa bo nie stresowałam sie że np o 14.00 konczy sie doba hotelowa , mogłam wylegiwać sie w wyrku ile tylko chciałam :)
Można tez na luksusowym jachcie Valve w Trójmieście.
Super warunki i podaja darmowe romantyczne kolace dla dwoja przy świecach.To nowośc i nic tego nie zastąpi bo to mega aktrakcja.
kosztuje tyle co dobry hotel,a wrażenia niezapomniane.
ich dane to valve@gd.onet.pl
Super warunki i podaja darmowe romantyczne kolace dla dwoja przy świecach.To nowośc i nic tego nie zastąpi bo to mega aktrakcja.
kosztuje tyle co dobry hotel,a wrażenia niezapomniane.
ich dane to valve@gd.onet.pl
moze wybierzcie sie na noc do któregos z odrestaurowanych zamków, np ten w rekowie, wieniawa - piekne miejsce
chociaz pewnie z racji sezonu slubnego co sobota są tam wesela
chociaz pewnie z racji sezonu slubnego co sobota są tam wesela
My spedzimy noc poslubna w Hotelu Gdansk. Poniewaz nasi goscie beda tam tez spali dostalismy od nich apartament w cenie pokoju dwuosobowego...
Super hotel - spalam tam juz kilka razy... Swietna obsluga i bardzo orginalny wystroj... No i maja swoj wlasny browar ;-)
Super hotel - spalam tam juz kilka razy... Swietna obsluga i bardzo orginalny wystroj... No i maja swoj wlasny browar ;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Ostatnio we wrzesniu i bylo super. Oni sa nowym hotelem i naprawde sie staraja... Bardzo mi sie podoba wystroj - hotel jest w starym gdanskim spichlerzu i cudnie zachowano charakter miejsca... I pieknie wkomponowano grafiki starego Gdanska (np powiekszone zdjecia na panelach nad lozkiem...).
A apartament dla noworzencow jest SUPERASNY!
A apartament dla noworzencow jest SUPERASNY!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm