Widok

NOC POŚLUBNA-GDZIE?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Macie pomysły na hotel,pensjonat itd na noc poślubną w Gdyni,lub Sopocie i okolicach?I ze śniadaniem obowiązkowo!!Chciałabym,aby było inaczej-nie chce mi się wracać do mieszkania ,w ktorym przebywamy razem od kilku lat.Byloby fajnie z ogrodem lub tarasem na śniadanie,bo ślub w środku lata..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my chcemy wynajac apartament w heveliusu lub w grandzie
a po ile ten w Grandzie?
ok 700zł ze sniadaniem
Kurcze,troche dużo..
sa tansze pokoje. apartament tyle kosztuje. jeszcze nie wiem czy sie tam zdecydujemy bo rano lecimy w podroz poslubna i wygodniej nam bedzie w heveliusu nocowac i troche taniej :)
my też chcieliśmy miec noc poślubną w innym miejscu niz nasze mieszkanko. Wkoncu zal nam było kasiorki. Wrócilismy do domu po weselu gdzieś po 5 i jedyne o czym myslałam to szybki prysznic i nasze wyrko. Noc poślubna mieliśmy dzien pózniej, tez w naszym domku i naprawde byłam z tego powodu szczęsliwa bo nie stresowałam sie że np o 14.00 konczy sie doba hotelowa , mogłam wylegiwać sie w wyrku ile tylko chciałam :)
a my będziemy mieć noc poślubną w naszym mieszkanku, w którym zamieszkamy po ślubie. To będzie noc wyjątkowa pod każdym względem ;)
To jest duuuży plus czekania:)
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No my tez zamieszkamy dopiero po slubie czyli ta noc bedzie rowniez wyjatkowa bo pierwszy dzięń na swoim :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no my też coś myślimy żeby gdzieś w inny zakątek się udać:)
też będziemy mieszkać razem tak na poważnie dopiero po ślubie ale się zastanawiam czy się opłaca coś wynajmować.
bo będziemy coś po 5 w domu a później na poprawiny... i tak nie będzie czasu na noc poślubną w pełnym tego słowa znaczeniu

My mieliśmy noc poślubną w Orchideii - takiego apartamentu jeszcze nie widziałam - był piękny - a noc poślubna ... ;-)
Proponuje w Egipcie:-) Jak my. Zarezerwowaliśmy na www.odlotowewakacje.com i wczoraj wróciliśmy. Egipt jest boski. A noc poślubna wśród nowych zapachów... mhhhmmm
egipt to syf a nie miejsce na podroz poslubna
chyba ze sie nurkuje, jedne z najlepszych miejsc na swiecie. sprawdzilam:) polecam.
natomiast na wakacje w hotelu z morzem...sa lepsze miejsca.
jezeli siedzi sie tylko na plazy i w hotelu, to mozna miec taka zenujaca opinie o Egipcie ...
jak sie zjezdzi połegiptu to ma sie o nim taka opinie. oprocz zabytkow i podwodnego swiata nic tam nie ma
Można tez na luksusowym jachcie Valve w Trójmieście.
Super warunki i podaja darmowe romantyczne kolace dla dwoja przy świecach.To nowośc i nic tego nie zastąpi bo to mega aktrakcja.
kosztuje tyle co dobry hotel,a wrażenia niezapomniane.
ich dane to valve@gd.onet.pl
a my dostajemy apartament dla nowożeńców gratis w rezydencji Bardo :) ( z racji, ze organizujemy tam wesele )

mam nadzieję, ze bedzie miło... ;)
to my dokładnie tak samo =]
My tez :D
image

moze wybierzcie sie na noc do któregos z odrestaurowanych zamków, np ten w rekowie, wieniawa - piekne miejsce

chociaz pewnie z racji sezonu slubnego co sobota są tam wesela
[b]chaberek.dodatki.slubne@gmail.com[/b]
image

[b][i]SWAROVSKI BIŻUTERIA!!!!--------------- http://picasaweb.google.pl/dodatki.slubne[/b][/i]
My spedzimy noc poslubna w Hotelu Gdansk. Poniewaz nasi goscie beda tam tez spali dostalismy od nich apartament w cenie pokoju dwuosobowego...
Super hotel - spalam tam juz kilka razy... Swietna obsluga i bardzo orginalny wystroj... No i maja swoj wlasny browar ;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
A kiedy tam spalas, jesli mozna wiedziec...? Zastanawiamy sie i jakos nie mozemy zdecydowac...
Ostatnio we wrzesniu i bylo super. Oni sa nowym hotelem i naprawde sie staraja... Bardzo mi sie podoba wystroj - hotel jest w starym gdanskim spichlerzu i cudnie zachowano charakter miejsca... I pieknie wkomponowano grafiki starego Gdanska (np powiekszone zdjecia na panelach nad lozkiem...).
A apartament dla noworzencow jest SUPERASNY!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Ja jeżdżę z http://www.odlotowewakacje.com
No to zalezy o ktorej konczycie wesele,ja na szczescie nic nie wynajelam bo wesele skonczylo sie o 6 rano a po pozbieraniu siebie i pozegnaniu sie z wytrawyli gosciami dotarlam do domu na 8 rano :-) wiec noc poslubna przetanczylismy i przepilismy na weselu
Villa Baltica w Sopocie - nad samym morzem, piękny pokój, miło i sympatycznie.
naszą noc poślubną spędziliśmy już na wyjeździe - tygodniu poślubnym ;)

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry