Widok

NOC SPADAJĄCYCH GWIAZD

Jeśli wierzycie w spełniające się marzenia ,widząc spadające gwiazdy,idę na fajną imprezę w niedzielę na plaże przy molo na zaspie,nie macie pomysłu na wieczór - przyjdżcie, im więcej tym lepiej,będziemy puszczać lampiony szczęścia i upajać się piwkiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a czemu trzeba upajać się piwem, aby było miło?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Niektórzy - vide: Halewicz - UPAJAJĄ się własnymi postami, które wciskają WSZĘDZIE.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Maksimum Perseidów wypada chyba 12-13/08 - zatem lepsza będzie jutrzejsza (w zasadzie: już dzisiejsza:) noc, czyli z soboty na niedzielę.
Ale i tak oglądanie nieba w mieście to kupa (szczególnie, że pada :)

Kilka lat temu wstrzeliliśmy się z moją kobietą w termin - i oglądaliśmy Perseidy na małej wysepce na jednym z Weilkich Jezior Kaszubskich, leżąc nago (bo poza nami i koleżanką, nikogo innego nie było na wyspie) na brzegu. No i było ciepło :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
~sadyl.
Na pewno miło spędziłeś wolny czas. Troszkę Ci zazdroszczę. Ja bardzo lubię te rejony.
Jak leżeliście nago na brzegu, to zamiast spadających gwiazd, nie spadały na was komary. Ostatnio niektóre rejony to plaga komarzyc.
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
Komary (-rzyce) żrą około wieczora.
Po północy jest w zasadzie bezpiecznie.
Na tych wysepkach na jeziorach kaszubskich nie ma w zasadzie miejsca do lęgowisk komarów (małych miejsc z płytką, stojącą wodą).
Poza tym, ludzkie ciało schłodzone kąpielą, jest mało atrakcyjne dla komarzycy. Woli coś ciepłego :)
No i istnieją repellenty. Ale nie były nam wówczas potrzebne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po północy są wampirzyce :)

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po północy są wampirzyce :)
Oraz nieśpiący forumowicze:)
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
... i bobry :) Uważajcie na boberki, po po nogach gryzą :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

prysznic czy wanna? (17 odpowiedzi)

Remont łazienki....łazienka jest nizbyt duza....Musze wybrać jedno z dwu... Dając swoje uwagi nie...

Jak przekonać męża do powrotu? (115 odpowiedzi)

Miesiąc temu zostawił mnie mąż wyprowadził się bez uprzedzenia kiedy byłam w pracy. Na początku...

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

do góry