Widok

NOCLEGI W Sopocie - help !!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
DROGIE FORUMKI! Mam big prośbę o namiary na niedrogie noclegi w Sopocie! Wiem, ze mozna wskoczyc w noclegi na portalu Trojmiasto, ale moze znacie cos sprawdzonego, zaufanego, niekoniecznie dostepnego w sieci i popularnego ? Nic nie moge znalezc dla moich weselnikow i chyba im namiot wojskowy rozbiję pod blokiem! Z gory wielkie dzieki! :)
Z pozdrowieniami - SaLmA :)

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam akademiki, po remoncie, przyzwoity standard, niestety bez łazienek w pokojach, cena z tego co pamiętam 36 zł od osoby
Salma, trochę późno się chyba za to zabrałaś, bo zaczął się już napływ "stonki";) z całej Polski:))) Ale może uda Ci się w pensjonacie "U Rybaka" w Sopocie - tam będą spali moi goście - cudne miejsce położone przy Placu Rybaka, nieopodal Baru "Przystań".

image
jest tez dom turystyczny na Polnej-wejście od strony Żabianki-standard-sredni turystyczny, ale ceny mininalne. A Akadmeiki wceale nie sa takie tanie w lecie, poza tym w Sopocie na Bitwy (bo ty masz chyba w belferku) łazienki na korytarzach. Ja swoich gości (hipodrom) usadziłam w hotelu asystenckim w jelitkowie.

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (219 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry