Widok

NOCNA OBSŁUGA CHORYCH DOKŁADNIEJ DZIECI PRZYCHODNIA MORENA

WITAJCIE
DZIŚ DZWONIĄC REJESTRUJĄC DZIECKO CHORE DO PEDIATRY DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE W PRZYCHODNI MORENA NIE BĘDZIE JUŻ NOCNYCH OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU OD GODZINY 19.00 DYŻURÓW DLA DZIECI CHORYCH PONIEWAŻ NFZ NIE PRZEDŁÓŻYŁ IM KONTRAKTU DYŻÓR BĘDZIE W WEEKENDY I ŚWIĘTA. JESTEM ZAŁAMANA ZAWSZĘ JAK COŚ SIĘ DZIAŁO I MIAŁAM PROBLEM Z ZAREJSTROWANIEM DZIECKA DO LEKARZA GDZIE OCZEKIWANIE NA WIZYTĘ BYŁO DWA DNI - WTEDY ZAWSZE JECHAŁAM NA DYŻUR , A OD MARCA JUŻ GO NIE MA !!! NAJBLIŻSZA PRZYCHODNIA TO ORUNIA I AKSAMITNA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie nie ma już rejonizacji,a z Moreny jest blisko do przychodni na Mickiewicza,a tam mają nocną opiekę.
Byłam 01.03- wtorek z córką na nocnym dyżurze i nic nie słyszałam, może nam się udało? Było baaaardzo dużo dorosłych i dzieci.
Co za bzdura. Przychodnia Morena, tak jak Aksamitna i NCM na Polanki mają nocną i świąteczną opiekę zdrowotną, tzn. od poniedziałku do piątku od 18.00 i całe soboty, niedziele i święta. I nie ma już rejonizacji - tzn. można wybrać gdzie chce się jechać. Tak jest od 1 marca br
o kurcze to bardzo źle....ja też należę do moreny i byłam przekonana, że wszystko pozostanie bez zmian...ale cale szczescie ze chociaz weekendy i swieta zostają....to pechowo, oby dzieci w tygodniu nie chorowaly!
oj to nie dobrze jestem z Moreny i juz raz musieliśmy korzystać z nocnego dyżuru