Widok
Na lato - do pracy skuterem :)
Na lato zamieniłem auto na skuter (mam prawko motocyklowe, skuter trochę mocniejszy niż maleństwa, bo 125cm^3).
Dojeżdżam do pracy 20 km (zza obwodnicy, do centrum). Normalnie jechałbym dobrze ponad godzinę i dodatkowo nigdy nie wiadomo jak duży korek będzie.
Skuterem przejeżdżam w niecałe 30 minut, polecam na lato :)
Dojeżdżam do pracy 20 km (zza obwodnicy, do centrum). Normalnie jechałbym dobrze ponad godzinę i dodatkowo nigdy nie wiadomo jak duży korek będzie.
Skuterem przejeżdżam w niecałe 30 minut, polecam na lato :)
Dojeżdżam do pracy "maxiskuterem" Vmax=110km/h :)
Z kierowcami wcale nie jest tak źle - zanim się wyprzedzi auto - trzeba umieć przewidzieć czy przypadkiem nie ma zamiaru zmienić pasa ruchu.
W korku bardzo rzadko zdarza się, aby kierowca nie chciał przepuścić skutera z czystej złośliwości - częściej jest tak, że po prostu nie widzi mnie w lusterku.
Z deszczem też można sobie poradzić - wystarczy dobra kurtka i spodnie motocyklowe.
Z kierowcami wcale nie jest tak źle - zanim się wyprzedzi auto - trzeba umieć przewidzieć czy przypadkiem nie ma zamiaru zmienić pasa ruchu.
W korku bardzo rzadko zdarza się, aby kierowca nie chciał przepuścić skutera z czystej złośliwości - częściej jest tak, że po prostu nie widzi mnie w lusterku.
Z deszczem też można sobie poradzić - wystarczy dobra kurtka i spodnie motocyklowe.
Kiedyś widziałęm taki skuter na drodze.
Patrze a tu mnie pierdzidło wyprzedza. Daje gazu a on dalej.
Jechałem 90km/h po miescie. Poleciał jak przecinak. A siedział se wygodnie jak w fotelu. Fajna sprawa.
Mnie już niestety nikt nie przekona po jednej kraksie.
Chyba że bym miał jakieś hamulce brembo a nie to fabryczne badziewie.
Mówie o zwykłym małym skuterku.
Patrze a tu mnie pierdzidło wyprzedza. Daje gazu a on dalej.
Jechałem 90km/h po miescie. Poleciał jak przecinak. A siedział se wygodnie jak w fotelu. Fajna sprawa.
Mnie już niestety nikt nie przekona po jednej kraksie.
Chyba że bym miał jakieś hamulce brembo a nie to fabryczne badziewie.
Mówie o zwykłym małym skuterku.