Widok

Na poprawę humoru wszystkim zgorzknialcom :)))

Gdy czytacie codzienną prasę i przeglądacie aktualne wiadomości, to czasami nie nasuwa się wam treść tej piosenki na usta?
Co o tym sądzicie?

http://www.youtube.com/watch?v=ljYtiQWJxQM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
dobre:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
@ Plissss

Ajajajajaj , jaką odwagą cywilną popisali się wynonawcy, pełen jestem podziwu. Sądząc po tej odwadze, to nie kawą ale napalmem gdzieś na akcji musieli być poparzeni. Rozejrzałem się czy autorzy zadbali o symetrię przekazów, ale niczego takiego w ich dorobku nie zauważyłem. Dworaków ci u nas dostatek.

Nawiązując do wcześniejszego mego wątku o "strachu i odwadze", to mając dużo czasu wolnego na Kurkowej w stanie wojennym nie takie numery żeśmy ze szwagrem pichcili, ku uciesze wszystkich lokalnych czytelników, choć musieliśmy się obejść bez podkładu myzycznego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pracowałeś przy Kurkowej? Nooo proszę:) I to jeszcze ze szwagrem^^
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
A co powiesz na to, że nawet o naszym samozwańczym władcy, już tacy kretyni śpiewają jak on:

http://www.youtube.com/watch?v=ipi8Aqsjm6E

Bez komentarza...:)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ Plisssss

Dolne strefy popkultury jako szczyt artyzmu i źródło krystalicznej prawdy? Burak i leming jako autorytety ? Czy o to Panu chodziło ?

Niech Pan zerknie, dla otrzeźwienia, na mój tekst "Od katastrofy umysłowej do katastrofy smoleńskiej" i wyciągnie wnioski.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zetjot "(...) z upodobaniem kolekcjonuje fakty, ale tylko te, które pasują do skonstruowanego przez niego logicznego sytemu" - nieprawdaż? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Polityka

Karol Nawrocki pozwany za naruszenie dóbr osobistych wdowy po zamordowanym (3 odpowiedzi)

Nikosiu. Istotny wątek też w kontekście wyborów. Chodzi o głębszy kontekst tej sprawy. Karol...

Karol Nawrocki vel Tadeusz Batyr (12 odpowiedzi)

Niedawno w ogólnopolskich mediach toczyła się i toczy dyskusja dotycząca osoby niejakiego Karola...

Jak uczucia po wynikach wyborów? (12 odpowiedzi)

Moim zdaniem obaj kandydaci dalecy od ideału. Tragedią jest to, że wybór jest pomiędzy złem a...

do góry