Widok

Na sesję zdjęciową ze świadkami?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie.

Mam pytanie odnośnie sesji zdjęciowej ze świadkami. Akurat my mamy krótką sesję jeszcze przed kościołem i czy wtedy świadkowie mają być z nami. A co z sesją typowo plenerową? Jak robicie?
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogą ale nie muszą, to od was zależy. My plener będziemy mieć sami. Świadkowie fotografowani będą tylko w dniu slubu podczas uroczystości i wesela.
image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
zależy kiedy macie sesję :) i czy chcecie aby świadkowie byli na zdjęciach :)
Skoro macie sesje w dniu ślubu to tam zróbcie zdjęcia ze świadkami a na plenerze innego dnia nie zawracajcie już im głowy :-) Tak jest zazwyczaj.
My na jedną sesję zabraliśmy świadków, a na drugą pojechaliśmy już sami ;)
Myślę, że to bardziej zależy od tego co ty chcesz. :)))
Pamiętaj to będą TWOJE ZDJĘCIA!!!
Ja przy zdjęciach plenerowych zawsze bardzo cenię sobie osobiste życzenia państwa młodych. :)
[url]www.slubnefotki.pl[/url]
image
jak to powiadają klient nasz pan i to od was zależy czy będą na zdjęciach świadkowie czy nie. nie mniej jednak osobiści uważam że plener powinien być przeznaczony tylko dla pary młodej. będą jeszcze z pewnością okazje żeby zrobić fotki ze świadkami podczas śłubu czy wesela
ja miałam dwie sesje, obydwie w dniu ślubu, na tej przed ślubem to świadkowa nie była bo źle się czuła więc zdjęcia mamy sami, ale na tej w trakcie wesela świadkowie byli - i fajnie moim zdaniem mieć zdjęcia również z nimi :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
na zdj w dniu ślubu weżmiemy świadków jak najbardziej na mała sesję ale na plenerową innego dnia raczej nie..fotograf mówił że świadkowie się nudza,bo wiadomo wiecej zdjec robi parze mlodej a nie swiadkom
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
"Malutka" sesja w dniu ślubu ze świadkami i dziećmi. Po ślubie "duża" bez świadków... i nadal z dziećmi (bo nam nie darują)
Faktycznie, to dobry pomysł, żeby w dniu ślubu zrobić ze świadkami zdjęcia, a na plener już sami:-) Dzięki
image

Uważam, że najlepszą opcją jest tak, jak napisała Kiki0- krótka sesja zdjęciowa ze świadkami w dniu ślubu, a większa na pełnym luzie po ślubie.
Nie muszą być. My ich wygoniliśmy pod kościół. Szkoda czasu w tym zamieszaniu aby jeszcze się świadkami przejmować na sesji :)

Zdjęcia wyszły śliczne. Ponad 800 do wyboru :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

my mamy jeszcze dużo czasu i się nad tym nie zastanawiałam, zobaczymy co będzie ;)

tak jak pozostali proponuję zastanowić się czy tego chcesz czy nie ;)
image
7 sierpnia 2010

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry