Widok
Witam,
zamierzam zorganizować wesele w Swarzewie w 2015r. czy mogłaby ktoras z wam napisac jak było? jak z jedzeniem czy nie za mało, jak z tymi kaflami do tańczenia? nikt się nie polamal? :P no i czy nie jest tam za ciasno na 80 osob? chciałabym mieć stol w U także martwię się trochę żeby nie było za ciasno, a co za tym idzie żeby nie było mało miejsca do tańczenia? proszę o wasze opinie :)
zamierzam zorganizować wesele w Swarzewie w 2015r. czy mogłaby ktoras z wam napisac jak było? jak z jedzeniem czy nie za mało, jak z tymi kaflami do tańczenia? nikt się nie polamal? :P no i czy nie jest tam za ciasno na 80 osob? chciałabym mieć stol w U także martwię się trochę żeby nie było za ciasno, a co za tym idzie żeby nie było mało miejsca do tańczenia? proszę o wasze opinie :)
No to wygląda na to ,że ja mam chrzest bojowy i idę pierwsza :)
U nas też będą stoły w U . Muszę na dniach pojechać do Faltomu i uzgodnić menu i inne rzeczy. Dodatkowo muszę zorganizować miejsce dla wedding baru i nie wiem gdzie ulokować czy w tej zaokrąglonej części czy przy wejściu?
Pokrowce na krzesła są w cenie , dekoracja tez choć ja będę miała swoją na razie jest w trakcie tworzenia i wstępnej wizualizacji :P
Czuję ,że będzie taka z charakterem :)
Wiem ,że musze to jakos połaczyć nadmorski klimat a ja mam czarno czerwona wiązankę.
Ja mam transport dokładnie autokar z 3miasta w dwie strony. W razie co podam namiary :)
U nas też będą stoły w U . Muszę na dniach pojechać do Faltomu i uzgodnić menu i inne rzeczy. Dodatkowo muszę zorganizować miejsce dla wedding baru i nie wiem gdzie ulokować czy w tej zaokrąglonej części czy przy wejściu?
Pokrowce na krzesła są w cenie , dekoracja tez choć ja będę miała swoją na razie jest w trakcie tworzenia i wstępnej wizualizacji :P
Czuję ,że będzie taka z charakterem :)
Wiem ,że musze to jakos połaczyć nadmorski klimat a ja mam czarno czerwona wiązankę.
Ja mam transport dokładnie autokar z 3miasta w dwie strony. W razie co podam namiary :)
Wesele mialam zaplanowane na 90 osob, ale prawdopodobnie bedzie okolo 70. Stoly bede miala ustalwione w U bylam na kilku weselach gdzie stoly byly okragle i mialam odczucie ze goscie sa od siebie odseperowani i wszyscy goscie siedza do siebie tylem, to tylko taka moja opinia. Co do organizacji to oprocz Dj, sali, kosciola i kamerzysty to nie mam nic ustalone. Zaczynam troszke panikowac. Czy ktos z was myslala o dekoracji sali? Macie moze jakies namiary? Potrzebuje tez transport dla moich gosci macie kogos zeby mi polecic?
Hej!
Dziewczyny możecie coś więcej napisać na temat Pensjonatu i sali?
Na co zwrócić uwagę? Ja będę miała wesele na około 80 osób i zastanawiam się czy sala nie jest za mała i za niska...
W domkach holenderskich da się położyć młodszych gości weselnych?
Czy kafelki nie są za śliskie do tańczenia?
Piszcie o swoich spostrzeżeniach :)
Dziewczyny możecie coś więcej napisać na temat Pensjonatu i sali?
Na co zwrócić uwagę? Ja będę miała wesele na około 80 osób i zastanawiam się czy sala nie jest za mała i za niska...
W domkach holenderskich da się położyć młodszych gości weselnych?
Czy kafelki nie są za śliskie do tańczenia?
Piszcie o swoich spostrzeżeniach :)
Podbijam stary wątek. Sezon weselny w pełni :D. Czy są tu jakieś osoby które robiły lub bawiły się na weselu w Swarzewie.
Wiem ,że wesela są tam dosyć często organizowane patrzyłam ostatnio dostępnośc terminów i duzo jest zajętych już na 2012.
Więc może ktoś ma jakieś informacje z tego roku :)
My mamy podpisaną umowę na 2012 :)
Wiem ,że wesela są tam dosyć często organizowane patrzyłam ostatnio dostępnośc terminów i duzo jest zajętych już na 2012.
Więc może ktoś ma jakieś informacje z tego roku :)
My mamy podpisaną umowę na 2012 :)