Widok

Nadmorskie Tarasy

Nadmorskie Tarasy Oksywie Temat dostępny też na forum:
Inwestycja powstaje z zacisznej dzielnicy Gdyni, a jednocześnie blisko centrum miasta. Powstanie osiedla w jednej z infrastukturalnie rozwiniętych dzielnic Gdyni zapewnia dostęp do wszystkich udogodnień, które zapewnią wygodne życie na co dzień.

W ramach osiedla Nadmorskie Tarasy, w trzech etapach, powstanie docelowo 14 budynków z 717 mieszkaniami. W pierwszym etapie wznoszony jest ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale śmieszne hahaha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak można wypisywać takie głupoty. Mieszka 1,5 roku i nigdy nie było żadnych hałasów ze strony portu. Piszą to osoby, którym poprostu przeszkadza urbanizacja... jakby tak było źle z osiedlem to by było sporo mieszkań w sprzedaży a w wolnej sprzedaży jest parę sztuk :) źle na pewno tutaj nie jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bzdura. mieszkam tu od listopada i nie zwracam uwagi na zadne rzekome hałasy. jak ktos chce mieszkac w calkowitej ciszy to nie w mieście, do dziczy zapraszam....

Ja nie narzekam

Mieszkałam całe życie na ul. Zielonej więc daleko od portu i na górce, a i tak słyszałam odgłosy portu. Całą noc huczało i piszczało. Jeśli ktoś się łudzi, że w nadmorskich tarasach nie będzie słyszał portu całą dobę to się zawiedzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wczoraj suwnicowy w porcie puscil baka. Smierdzialo przez pol godziny na calym osiedlu, co on jadl? Potem chyba jeden z cumownikow rozmawial w nocy z kims przez telefon. Nikt nie spal w Nadmorskich Tarasach bo gadal na glosnomowiacym. Nie kupuj!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zastanawiam się nad zakupem mieszkania tam. Trochę mnie dziwi że ogłoszenia od dawna wiszą i nie cieszą się zbyt dużym zainteresowaniem. Kontakt z deweloperem zdążył mnie zniechęcić. Pytanie do mieszkańców, czy jest tam głośno? Czy słychać co się dzieje w porcie? Jak same mieszkania, wyszły jakieś 'kwiatki'od kiedy tam mieszkacie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak, wlasnie sa przekazywane

Czy wiadomo może, na jakim etapie są odbiory budynku nr 6 ?

długo szukałam mieszkania które mi odpowiada, mam ograniczony budżet ale chciałabym mieszkać w miarę dobrej lokalizacji dlatego zdecydowałam się w końcu na gdańskie tarasy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest chyba najgorszy deweloper!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To prawda huk wieczorny kiedy człowiek po pracy odpocząć chce _ słabo ... Na szczęście nie kuoiłam tam mieszkania a co do zaliczki to nie oddaja . Pośrednik od kredytu przez bank też gdzieś wynagrodzenie wezmie o czym nie mówią. Dziękuję wszystkim za opinie pomogły w podjęciu decyzji
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
W ogóle w ofercie... bliskość morza..2 km, spacery te sprawy ; od razu mogli napisać : " na szago " 500 metrów do kanału portowego, przejście przez plac BCT-u...to się powinno nazwać Stoczniowe Tarasy, albo Huczące Tarasy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja dostałam cenę 9000/m2

Dramat

Jak czytam oferty "Spektakularny widok" a widze robotnikow na stoczni, i smierdzace zadymione tereny to nie rozumiem... 27m2 za 283 000 PLN to sa jakies zary (10 350), buahahaha, Kto to kupi ???
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Cena

Jaka jest cena za m2 bo każdemu mówią inaczej?

No ja także kupiłam mieszkanie w budynku nr 3 odbiór jest przekładany od maja . Tłumacza się wirusem ze inspektorzy nie pracowali klucze miały być w ostatni tydzień lipca po zamawiałam meble i cisza zadzwoniłam do biura bo pan Michał który mi sprzedawał mieszkanie nawet ode mnie nie odbiera , termin odbioru był nie znany ale otrzymałam maila ze mamy nie szykować się na odbiory prędzej niż po 20 września . Jestem okropnie wkurzona bo gdybym wiedziała ze tak będzie nigdy bym nie podpisała umowy z nimi bo zależało mi na terminie teraz mam tylko problemy z odwoływaniem mebli.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również, proszę o kontakt- patiju94@onet.pl
Jesli macie Państwo jakieś informacje proszę o kontakt - patiju94@onet.pl
Dokładnie... czysta paranoja. Proszę o kontakt - patiju94@onet.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0