Widok

Najgorszy prezent ślubny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Temat moze trochę głupawy, ale nudzi mi się i wymyslam :)

Dziewczyny piszcie czego byście nie chciały dostać jako prezent ślubny. Ale cos takiego czego nie znosicie.

Ja na przykład bym sie załamała gdybym dostała obraz z płynacym wodospadem, taki podświetlany.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja haftowany obraz z 2 gołebiami sercem i napisem"Monika i Tomek 16 wrzesien 2006"-masakra!!!!a taki o mały włos by sie nie zaczął szykować:)

MY DOSTALISMY PIĘKNY, OGROMNY OBRUS Z HAFTEM RICHELIEU ORYGINALNIE ZAPAKOWANY, Z PLOMBAMI PRODUCENTA - PO OTWARCIU I ROZŁOŻENIU OKAZAŁO SIĘ, ŻE OBRUS CENTRALNIE NA ŚRODKU MA OGROMNĄ TŁUSTĄ PLAMĘ, PRAŁAM...PRAŁAM... PRAŁAM... I NIC PLAMA ZOSTAŁA, DOTĄDNIE PRZYZNAŁAM SIĘ CIOCI , CHYBA BY SIĘ ZAŁAMAŁA I SPALIŁA ZE WSTYDU

o jeszcze ogromny stary barometr na sciane-no i chyba wszytskie prezenty ktore narzucały by mi wystrój mieszkanka

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
krajalnica

znam takich co krajalnice sami sobie kupuja..... ale masz racje, normalnie doniczego, tylko zawadza ;)

moi znajomi dostali elektryczne szczoteczki do zębów! :))) niezła beka była! :) do tej pory nie wiedzą co o tym mysleć ale uzywają :))))

hehehhehehe dobre:)tez bym miała zagwostkę:)ale prezent praktyczny i fajny:)zreszta jakby na liscie był to spoko ale tak od siebie;)

ktoś ze znajomych im dał :) może były w promocji :))) hahahaha

podejrzewam ze mieli dobre intencje ale nie obeszło sie własnie bez tej pierszej myśli hihi;)

siostra mojego T dostała w prezencie czajnik za 13zł:) straszne dziadostwo az wstyd coś takiego komus dać!!!

no właśnei Monia :) taki prezent jak sie dostanie to od razu myśl czy to nie przypadkiem jakaś aluzja :)))

moze ich nie było stać...a uwazali ze wlozyc 13 zł w koperte jest jeszcze gorsze...nie wnikam ale najgorszy nie równa sie najtańszy!

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja was przebiję:
Znajomi od gości weselnych dostali podwójne opakowanie Geriavit Pharmaton ( na serce).
W pieknym złotym pudełeczku.

Podejrzewam, że od razu zażyli.

hmm a ja uwielbiam moją krajlnicę, normalnie nie wiem czy potrafiłabym noża użyć po tylu latach, apropo nie chcę ekspresu do kawy, musiałby chyba dalej iść do ludzi na jakieś imieniny, nie nawidze kawy feeee

no wałśnie o to chodzi ze tą Panią co to dała było stać, bo biedna nie jest!!

Wiadomo ze czasami ludzie nie maja pieniedzy na prezenty a poza tym uważam ze ślubu i wesea nie robi sie dla prezentów, tylko z innych przyczyn:))

super:)heheh

My dostaliśmy same świetne prezenty ślubne! Jesteśmy w szoku, bo mamy oboje bardzo zdecydowane i trochę nietypowe (jak na nasze rodziny) gusta, więc cały czas podszeptywaliśmy, że chcemy kasę. Widząc ozdobne pudła, nastawialiśmy się na odgrywanie nieszczerych zachwytów. Tymczasem, kilka rzeczy niesamowicie nas ucieszyło. Gdybyśmy je zobaczyli w sklepie, od razu byśmy je kupili. Nasi goście wykazali się niesamowitym wyczuciem!
Maglownica albo jakiś przyżąd do ćwiczeń :)

a mozesz podac przykłady moze na liste wciagne:)bo nasi z góry sa nastawieni na kase mowia ze my lepiej bedziemy wiedziec co nam potzrebne no i oni beda miec mniej zachodu z szukaniem czegos co moze sie komus przydac....no i niektorzy mam nadzieje ze bez przyjda zarowno wkledek jak i prezentow:)

do góry