Widok

Najgorszy prezent ślubny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Temat moze trochę głupawy, ale nudzi mi się i wymyslam :)

Dziewczyny piszcie czego byście nie chciały dostać jako prezent ślubny. Ale cos takiego czego nie znosicie.

Ja na przykład bym sie załamała gdybym dostała obraz z płynacym wodospadem, taki podświetlany.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moi znajomi dostali elektryczne szczoteczki do zębów! :))) niezła beka była! :) do tej pory nie wiedzą co o tym mysleć ale uzywają :))))

znam takich co krajalnice sami sobie kupuja..... ale masz racje, normalnie doniczego, tylko zawadza ;)

krajalnica

o jeszcze ogromny stary barometr na sciane-no i chyba wszytskie prezenty ktore narzucały by mi wystrój mieszkanka

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
MY DOSTALISMY PIĘKNY, OGROMNY OBRUS Z HAFTEM RICHELIEU ORYGINALNIE ZAPAKOWANY, Z PLOMBAMI PRODUCENTA - PO OTWARCIU I ROZŁOŻENIU OKAZAŁO SIĘ, ŻE OBRUS CENTRALNIE NA ŚRODKU MA OGROMNĄ TŁUSTĄ PLAMĘ, PRAŁAM...PRAŁAM... PRAŁAM... I NIC PLAMA ZOSTAŁA, DOTĄDNIE PRZYZNAŁAM SIĘ CIOCI , CHYBA BY SIĘ ZAŁAMAŁA I SPALIŁA ZE WSTYDU

a ja haftowany obraz z 2 gołebiami sercem i napisem"Monika i Tomek 16 wrzesien 2006"-masakra!!!!a taki o mały włos by sie nie zaczął szykować:)

do góry