Widok

Najgorszy prezent ślubny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Temat moze trochę głupawy, ale nudzi mi się i wymyslam :)

Dziewczyny piszcie czego byście nie chciały dostać jako prezent ślubny. Ale cos takiego czego nie znosicie.

Ja na przykład bym sie załamała gdybym dostała obraz z płynacym wodospadem, taki podświetlany.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak z zupełnej ciekawośći - te koperty były zupełnie puste, czy miały choć kartkę z życzeniami?
Moja kuzynka dostała w prezencie wielgaśny obraz (ok 1m x 1,7m) z Jezusem :) hmmm... ołtarz w domu moze zrobic jak nic ;)
Z tego co mówili znajomi to po prostu puste, ale może nie chcieli głośno wymieniać kto...
pytam o te koperty, bo często, jak jestem zaproszona na sam ślub, to daję kwiaty i kopertę, w której jest tylko kartka z życzeniami. I się teraz zastanawiam, czy i na mnie młodzi nie pomstują, że koperta pusta ;)
Nie no to akurat były "prezenty" od osób zaproszonych na wesele. Jak usłyszałam o tak dużej ilości pustych kopert to byłam trochę zaskoczona. Domyślam się że czasem takie sytuacje się zdarzają ale ta ilość była zaskoczeniem...
No ja dostalam talerz wielki jakis z Hiszpani do powieszenia na sciane i moj maz jak zawsze uprzejmy podziekowal i powiedzial ze nam sie podoba i juz wisi na scianie wiec teraz jak przychodza musze pamietac zeby go zawiesic.Mam nadzieje ze bez zaproszenia nie wpadna nigdy bo wtedy to koniec przyjazni moze byc bo talerz w piwnicy lezy na codzien ;-)
To jest najfajniesjszy wpis, jaki czytałam!!! Szczerze.
do góry