Widok
Nie polecam telepizzy zawyżają koszt dostawy dają większy niż podany pierwotnie na stronie , dzwonią w momencie gdy powinna być już dostawą że się spóźnia i informują wtedy i droższej dostawie oraz mówią że będą za półtorej godziny do tego pizza przyjeżdża chłodna i przez to strasznie tłusta kilka razy zamawiałam i za każdym razem było to samo
Pizzerii jest bardzo wiele, jeśli chodzi o mnie to stawiałbym na telepizzę:
http://www.telepizza.pl
Po pierwsze pizzeria ma najlepsze promocje jeśli chodzi o zamawianie pizzy na imprezy, kiedy potrzeba nam dwóch czy trzech pizzy.
Po drugie ekspresowy dojazd.
Po trzecie co miesiąc oferują nowe pizze w ofercie, a nie tak jak w niektórych innych pizzeriach ciągle jedno i to samo. Można liczyc w menu na naprawdę oryginalne propozycje jak na przykład pizza włoska czy pizza góralska.
Poza tym plusem jest to, że mają lokale nie tylko w Gdańsku, ale również i w innych miastach, tak więc jeśli nie chce się ryzykować szukania miejsca na jedzonko, można wybrać się do sprawdzonego lokalu.
http://www.telepizza.pl
Po pierwsze pizzeria ma najlepsze promocje jeśli chodzi o zamawianie pizzy na imprezy, kiedy potrzeba nam dwóch czy trzech pizzy.
Po drugie ekspresowy dojazd.
Po trzecie co miesiąc oferują nowe pizze w ofercie, a nie tak jak w niektórych innych pizzeriach ciągle jedno i to samo. Można liczyc w menu na naprawdę oryginalne propozycje jak na przykład pizza włoska czy pizza góralska.
Poza tym plusem jest to, że mają lokale nie tylko w Gdańsku, ale również i w innych miastach, tak więc jeśli nie chce się ryzykować szukania miejsca na jedzonko, można wybrać się do sprawdzonego lokalu.
kiedyś często zamawiałam pizzę ale zanim przyszła to była już zimna :/ zainwestowałam jakiś czas temu w ten piec https://domowypiecdopizzy.pl/nasz-produkt/ i robię pyszną pizzę w swojej kuchni :)
Najlepszą opcją jest sprawdzić sobie na pizza portal dobre pizzerie. Ja polecam Pepe https://pizzaportal.pl/gdansk/pepe-pizza-lostowice/
Jak chcesz zjeść naprawdę dobra włoską pizze ze składnikami dobrej jakości a dodatkowo niedroga to zrob sobie wycieczkę do Gdyni na ul Starowiejska pizzeria Czerwony Piec. Pizze są od 13-20zl (jedna za 24).To jest jedyna pizzeria w której moje dzieci jedzą nie tylko brzegi ale i resztę ;-) .Jak lubisz gruba pizze to Gdynianka na Swietojanskiej w Gdyni .W Sopocie polecam ci pizze w Amici a w Gdańsku ewentualnie Pomodoro.
A jakbyście szli na lody do Bacio di caffe w Sopocie wg mnie najlepsze naturalne w Trójmieście. W Gdyni możecie odwiedzić muzeum Emigracji ,fajnie pod dzieci zrobione albo centrum eksperyment.
A jakbyście szli na lody do Bacio di caffe w Sopocie wg mnie najlepsze naturalne w Trójmieście. W Gdyni możecie odwiedzić muzeum Emigracji ,fajnie pod dzieci zrobione albo centrum eksperyment.
Też gorąco polecam pizzę z Dragon Pizza na Przymorzu.
To blisko parku Oliwskiego z katedrą, która warto odwiedzić (po sąsiedzku jest ZOO i wzgórze Pachołek z wieżą widokową (jak na dłoni cały Gdańsk i okolice)).
Jest też kilka barów mlecznych wartych polecenia, na Przymorzu przy Jagiellońskiej (na początku i na końcu, tu jest też pizzeria u Skrzypka, też dobra) i Opolskiej (ten drugi lubiany przez pracowników pogotowia i policji). Na przeciwko od "U skrzypka", między dmuchaną halą sportową z kortem tenisowym a Biedronką też jest bar. Polecam go choć nigdy nie jadłam bo jest blisko placu zabaw Kraina Zabawy.
Na mapie Google wszystko widać.
To blisko parku Oliwskiego z katedrą, która warto odwiedzić (po sąsiedzku jest ZOO i wzgórze Pachołek z wieżą widokową (jak na dłoni cały Gdańsk i okolice)).
Jest też kilka barów mlecznych wartych polecenia, na Przymorzu przy Jagiellońskiej (na początku i na końcu, tu jest też pizzeria u Skrzypka, też dobra) i Opolskiej (ten drugi lubiany przez pracowników pogotowia i policji). Na przeciwko od "U skrzypka", między dmuchaną halą sportową z kortem tenisowym a Biedronką też jest bar. Polecam go choć nigdy nie jadłam bo jest blisko placu zabaw Kraina Zabawy.
Na mapie Google wszystko widać.