Widok

Najlepsze salony sukien slubnych w Trojmiescie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie. jakie sa najlepsze, najbardziej popularne salony sukienek slubnych. mam tylko 1-2 dni na znalezienie sukienki w Gdansku i chce pojsc do paru salonow a nie mam czasu na objezdzanie calego Trojmiasta. Czy musze sie umawiac na spotkanie? Dziekuje za pomoc

image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koniecznie się umów ... np w Gdyni: Faragr, Marietta, Agnes, Mezzo ... wszytskie w kupie wiec jak się umówisz co godzinkę - półtorej to będzie akurat :) potem Gdańsk: Beauty, Lilea - to wrzeszcz, potem starówka: Chantilly .. więcej nie znam :)

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no i Madonna, zapomniałam :) ale tam musisz podjechać od centrum Gdyni kawałek

papilio1@op.pl
W Gdańsku masz Tyszkiewicz, Beauty.
Chantilly (ale nie polecam).
Nie pamiętam jakie jeszcze..

Lepiej się umów na mierzenie, bo możesz nie wejść ;)

image
image
trzeba umawiac sie na spotkanie, ale moze tez tak byc ze zdarzy sie luka i akurat Ci przypasuje - ja tak mialam, ze bez umowionego spotkania mierzylam suknie w agnes i tam tez swoja slubna kupilam :)

najbardziej znane salony (jak dla mnie) to: madonna, agnes, no i we wrzeszczu w gdansku jest sporo: beuty, cos na e... no i na slowackiego salon Paris, ktory ma wyjatkowe naprawde suknie - jedyne, niespotykane :)
i te salony moge z czystym sumieniem polecic :)

image

image
dziekuje bardzo. przyjezdzam do gdanska koniec wrzesnia z przyjaciolka i mamy 2 dni zeby obskoczyc wiec chce zebrac kolo 8 salonow i sie poumawiac i potem moj tata bedzie nas wozil pewnie gdynia w jeden dzien i gdansk w drugi. przynajmniej wiem jaki rodzaj sukienki chce powinno byc latwiej

image

image
jedź do tczewa, ja wczoraj zarezerwowałam sukienke nową francuskiej firmy Miss Kelly za 1200, sukienki są sliczne, a ceny lepsze niż w trójmieście, salon nazywa się fensi
PAris na słowackiego :) moje faworytki

Sprzedam Farage Lolita :)

[url=http://www.abcslubu.pl]image

A jakiego szukasz typu sukni? bo ja wlasnie oblatuje salony ( 2 runda) i powiem ci czy gdzies widzialam...
oczywiscie jestem pierdola i zdjec dalej sie nie nauczylam wklejac to jest link

http://www.londonbrideandgroom.com/FOREVER-YOURS.html

ta sukienka kosztuje 700funtow i szukam czegos w tym stylu. niby zamowilam ja z chin przez internet ale jeste, niezbyt optymistycznie nastawiona ze to wyjdzie a do polski i tak lece.

image

image
Aha, to juz widze jaki masz styl, taki dosc dostojny, tylko nie wiem czy przymierzals w takich sukniach czuje sie czlowiek troche ociezaly, przynajmniej ja, hm, ale to moze wina ze jestem przy kosci...hihi
W kazdym razie takiego stylu nie widzialam w Magdzie ani w Elja, chyba tez mi nic sie nie obilo o oko takiego w tym sklepie we Wrzeszczu na wysepce,co ta pani jest taka nawiedzona z zamawianiem...
Na pewno trafisz na cos takiego w Lisa Ferrera, Mezzo, Madonna i Agnes ( to w Gdyni ), co do Marietty to wg mnie maja dominacje bezowatych sukni.
Co do Gdanska to Beauty i Etienne. W jakims Paris to jeszcze nie bylam, w Pruszczu ani Tczewie to nie bylam (jeszcze).
Generalnie tak jak wyzej powiedzialy poprzedniczki dobrze sie jest umowic, zeby nie bylo problemow...
ja w Marietcie kupuje suknię kompletnie nie-bezowatą ;) I kilka takich widziałam tam i mierzyłam- bo bez nie lubię :D ale zjeść- jak najbardziej:P

image

w Paris naliczyłam z 5 podobnych. Stronka:
http://www.suknieparis.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co na stronie to na stronie, moze juz sie sprzedaly, a co dopiero pod koniec wrzesnia...ja podaje co widzialam na zywo....:))) Jak szkoda ze suknie slubna sie wklada tylko raz w zyciu....:D
Suknia walerki :)

image
image

image image
image

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
a duży mają wybór sukienek? I W jakim przedziale cenowym są suknie?
image
w madonnie w gdyni tez taki model sukienki jest a jesli w zadnym z salonow nic Ci sie nie spodoba to mozesz wydrukowac zdjecie i pojechac np do wejherowa do Bj i tam Ci ja uszyja

dzieki za wszystkie info, nie tyle ze dostojna ale bardzo mi sie bezy nie podobaja i no i zawsze chcialam miec tren. dlatego tez jestem speptycznie nastawiona do kupowania w polsce bo przewazaja bezy, widac tak lubi wiekszosc dziewczyn. stresa nie ma najwyzej kupie w londynie i przewioze bo w gdansku mam ciocie ktora mi ja dopasuje do mnie. troche ciezka jest ale ja mam zamiar zminimalizowac halki i powinno byc lepiej, no i pasuje mi do figury. biore sie w weekend za organizacje spotkan.

image

image
tego typu suknie są w Gdyni w Lisa Ferrera, z kolekcji Cosmobella - no i wszystkie mają cudne treny :)

ja-dwisia napisał(a):

> tego typu suknie są w Gdyni w Lisa Ferrera, z kolekcji
> Cosmobella - no i wszystkie mają cudne treny :)
>
>

Znlazłam w necie:

Wielka wyprzedaż już ruszyła! 03.06.2008
Zapraszamy Państwa do skorzystania z oferty wyprzedażowej sukien ślubnych w sieci Lisa Ferrera.
Ponad 30 modeli w bardzo atrakcyjnych cenach!
Możesz zaoszczędzić do 70%!
Wybrane egzemplarze w cenie 999zł!
Nie przegap takiej okazji - umów się na spotkanie z naszą konsultantką!
Tutaj zobacz suknie z wyprzedaży.
WAŻNE:
Wyprzedażą objęte są suknie, które służyły w salonie do przymiarek. Nie dotyczy ona modeli nowych lub zakupionych przed rozpoczęciem promocji. Nie każdy model jest w każdym salonie (w zależnosci od aktualnego stopnia ich wyprzedania). W przypadku pytań prosimy o kontakt bezpośrednio z wybranym salonem sieci Lisa Ferrera.
ADRESY SALONÓW

Oto lista salonów Lisa Ferrera z kolekcją Demetrios, Cosmobella i Lisa Ferrera:

Białystok - specjalna strona www >>
ul. Krakowska 17 (wejście od Kalinowskiego), tel. 085 744 39 54
bialystok@lisaferrera.pl
--------------------------------------------------------------------------------

Bydgoszcz
ul. Świętojańska 10 (50 m od Gdańskiej), tel. 052 349 51 09
bydgoszcz@lisaferrera.pl
--------------------------------------------------------------------------------

Częstochowa
ul. Nowowiejskiego 24, tel. 034 324 10 89
czestochowa@lisaferrera.pl

Gdynia
ul. Abrahama 78 (wejście od Władysława IV), tel. 058 661 21 71
trojmiasto@lisaferrera.pl

Katowice - zobacz jak do nas dojechać>>
ul. Andrzeja 8, tel. 032 201 50 55 lub 606-711-402 lub 664-769-711
katowice@lisaferrera.pl

Koszalin
ul. Krzywoustego 4a/4 (Pasaż Milenium), tel. 094 347 74 01
koszalin@lisaferrera.pl

Kraków
tel. 0 509 703 734
krakow@lisaferrera.pl

Lublin
CH Galeria Orkana, ul.Orkana 6, tel. 081 463 27 62
lublin@lisaferrera.pl

Łódź - dodatkowe informacje >>
ul. Piwna 47 (boczna od Limanowskiego),
tel. 0 721-721-717
lodz@lisaferrera.pl

Opole - specjalna strona www>>
ul. Eichendorffa 4 (przy Obr. Stalingradu), tel. 077 454 00 48
opole@lisaferrera.pl

Piła
ul. O.M.Kolbe 9a, tel. 067 214 85 94
pila@lisaferrera.pl

Poznań - specjalna strona www>>
ul. Hetmańska 106, tel. 061 866 19 72
poznan@lisaferrera.pl

Rzeszów - specjalna strona www >>
ul. Lewakowskiego 2 (pawilon C, wejście od ul. Krakowskiej), tel. 017 856 87 92
rzeszow@lisaferrera.pl

Wrocław - specjalna strona www >>
Plac Kościuszki 17 (obok Apteki i Hotelu Savoy), tel. 071 321 41 33
wroclaw@lisaferrera.pl

Warszawa - specjalna strona www>>
ul. Kijowska 11, tel. 022 818 80 43
salon@susanblanche.com

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
znalazłam takie wtym stylu - dostepne tez w bieli:
model 7244 z kolekcji Cosmobella 2008 Cena: 2560 zł
image

model 118 Najnowszy Model z kolekcji Cosmobella 2008 Cena: 1810 zł
image

model 7248 z kolekcji Cosmobella 2008 Cena: 2510 zł
image

model 7251 z kolekcji Cosmobella 2008Cena: 2630 zł
image

model 7252 z kolekcji Cosmobella 2008Cena: 2490 zł
image

model 7270 z kolekcji Cosmobella 2008Cena: 2450 zł
image

model Cosmobella 7200 z kolekcji Cosmobella 2007 Cena: 2440 zł
image

Model 4191. Suknia wykonana z satyny. Dostępne kolory: biały, kremowy i złoty

Model 4189. Suknia wykonana z satyny. Dostępne kolory: biały, kremowy
image

Model z 2006r.Cosmobella 111. Suknia wykonana z satyny. Dostępne kolory: biały, kremowy i złoty. Model dostępny wyłącznie na specjalne zamówienie.

image

Model 892
image
image

dziekuje bardzo. bede przymierzac i mam nadzieje cos znajde. ze mna jest smiesznie, te sukienki musza sie odcinac powyzej bioder, a lbo na biodrach bo jak w talii to wygladm smiesznie. na pewno pojde do tyh salonow bo ceny jednak nizsze niz w londynie.

image

image
tylko,że Lisa Ferrera w trójmieście jest teraz w innym miejscu oto adres:
# Gdynia
ul. Chwaszczyńska 19, tel. 058 661 21 71
trojmiasto@lisaferrera.pl

mają teraz niesamowity image....wow
kto może coś polecić w Gdańsku
ja oczywiście polecam salon paris na słowackiego we wrzeszczu, ja tam znalazłam swoją wybrankę
cholernie drogie sa te wszystkie suknie w Trojmiescie, zamowilam juz w Chinach za 500 zl, i sa identyczne i wykonanie i material
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry