Widok
Najlepsze salony sukien slubnych w Trojmiescie
trzeba umawiac sie na spotkanie, ale moze tez tak byc ze zdarzy sie luka i akurat Ci przypasuje - ja tak mialam, ze bez umowionego spotkania mierzylam suknie w agnes i tam tez swoja slubna kupilam :)
najbardziej znane salony (jak dla mnie) to: madonna, agnes, no i we wrzeszczu w gdansku jest sporo: beuty, cos na e... no i na slowackiego salon Paris, ktory ma wyjatkowe naprawde suknie - jedyne, niespotykane :)
i te salony moge z czystym sumieniem polecic :)
najbardziej znane salony (jak dla mnie) to: madonna, agnes, no i we wrzeszczu w gdansku jest sporo: beuty, cos na e... no i na slowackiego salon Paris, ktory ma wyjatkowe naprawde suknie - jedyne, niespotykane :)
i te salony moge z czystym sumieniem polecic :)
oczywiscie jestem pierdola i zdjec dalej sie nie nauczylam wklejac to jest link
http://www.londonbrideandgroom.com/FOREVER-YOURS.html
ta sukienka kosztuje 700funtow i szukam czegos w tym stylu. niby zamowilam ja z chin przez internet ale jeste, niezbyt optymistycznie nastawiona ze to wyjdzie a do polski i tak lece.
http://www.londonbrideandgroom.com/FOREVER-YOURS.html
ta sukienka kosztuje 700funtow i szukam czegos w tym stylu. niby zamowilam ja z chin przez internet ale jeste, niezbyt optymistycznie nastawiona ze to wyjdzie a do polski i tak lece.
Aha, to juz widze jaki masz styl, taki dosc dostojny, tylko nie wiem czy przymierzals w takich sukniach czuje sie czlowiek troche ociezaly, przynajmniej ja, hm, ale to moze wina ze jestem przy kosci...hihi
W kazdym razie takiego stylu nie widzialam w Magdzie ani w Elja, chyba tez mi nic sie nie obilo o oko takiego w tym sklepie we Wrzeszczu na wysepce,co ta pani jest taka nawiedzona z zamawianiem...
Na pewno trafisz na cos takiego w Lisa Ferrera, Mezzo, Madonna i Agnes ( to w Gdyni ), co do Marietty to wg mnie maja dominacje bezowatych sukni.
Co do Gdanska to Beauty i Etienne. W jakims Paris to jeszcze nie bylam, w Pruszczu ani Tczewie to nie bylam (jeszcze).
Generalnie tak jak wyzej powiedzialy poprzedniczki dobrze sie jest umowic, zeby nie bylo problemow...
W kazdym razie takiego stylu nie widzialam w Magdzie ani w Elja, chyba tez mi nic sie nie obilo o oko takiego w tym sklepie we Wrzeszczu na wysepce,co ta pani jest taka nawiedzona z zamawianiem...
Na pewno trafisz na cos takiego w Lisa Ferrera, Mezzo, Madonna i Agnes ( to w Gdyni ), co do Marietty to wg mnie maja dominacje bezowatych sukni.
Co do Gdanska to Beauty i Etienne. W jakims Paris to jeszcze nie bylam, w Pruszczu ani Tczewie to nie bylam (jeszcze).
Generalnie tak jak wyzej powiedzialy poprzedniczki dobrze sie jest umowic, zeby nie bylo problemow...
dzieki za wszystkie info, nie tyle ze dostojna ale bardzo mi sie bezy nie podobaja i no i zawsze chcialam miec tren. dlatego tez jestem speptycznie nastawiona do kupowania w polsce bo przewazaja bezy, widac tak lubi wiekszosc dziewczyn. stresa nie ma najwyzej kupie w londynie i przewioze bo w gdansku mam ciocie ktora mi ja dopasuje do mnie. troche ciezka jest ale ja mam zamiar zminimalizowac halki i powinno byc lepiej, no i pasuje mi do figury. biore sie w weekend za organizacje spotkan.
ja-dwisia napisał(a):
> tego typu suknie są w Gdyni w Lisa Ferrera, z kolekcji
> Cosmobella - no i wszystkie mają cudne treny :)
>
>
Znlazłam w necie:
Wielka wyprzedaż już ruszyła! 03.06.2008
Zapraszamy Państwa do skorzystania z oferty wyprzedażowej sukien ślubnych w sieci Lisa Ferrera.
Ponad 30 modeli w bardzo atrakcyjnych cenach!
Możesz zaoszczędzić do 70%!
Wybrane egzemplarze w cenie 999zł!
Nie przegap takiej okazji - umów się na spotkanie z naszą konsultantką!
Tutaj zobacz suknie z wyprzedaży.
WAŻNE:
Wyprzedażą objęte są suknie, które służyły w salonie do przymiarek. Nie dotyczy ona modeli nowych lub zakupionych przed rozpoczęciem promocji. Nie każdy model jest w każdym salonie (w zależnosci od aktualnego stopnia ich wyprzedania). W przypadku pytań prosimy o kontakt bezpośrednio z wybranym salonem sieci Lisa Ferrera.
ADRESY SALONÓW
Oto lista salonów Lisa Ferrera z kolekcją Demetrios, Cosmobella i Lisa Ferrera:
Białystok - specjalna strona www >>
ul. Krakowska 17 (wejście od Kalinowskiego), tel. 085 744 39 54
bialystok@lisaferrera.pl
--------------------------------------------------------------------------------
Bydgoszcz
ul. Świętojańska 10 (50 m od Gdańskiej), tel. 052 349 51 09
bydgoszcz@lisaferrera.pl
--------------------------------------------------------------------------------
Częstochowa
ul. Nowowiejskiego 24, tel. 034 324 10 89
czestochowa@lisaferrera.pl
Gdynia
ul. Abrahama 78 (wejście od Władysława IV), tel. 058 661 21 71
trojmiasto@lisaferrera.pl
Katowice - zobacz jak do nas dojechać>>
ul. Andrzeja 8, tel. 032 201 50 55 lub 606-711-402 lub 664-769-711
katowice@lisaferrera.pl
Koszalin
ul. Krzywoustego 4a/4 (Pasaż Milenium), tel. 094 347 74 01
koszalin@lisaferrera.pl
Kraków
tel. 0 509 703 734
krakow@lisaferrera.pl
Lublin
CH Galeria Orkana, ul.Orkana 6, tel. 081 463 27 62
lublin@lisaferrera.pl
Łódź - dodatkowe informacje >>
ul. Piwna 47 (boczna od Limanowskiego),
tel. 0 721-721-717
lodz@lisaferrera.pl
Opole - specjalna strona www>>
ul. Eichendorffa 4 (przy Obr. Stalingradu), tel. 077 454 00 48
opole@lisaferrera.pl
Piła
ul. O.M.Kolbe 9a, tel. 067 214 85 94
pila@lisaferrera.pl
Poznań - specjalna strona www>>
ul. Hetmańska 106, tel. 061 866 19 72
poznan@lisaferrera.pl
Rzeszów - specjalna strona www >>
ul. Lewakowskiego 2 (pawilon C, wejście od ul. Krakowskiej), tel. 017 856 87 92
rzeszow@lisaferrera.pl
Wrocław - specjalna strona www >>
Plac Kościuszki 17 (obok Apteki i Hotelu Savoy), tel. 071 321 41 33
wroclaw@lisaferrera.pl
Warszawa - specjalna strona www>>
ul. Kijowska 11, tel. 022 818 80 43
salon@susanblanche.com
> tego typu suknie są w Gdyni w Lisa Ferrera, z kolekcji
> Cosmobella - no i wszystkie mają cudne treny :)
>
>
Znlazłam w necie:
Wielka wyprzedaż już ruszyła! 03.06.2008
Zapraszamy Państwa do skorzystania z oferty wyprzedażowej sukien ślubnych w sieci Lisa Ferrera.
Ponad 30 modeli w bardzo atrakcyjnych cenach!
Możesz zaoszczędzić do 70%!
Wybrane egzemplarze w cenie 999zł!
Nie przegap takiej okazji - umów się na spotkanie z naszą konsultantką!
Tutaj zobacz suknie z wyprzedaży.
WAŻNE:
Wyprzedażą objęte są suknie, które służyły w salonie do przymiarek. Nie dotyczy ona modeli nowych lub zakupionych przed rozpoczęciem promocji. Nie każdy model jest w każdym salonie (w zależnosci od aktualnego stopnia ich wyprzedania). W przypadku pytań prosimy o kontakt bezpośrednio z wybranym salonem sieci Lisa Ferrera.
ADRESY SALONÓW
Oto lista salonów Lisa Ferrera z kolekcją Demetrios, Cosmobella i Lisa Ferrera:
Białystok - specjalna strona www >>
ul. Krakowska 17 (wejście od Kalinowskiego), tel. 085 744 39 54
bialystok@lisaferrera.pl
Bydgoszcz
ul. Świętojańska 10 (50 m od Gdańskiej), tel. 052 349 51 09
bydgoszcz@lisaferrera.pl
Częstochowa
ul. Nowowiejskiego 24, tel. 034 324 10 89
czestochowa@lisaferrera.pl
Gdynia
ul. Abrahama 78 (wejście od Władysława IV), tel. 058 661 21 71
trojmiasto@lisaferrera.pl
Katowice - zobacz jak do nas dojechać>>
ul. Andrzeja 8, tel. 032 201 50 55 lub 606-711-402 lub 664-769-711
katowice@lisaferrera.pl
Koszalin
ul. Krzywoustego 4a/4 (Pasaż Milenium), tel. 094 347 74 01
koszalin@lisaferrera.pl
Kraków
tel. 0 509 703 734
krakow@lisaferrera.pl
Lublin
CH Galeria Orkana, ul.Orkana 6, tel. 081 463 27 62
lublin@lisaferrera.pl
Łódź - dodatkowe informacje >>
ul. Piwna 47 (boczna od Limanowskiego),
tel. 0 721-721-717
lodz@lisaferrera.pl
Opole - specjalna strona www>>
ul. Eichendorffa 4 (przy Obr. Stalingradu), tel. 077 454 00 48
opole@lisaferrera.pl
Piła
ul. O.M.Kolbe 9a, tel. 067 214 85 94
pila@lisaferrera.pl
Poznań - specjalna strona www>>
ul. Hetmańska 106, tel. 061 866 19 72
poznan@lisaferrera.pl
Rzeszów - specjalna strona www >>
ul. Lewakowskiego 2 (pawilon C, wejście od ul. Krakowskiej), tel. 017 856 87 92
rzeszow@lisaferrera.pl
Wrocław - specjalna strona www >>
Plac Kościuszki 17 (obok Apteki i Hotelu Savoy), tel. 071 321 41 33
wroclaw@lisaferrera.pl
Warszawa - specjalna strona www>>
ul. Kijowska 11, tel. 022 818 80 43
salon@susanblanche.com
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

znalazłam takie wtym stylu - dostepne tez w bieli:
model 7244 z kolekcji Cosmobella 2008 Cena: 2560 zł

model 118 Najnowszy Model z kolekcji Cosmobella 2008 Cena: 1810 zł

model 7248 z kolekcji Cosmobella 2008 Cena: 2510 zł

model 7251 z kolekcji Cosmobella 2008Cena: 2630 zł

model 7252 z kolekcji Cosmobella 2008Cena: 2490 zł

model 7270 z kolekcji Cosmobella 2008Cena: 2450 zł

model Cosmobella 7200 z kolekcji Cosmobella 2007 Cena: 2440 zł

Model 4191. Suknia wykonana z satyny. Dostępne kolory: biały, kremowy i złoty
Model 4189. Suknia wykonana z satyny. Dostępne kolory: biały, kremowy

Model z 2006r.Cosmobella 111. Suknia wykonana z satyny. Dostępne kolory: biały, kremowy i złoty. Model dostępny wyłącznie na specjalne zamówienie.

Model 892

model 7244 z kolekcji Cosmobella 2008 Cena: 2560 zł

model 118 Najnowszy Model z kolekcji Cosmobella 2008 Cena: 1810 zł

model 7248 z kolekcji Cosmobella 2008 Cena: 2510 zł

model 7251 z kolekcji Cosmobella 2008Cena: 2630 zł

model 7252 z kolekcji Cosmobella 2008Cena: 2490 zł

model 7270 z kolekcji Cosmobella 2008Cena: 2450 zł

model Cosmobella 7200 z kolekcji Cosmobella 2007 Cena: 2440 zł

Model 4191. Suknia wykonana z satyny. Dostępne kolory: biały, kremowy i złoty
Model 4189. Suknia wykonana z satyny. Dostępne kolory: biały, kremowy

Model z 2006r.Cosmobella 111. Suknia wykonana z satyny. Dostępne kolory: biały, kremowy i złoty. Model dostępny wyłącznie na specjalne zamówienie.

Model 892

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com