Widok

Najlepszy dermatolog, którego znam.

Clinica Dermatologica I. Michajłowski Temat dostępny też na forum:
Najlepszy dermatolog, którego znam. Jest bardzo sympatyczny i widać, że przejmuje się swoimi pacjentami. Podczas wizyty szybko można zauważyć jego kompetencje i doświadczenie - rozmowa jest bardzo treściwa i profesjonalna, a dr Igor od razu wie, z czym ma do czynienia. Byłem pozytywnie zaskoczony tym, że zlecił mi kilka dodatkowych badań, aby dokładniej poznać przyczynę choroby. Widać, że nie stosuje jedengo kremu na wszystko i naprawdę stara się zwalczyć nie tylko skutki, ale i przyczyny choroby. Po badaniach dr Igor wszystko dokładnie i bez pośpiechu wytłumaczył, zarówno o samej chorobie jak i o jej leczeniu, odpowiedział również na każde pytanie które zadałem. Przepisał mi leki, których pozytywne efekty odczułem już po paru dniach. Zdecydowanie polecam tego lekarza i będę go polecał dalej.
Moja ocena
obsługa: 6

jakość usług: 6

wyposażenie: 6

czas oczekiwania: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Panie Andrzeju, dziękujemy za serdeczną opinię na temat dr Igora Michajłowskiego. Dokładna diagnostyka oraz rzetelne informowanie pacjenta o jednostce chorobowej, to podstawowe zasady którymi kierują się specjaliści w Clinica Dermatlogica.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry