Widok

Najlepszy fryzjer w Gdańsku (cięcie włosy b.długie --> b. krótkie)

Witam,
mam dłuuugie (prawie do pasa) proste włosy (+ grzywka), ale mam już dość takiej zwykłej fryzury, mam 20 lat i od 5 marzę o ścięciu na krótko, ale nigdy nie miałam odwagi, lecz myślę, że nadszedł ten ważny moment.. :)

Pytanie brzmi: jaki fryzjer najlepiej dobierze krótką fryzurę do mojej twarzy, struktury włosa i WYKONA wg moich wyobrażeń - zgodnie ze zdjęciem, które mu pokażę? Fajnie, gdyby później dobrze odrastała i nie sprawiała wiele problemów przy układaniu, a ponoć dobry fryzjer to potrafi :)

Czy ktoś z Was wykonywał podobny zabieg i może mi polecić kogoś w Gdańsku? Czytałam dobre opinie m.in. o Alternative, Trendy, Barbershop'ie, Millenium, Piwnicy Fryzur - znacie/polecacie któryś z tych, czy raczej inne salony..?
Strasznie się boję, żeby później nie żałować tej radykalnej zmiany za sprawą fryzjera...

Chodzi mi mniej więcej o takie włoski :)
http://3.bp.blogspot.com/-n8BcuOaQZ54/UlflDENJOYI/AAAAAAAAA7M/9ywIOOdo3s8/s1600/fryzury-krotkie-z-grzywka+(1).jpg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja znajoma przeszla taka metamorfoze w Quiris w Gd-Brzeznie.Z Dlugich blond,odrazu krotkie czekoladowe z lekkim ombre :) Superowo!
Olga Sobocińska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja polecam tylko i wyłącznie Adell, na Świętego Ducha w Gdańsku. Dziewczyna pracowała kiedyś w Alternative a teraz ma swój salon. Do nikogo innego nie chodzę, nawet mojego rocznego syna obcinała. Też jak usiadłam do niej na fotel to zmieniła mi diametralnie fryzurę. Naprawdę polecam.
Terese z Adell również mogę polecić :)
Polecam Studio Uroda Park na Morenie i panią Anetę.
Salon Smarz, nr jeden, polecam serdecznie, sprawdzony od lat.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Jadłospis na ładną cerę (19 odpowiedzi)

Wydaje mnóstwo kasy na kosmetyki a jednak jakiś spektakularnych efektów tego wydawania brak. Czy...

Porost włosów (78 odpowiedzi)

Hej. Stosujecie jakies tabletki na porost włosów ? Ja ostatnio zaczęłam zażywać ProHair. I jak na...

Zbyt szybko dochodze (16 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

do góry