Widok

Najlepszy

Najlepszy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Najlepszy.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zwyczajnie dobry film... taki nasz polski troche ale dobry

byly brawa na koniec, byl Jurek Gorski z VHSu, Gierszal oszczedny i dobrze, rozmowa w polonezie to taki dialog mistrza z uczniem (klasa swiatowa...) ukolony dla Pana Gajosa, Ewa bardzo ladna aktorka, fajne rysy twarzy....ciekawa, jakubik, zmijewski, cielacka, kot, woronowicz, kosciukiewicz na swoim poziomie... dobre kino dalismy 5tke

PS aha zona powiedziala ze nastepnym razem niech kot zapusci swoje wlasne wlosy do filmu bo peruka straszna...;-)
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 6

piękna historia, brawa dla pana reżysera

film ktory znowu pieknie unosi widza z piekła do nieba
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 2

wyjątkowy film !!!!

Prawdziwy, poruszający, wspaniała obsada, Jakub Gierszał znakomity, świetna kreacja Janusza Gajosa.
POLECAM ! Ten film trzeba zobaczyć !
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 3

rewelacja

Jak dla mnie rewelacyjny film, wspaniala obsada, i co najwazniejsze.....film dajacy nadzieje, ogromna motywacje do dzialania....
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 1

podnoszący na duchu

Zdecydowanie brakuje w naszej kinematografii takich filmów, które potrafią podbudować widza, dać mu nadzieję, wiarę w to że dzięki własnemu wysiłkowi można w życiu wyjść z największego dna. Za duża w polskim kinie filmów wywołujących lęk, pesymizm, za dużo fatalizmu, martyrologii itp.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 1

genialny

Dawno nie byłam tak dobrym filmie..... Jestem"zwyczajnym" widzem. Film poruszający ,dający do myślenia i mocno przybliżający problem uzależnienia
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

arcydzieło

Nikt , jak życie nie stworzy takiej historii. A tu mamy historie lepsze niż wymyślone w Hollywood. Pan Gierszał - dotychczasowa rola życia, pomimo poprzednich osiągnięć; dorasta już do poziomu Dorocińskiego, Kota, Jakubika; Pan Gajos, nawet w epizodzie podnosi rangę produkcji. Fantastyczny pomysł z konfrontacją z lustrem... nie byłem uzależniony od narkotyków, może to tak jest, jeśli ie , to świetny zabieg... Wspaniała produkcja, reżyser, zdjęcia, muzyka. W odpowiednim wieku pokażę ten film swoim dzieciom.
Film pouczający i refleksyjny.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetnie nakręcony film. Niesamowita historia . Wielki szacunek dla tego człowieka. Polecam!!!
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo poruszająca historia, ciekawie opowiedziana. Zazwyczaj jestem rozczarowana polskimi produkcjami, tym razem akcja wciągnęła mnie od początku do końca. O tym jak silny trzeba mieć charakter, żeby z samego dna udać się na szczyt wie chyba tylko p.Górski, my 'zwykli' ludzie mozemy tylko podziwiać i zazdrościć determinacji.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

kto zył w tamtych czasach ten kuma , fil super, porusza

Jakub Gierszał jak zawsze super.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Obowiązkowo!

Cudowny film!!!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciężko mi wytrzymać do końca na filmie , cięzko mi się skupić na długo i usiedzieć

w jednym miejscu. Ten film spowodował , że mi się to udało. Ani przez chwilę nie było nudy. Film przepiękny. Temat poruszający. Fantastyczna gra Jakub Gierszała. Polecam wszystkim.

Oooo same pozytywy

Trzeba się wybrać do kina żeby wynagrodzić solidną pracę twórcom zamiast czekać na torrenty.

NAJLEPSZY

Film bardzo dobry, Gierszał porywający jak zawsze, na prawdę warto - polecam dla młodych bawiących się chemicznymi wynalazkami
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Swietny film

Rewelacja, teksty, gra aktorska i fabula. Film naprawde warty obejrzenia.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wspaniały film!!! Świetna historia!!! Siedziałam jak na szpilach przez calutki film, za tydzień idę jeszcze raz. Fantastyczne aktorstwo na wszystkich planach, szczególnie Jakub Gierszał oczywiście. Wielki szacunek dla Jerzego Górskiego i reżysera który dał mu się zainspirować. Polecam wszystkim!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hit

Niewiarygodna historia dobrze opowiedziana , dodatkowy plus za dobra obsadę bez pseudo gwiazd i celebryów .Gorąco polecam do obejrzenia i tylko w kinie bo jest ... inaczej ,mocniej czuć , na prawdę film porywa i daje nadzieję
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film Roku

Najlepszy film ! Samo życie napisało scenariusz , niewiarygodne .Po prostu to trzeba obejrzeć
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doskonały film

Trzeba zobaczyć
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Wichrowe wzgórza (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wichrowe wzgórza . Przeczytaj o filmie.

Dalej jazda 2 (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dalej jazda 2 . Przeczytaj o filmie.

Dziki (14 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dziki . Przeczytaj o filmie.

do góry