Widok

Najlepszy warsztat samochodowy w Trójmieście!

Car - Czajkowski Temat dostępny też na forum:
Jednym słowem- REWELACJA. Do warsztatu Car- Czajkowski trafiłem z polecenia i nie zawiodłem się. Jakość usług naprawdę na najwyższym poziomie, bardzo fachowa pomoc i doradztwo. Moje auto wygląda jakby wyjechało prosto z salonu. Cena też nie zwala z nóg, co- biorąc pod uwagę naprawdę solidne doprowadzenie auta do stanu używalności- było dla mnie miłym zaskoczeniem. A do tego wszystkiego sympatyczny Szef i Współpracownicy, z którymi można zwyczajnie "po ludzku" pogadać, pożartować. Szacunek, Panowie! Znacie się na swojej robocie. I chociaż mam nadzieję, że nie będę musiał prędko tu wracać, każdemu z czystym sumieniem będę polecał ten warsztat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 19
Sam Czajkowski się reklamował ???
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie rozumiem skąd ta złośliwość. To moja opinia jako klienta zadowolonego z usługi. Pan Czajkowski reklamować się nie musi, bo dobry towar reklamy nie potrzebuje. Tyle w temacie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
Tak, p.Czajkowski gotowy jest sam się reklamować, czego się nie robi żeby zarobić? a u niego tylko kasa, kasa, kasa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chyba jednak nie tylko kasa... Skąd w takim razie kilkadziesiąt pozytywnych opinii ( jak nie więcej) na temat tego warsztatu na forum Trójmiasto? Sugeruje Pan/ Pani, że właściciel zakładu jest w posiadaniu kilkudziesięciu laptopów z różnym IP i sam wypisuje te opinie, korzystając za każdym razem z innego? A może tych kilkudziesięciu zadowolonych klientów Pani/ Pana zdaniem zwyczajnie zmyśla?

Podtrzymuję swoją pozytywną opinię; kto chce- skorzysta, kto nie zamierza- nie musi.

Nie widzę natomiast sensu, by podważać moją ( i zarazem wielu innych klientów warsztatu, co wynika z ich wypowiedzi na forum), która oparta jest na faktach, a nie na domysłach i personalnych wycieczkach ( czyżby konkurencja?)

Dalsza dyskusja w tym wątku nie ma sensu, zatem wypada ją zamknąć.

Pozdrawiam i życzę trafnych wyborów - bez względu na to, w którym warsztacie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Każdy ma prawo się wypowiedzieć- po to jest forum
Ja akurat mam złe doświadczenie z tym zakładem, bo szef był baaaardzo miły do póki zostawiłem u niego auto, nagle gdy umówione było wszystko-czas i cena jedno i drugie wzrosło bagatelnie a potem masakra ..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cóż, nikt tu nikomu nie odmawia prawa do wypowiedzi. Nawet jeśli nie wszystkie w danym wątku opierają się na rzeczowym komentarzu ( pozytywnym bądź nie), a jedynie na wymianie personalnych "uprzejmości". Taka jest specyfika forum. A polemika to także wypowiedź.

Przykro mi (naprawdę szczerze), że Pana doświadczenia są odmienne od większości osób wypowiadających się na temat tego warsztatu na tutejszym forum. Ja jednak nie mogę powiedzieć o nim złego słowa, dlatego będę polecać go innym, co nie oznacza przecież, że każdy musi skorzystać.

Ktoś kiedyś powiedział, że nie można wszystkich zadowolić... Życzę powodzenia w poszukiwaniu takiego miejsca, które w stu procentach spełni Pana oczekiwania. Ja takie już znalazłem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwierdzam-jest wporzo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Też jestem zadowolona, szybko i solidnie usunął wgniecenie i rysę na samochodzie, i nie zdarł. Polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Pustki Cisowskie

Wariat w zielonym Mercedesie (137 odpowiedzi)

Co to za wariat w zielonym Mercedesie, który wyprzedza na trzeciego, hamuje przed autami i do...

Cis Park (9 odpowiedzi)

Nazwa inwestycji wynika z jej lokalizacji w dzielnicy Pustki Cisowskie. To miejsce położone na...

do góry