Widok
Najlepszy warsztat samochodowy w Trójmieście!
Jednym słowem- REWELACJA. Do warsztatu Car- Czajkowski trafiłem z polecenia i nie zawiodłem się. Jakość usług naprawdę na najwyższym poziomie, bardzo fachowa pomoc i doradztwo. Moje auto wygląda jakby wyjechało prosto z salonu. Cena też nie zwala z nóg, co- biorąc pod uwagę naprawdę solidne doprowadzenie auta do stanu używalności- było dla mnie miłym zaskoczeniem. A do tego wszystkiego sympatyczny Szef i Współpracownicy, z którymi można zwyczajnie "po ludzku" pogadać, pożartować. Szacunek, Panowie! Znacie się na swojej robocie. I chociaż mam nadzieję, że nie będę musiał prędko tu wracać, każdemu z czystym sumieniem będę polecał ten warsztat.
Chyba jednak nie tylko kasa... Skąd w takim razie kilkadziesiąt pozytywnych opinii ( jak nie więcej) na temat tego warsztatu na forum Trójmiasto? Sugeruje Pan/ Pani, że właściciel zakładu jest w posiadaniu kilkudziesięciu laptopów z różnym IP i sam wypisuje te opinie, korzystając za każdym razem z innego? A może tych kilkudziesięciu zadowolonych klientów Pani/ Pana zdaniem zwyczajnie zmyśla?
Podtrzymuję swoją pozytywną opinię; kto chce- skorzysta, kto nie zamierza- nie musi.
Nie widzę natomiast sensu, by podważać moją ( i zarazem wielu innych klientów warsztatu, co wynika z ich wypowiedzi na forum), która oparta jest na faktach, a nie na domysłach i personalnych wycieczkach ( czyżby konkurencja?)
Dalsza dyskusja w tym wątku nie ma sensu, zatem wypada ją zamknąć.
Pozdrawiam i życzę trafnych wyborów - bez względu na to, w którym warsztacie.
Podtrzymuję swoją pozytywną opinię; kto chce- skorzysta, kto nie zamierza- nie musi.
Nie widzę natomiast sensu, by podważać moją ( i zarazem wielu innych klientów warsztatu, co wynika z ich wypowiedzi na forum), która oparta jest na faktach, a nie na domysłach i personalnych wycieczkach ( czyżby konkurencja?)
Dalsza dyskusja w tym wątku nie ma sensu, zatem wypada ją zamknąć.
Pozdrawiam i życzę trafnych wyborów - bez względu na to, w którym warsztacie.
Cóż, nikt tu nikomu nie odmawia prawa do wypowiedzi. Nawet jeśli nie wszystkie w danym wątku opierają się na rzeczowym komentarzu ( pozytywnym bądź nie), a jedynie na wymianie personalnych "uprzejmości". Taka jest specyfika forum. A polemika to także wypowiedź.
Przykro mi (naprawdę szczerze), że Pana doświadczenia są odmienne od większości osób wypowiadających się na temat tego warsztatu na tutejszym forum. Ja jednak nie mogę powiedzieć o nim złego słowa, dlatego będę polecać go innym, co nie oznacza przecież, że każdy musi skorzystać.
Ktoś kiedyś powiedział, że nie można wszystkich zadowolić... Życzę powodzenia w poszukiwaniu takiego miejsca, które w stu procentach spełni Pana oczekiwania. Ja takie już znalazłem.
Przykro mi (naprawdę szczerze), że Pana doświadczenia są odmienne od większości osób wypowiadających się na temat tego warsztatu na tutejszym forum. Ja jednak nie mogę powiedzieć o nim złego słowa, dlatego będę polecać go innym, co nie oznacza przecież, że każdy musi skorzystać.
Ktoś kiedyś powiedział, że nie można wszystkich zadowolić... Życzę powodzenia w poszukiwaniu takiego miejsca, które w stu procentach spełni Pana oczekiwania. Ja takie już znalazłem.