Widok

Najskuteczniejsze metody podrywu dziewczyn.

Drogie Panie- pytanie jest skierowane do Was- gdyż to Wy ostatecznie będziecie odbiorcami naszych, mniej lub bardziej-udolnych prób. Dla wspólnego dobra - pomóżcie nam podrywać Was tak jakbyście tego chciały :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
To podam pare przykladow ktore sie sprawdzily w 100% .... kumpel mial dziewczyne i pewnego razu wpadli do mnie pogralismy w karty itd... i co pare dni gdaies wychodzilismy paczka... kumpel zerwal z nia ... ale ona zostala w paczce ....zaczelismy pisac miedzy soba sms'y co tam ? Wpadasz na kosza? Az pewnego pieknego dnia ustawilismy sie sam na sam .... i pierwszy buziak zaliczony :d ale nie bylismy para :p i tak znowu paczka gdzies chodzilismy i gadalismy jak zawsze a wieczorem razem gdzies w miasto po tygodniu ze smutkiem dala mi do zrozumiena. Ze chce zebym zostal jej oficjalnym chlopakiem bo dluzej niechce sie tak ''ukrywac'' no oczywiscie tez o tym myslalem wiec sie ucieszylem i zylismy do pewnego czasu w pokoju :d sposob nr 2 . Poszedlem na grillla tanecznego :p do znajomych tam byla taka agnieszka . Pogadalismy na zasadzie opowiadania smiesznych zdarzen zadnych cieszkich tematow .... pochlalismy ,potanczylismy i jak bylem zalany potem i wycieczony tanczeniem poszedlem pic piwo i gadac o zagladzie swiata z facetami :d co jakis czas zerkalem na ''parkiet'' ona machala itd zebym wracal tancowac a mi sie zwyczajnie nie chcialo :p wkoncu przyszla po mnie wycignela za reke i na parkiet a ze tanczylismy niczym dwoje ńapalonych kochankow to znowu sie zgrzalem i usiadlem na kanapie ona usiadla na mnie i buziak z bonusem zaliczony :d. Czas na moral :d wszystko sie zaczelo od czesc jestem ktos tam :d
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 46
-dzisiaj babska przejely incjatywe i zdobywaja trofea,a niektore nawet zapuszczaja brode...
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 5
Kolego jak nie chcesz się za bardzo spocić w tańcu czy też w inny sposób to zajedź zwyczajnie pod któryś z trójmiejskich lokali jakimś GTR- em czy innym tego typu ustrojstwem, opuść szybę wyjmij łokieć i czekaj ;) Sukces gwarantowany:)
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3
Chłopie, auto to nie wszystko :P Co z tego, ze facet ma fajne auto jak jest w nim zakochany i nawet się przejechać nie da, bo by się bał babie dać ;P O, jakby taki powiedział, że oto moje auto i daję Ci je na czas naszego zacnego związku to już bym się zastanowiła nad ubiciem interesu :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
... a co w zamian za auto dostanie na czas zacnego związku ? ;]
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Porządek w samochodzie :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
porządek w samochodzie którym ty będziesz jeździć :P słaba oferta, chcecie równouprawnienia zaoferujcie coś równie atrakcyjnego ;P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mnie w równouprawnienie nie mieszaj, ten kto mnie zna wie, że nie popieram walki o równouprawnienie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ruda;) Ja prawie nie popieram:P
Bo np. uważam, że kobieta na tym samym stanowisku co mężczyzna powinna zarabiać dokładnie tyle samo co on.

Ale bardzo lubię gdy: mężczyzna przepuszcza mnie w drzwiach, odsuwa krzesło, odbiera płaszcz, odkręca słoiki, nosi siatki....itp:) Jest to miłe i jest to dla mnie też naturalna forma podrywu - o ile to później nadal zostanie. A nie zaniknie po pierwszym razie.

Co do sztucznego podrywania to nie lubię. Wszystko to co odbywa się naturalnie jest piękne:))

Mój mężczyzna mnie "wychodził" ;) Uwielbiam spacery. Ale ten kto mnie zna wie, że moje spacery czasami to terror. 10-20 km minimum;)
No i mój niemąż postanowił mi towarzyszyć podczas takich spacerów. Było to dla niego łatwe bo też lubi. I tak sobie chodzimy do dzisiaj:):)

A wiecie co jest piękne podczas takiego spaceru, nie ma telewizora, komputera, komórki. Można rozmawiać i rozmawiać i rozmawiać i nic nie rozprasza - no może oprócz pięknych widoków. Ale te można już kontemplować razem:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
No dobra prócz auta willa z basenem i s****taśma z euro;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
To facetom się tak wydaje. Że facet musi to wszystko posiadać by zdobyć kobietę. Tylko wtedy jest taki mały problem.
Czy kobieta kocha jego....czy jego dobytek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Po namyśle stwierdzam, że w obecnej chwili bardziej by mnie jarał chłopak ogarnięty rowerowo niż z fajnym autem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
I Frank Medrano, jak mogłam o nim zapomnieć :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
prawda jest brutalna- przysłowiowe olewanie (oczywiście kontrolowane) najlepiej działa ;)

nie działa:
-szpanowanie
-wymądrzanie się
-głupie teksty na podryw w stylu "ej mała, wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia czy mam przejść obok ciebie jeszcze raz?"
-klepanie po tyłku i dotykanie w miejscach zbliżonych do miejsc zakazanych (mnie to na przykład strasznie wkurza jak tańczę z facetem a on zjeżdża ręką na mój tyłek...ja wiem, że kusi ale kurde, bez przesady!)
-opowiadanie o imprezach i jaką to macie mocną głowę bo koledzy przy was miękną
-szpanowanie na jaranie
-bogate komplementowanie, słodkie słówka....i tak wiemy o co wam wtedy chodzi...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja akurat nie lubię nawet tego kontrolowanego olewania. Wolę jednak jak mężczyzna wyraża zainteresowanie.
Ja nie mówię ,że musi to posiadać:) Kolega w wątku zapytał o sposoby podrywu a nie o to jak poznać wierna żonę i zarazem matkę swoich dzieci. Więc mu zasugerowałem. Wystarczy się rozejrzeć na około co działa na znaczną cześć najładniejszych panienek ;] Albo sobie popatrzeć w TV na 20 letnie modelki bujające się z 70 latkami.
Chuopie. Potwierdzasz, co mnie przeraża ostatnio. Mężczyźni coraz mniej szukają swoich drugich połówek a szukają zdobyczy na jedną noc. Byle dobrze bzykała. Mówić mądrze to już nie musi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Widza jakie są te drugie połówki i im się odechciewa szukać;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na pewno są straszne. Nic nie robią, tylko wymagają, leżą i pachną. A książęta jaśnie panowie to nietykalni są...biedne misie....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Towarzyskie

Para szuka pary (11 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

rumia (23 odpowiedzi)

Jest tu ktoś z Rumi :) poznam miłego mężczyznę o wesołym zadziornym usposobieniu (wiek 27 -40 )...

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

do góry