Widok

Najtańsza Apteka

Żabianka Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny podobno na Żabiance jest najtańsza Apteka, czy wiecie może o którą chodzi?
image

image

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam a jak nazywa się ta apteka i pod jakim adresem się znajduje ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też kupuję leki w dozie, moim zdaniem stacjonarnie oni mają najlepsze ceny.

Też kupuję w DOZie mają najlepsze ceny na leki

Faktycznie mają w doz jeszcze dobre ceny, nie wiedziałam, że są takie różnice pomiędzy aptekami, aż sama nie sprawdziłam.

Ja kupuje cały czas w DOZie, mi tam wychodzi najtaniej za moje leki.

Zgadza się w DOZie cały czas wychodzi najtaniej, również tam cały czas kupujemy leki.

No póki co to w doz faktycznie są najniższe ceny, kupuję tylko tam już ostatnio.

Nie tylko w aptekach, wszędzie wszystko drożeje, więc akurat dobrze, ze w dozie ceny się trzymają na tym samym poziomie.

Ja też kupuję już tylko w doz, zdecydowanie najniższe ceny. Zobaczcie jak poszło wszystko w górę w innych aptekach.

Robię zakupy leków w DOZ stacjonarnie, u nich są najlepsze ceny.

najtaniej jest w Domu Leków na Opolskiej przy Biedrze

Faktycznie taż zauważyłam, że w DOZ ceny są ok, nawet jeśli chodzi o leki na receptę.

Warto kupować leki w DOZie bo tam nie podrożały tak jak w innych miejscach, teraz z mężem tylko już tam kupujemy.

Uważam, że powinieneś skorzystać z oferty https://cbdgreen.pl - mają naprawdę mnóstwo produktów, których nie znajdziesz gdzie indziej.

Polcia
2009-01-05 00:11:55
Dziewczyny podobno na Żabiance jest najtańsza Apteka, czy wiecie może o którą chodzi?
Szukając przede wszystkim dobrej i sprawdzonej apteki online gdzie będziecie mogli kupić wszystko co potrzebne jeśli chodzi o dbanie o zdrowie https://gemini.pl/kategoria/zdrowie ale również wygląd to warto sprawdzić aptekę Gemini w której można bez problemów dobrać optymalne rozwiązania dla siebie i swoich najbliższych. My zawsze szczególnie na okres jesienno-zimowy zamawiamy potrzebne rzeczy do naszej apteczki bo infekcje zawsze zaskakują nieoczekiwanie. Pozdrawiam!

Tak, można wykupić, musisz znać tylko PESEL i zniżka będzie naliczona.

Wiecie czy za seniora można wykupić leki z tym rabatem w DOZ? Minus 20% to dużo, szkoda żeby nie mieli skorzystać tylko dlatego, że samodzielnie nie mogą wybrać się do apteki.

Promocja w dozie jest cały czas, moi dziadkowie już tylko tam kupują.

amiga
2010-05-12 20:50:08
no, tabletki i plasty też najtaniej kupuje się przez doz.pl
Teraz doz ma fajną zniżkę dla seniorów bo w godzinach 8-12 mogą kupić leki z 20% zniżką, właśnie dzisiaj babci też kupowałam.

A to pierwsze słyszę, jeszcze obowiązuje ta promocja dla seniorów w Dozie? Muszę mojej mamie powiedzieć, ona strasznie dużo pieniędzy na leki przeznacza.

Inne tematy z forum Zdrowie

Ona zupełnie nie ma ochoty na seks (5 odpowiedzi)

Jestem z dziewczyną prawie rok na początki związku wyjechała za granicę na 2 miesiące przed...

Gdzie USG piersi w cywilizowanych warunkach? (42 odpowiedzi)

Chodzi mi o taki gabinet, gdzie lekarz będzie wyrozumiały dla pacjentki, która się wstydzi....

Środki na przedwczesny wytrysk (9 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

do góry