Widok

Najtańsza Apteka

Żabianka Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny podobno na Żabiance jest najtańsza Apteka, czy wiecie może o którą chodzi?
image

image

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam a jak nazywa się ta apteka i pod jakim adresem się znajduje ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też kupuję leki w dozie, moim zdaniem stacjonarnie oni mają najlepsze ceny.

Też kupuję w DOZie mają najlepsze ceny na leki

Faktycznie mają w doz jeszcze dobre ceny, nie wiedziałam, że są takie różnice pomiędzy aptekami, aż sama nie sprawdziłam.

Ja kupuje cały czas w DOZie, mi tam wychodzi najtaniej za moje leki.

Zgadza się w DOZie cały czas wychodzi najtaniej, również tam cały czas kupujemy leki.

No póki co to w doz faktycznie są najniższe ceny, kupuję tylko tam już ostatnio.

Nie tylko w aptekach, wszędzie wszystko drożeje, więc akurat dobrze, ze w dozie ceny się trzymają na tym samym poziomie.

Ja też kupuję już tylko w doz, zdecydowanie najniższe ceny. Zobaczcie jak poszło wszystko w górę w innych aptekach.

Robię zakupy leków w DOZ stacjonarnie, u nich są najlepsze ceny.

najtaniej jest w Domu Leków na Opolskiej przy Biedrze

Faktycznie taż zauważyłam, że w DOZ ceny są ok, nawet jeśli chodzi o leki na receptę.

Warto kupować leki w DOZie bo tam nie podrożały tak jak w innych miejscach, teraz z mężem tylko już tam kupujemy.

Uważam, że powinieneś skorzystać z oferty https://cbdgreen.pl - mają naprawdę mnóstwo produktów, których nie znajdziesz gdzie indziej.

Polcia
2009-01-05 00:11:55
Dziewczyny podobno na Żabiance jest najtańsza Apteka, czy wiecie może o którą chodzi?
Szukając przede wszystkim dobrej i sprawdzonej apteki online gdzie będziecie mogli kupić wszystko co potrzebne jeśli chodzi o dbanie o zdrowie https://gemini.pl/kategoria/zdrowie ale również wygląd to warto sprawdzić aptekę Gemini w której można bez problemów dobrać optymalne rozwiązania dla siebie i swoich najbliższych. My zawsze szczególnie na okres jesienno-zimowy zamawiamy potrzebne rzeczy do naszej apteczki bo infekcje zawsze zaskakują nieoczekiwanie. Pozdrawiam!

Tak, można wykupić, musisz znać tylko PESEL i zniżka będzie naliczona.

Wiecie czy za seniora można wykupić leki z tym rabatem w DOZ? Minus 20% to dużo, szkoda żeby nie mieli skorzystać tylko dlatego, że samodzielnie nie mogą wybrać się do apteki.

Promocja w dozie jest cały czas, moi dziadkowie już tylko tam kupują.

amiga
2010-05-12 20:50:08
no, tabletki i plasty też najtaniej kupuje się przez doz.pl
Teraz doz ma fajną zniżkę dla seniorów bo w godzinach 8-12 mogą kupić leki z 20% zniżką, właśnie dzisiaj babci też kupowałam.

A to pierwsze słyszę, jeszcze obowiązuje ta promocja dla seniorów w Dozie? Muszę mojej mamie powiedzieć, ona strasznie dużo pieniędzy na leki przeznacza.

Inne tematy z forum Zdrowie

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Wrażliwa skóra twarzy (57 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Jaką macie opinię na temat feromonów? (6 odpowiedzi)

Postanowiłem założyć temat ponieważ jestem ciekaw Waszej opinii na temat feromonów. Czy takie...

do góry