Widok

Najtańsza Apteka

Żabianka Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny podobno na Żabiance jest najtańsza Apteka, czy wiecie może o którą chodzi?
image

image

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najniższe ceny to możesz znaleźć na stronie apteki internetowej
http://www.aptekagdanska.pl

Sprawdź ile byś zaoszczędził kupując przez internet :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A dla mnie najkorzystniejsze ceny ma http://www.aptekagdanska.pl

apteka online
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
tabletki antykoncepcyjne np. są zdecydowanie najtaniej na doz.pl I mają wykaz u siebie na str nienetowych aptek, to sobie można sprawdzić gdzie, jak ktos nie lubi przez net kupować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli chodzi o antykoncepcję to rzeczywiście apteki dozu, na doz.pl jest wykaz. Ale niczego innego u nich nie kupowałam, na szczęście nie musiałam...ufff;) więc tylko o tabletkach mogę powiedzieć.
te tabletki antykoncepcyjne co ja mam wcale tanie nie są, kupiłam taniej o całe 10 zł w zwykłej aptece
na dozie na pewno nie są najtańsze anty. tam yasminelle widziałam po bodajże 43, a do niedawna kupowałam w zwykłej aptece na Bosmańskiej w Gdyni przy biedrze za 36 (teraz podrożały do 38). Słyszałam też o jakiejś aptece w sopocie gdzie do 32 nawet może cena spaść, także dzięki za takie niewiarygodne forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ta na bosmańskiej przy biedrze to właśnie DYŻURNA APTEKA. Też tam kupowałam. Mają tez aptekę na ulicy Morskiej tuż za estakadą ale na Bosmańską mam blizej.
moze na chrobrego w sopocie?
bardzo tania jest apteka w gdańsku wrzeszczu na ul. Mickiewicza..na przeciwko przychodni
image

Fotografia okolicznościowa, sesje dziecięce, portretowe itd.
www.ans-photo.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
a ja ostatnio sie zgiełam w Aptece w Witawie, Bioderma płyn micelarny 500ml 80 zł ponad

w aptece internetowej 43- 55 zł... niezła przebitka, od jakiegos czasu kupuje kosmetyki w sprawdzownych aptekach internetowych albo na allegro (tylko apteki)

i okazuje sie ze na dobre kosmetyki nie trzeba wydawac zaraz całej pensji :)
DYŻURNA jest też we Wrzeszczu na Partyzantow koło Zatoki. Też tanio.
potwierdzam, jak wyżej - moja mama swoje leki (głównie astmatyczne i kardiologiczne - p/arytmiczne) kupuje na Jagiellońskiej w Gdańsku, to jest tak w połowie drogi do morza po prawej stronie na parterze w pawilonach prawie naprzeciwko przychodni i kościoła. jeżeli chodzi o np: ursofalk, to po minimalnych cenach jest naprzeciwko akademii w aptece Pod Wieżą w budynku przychodni SwissMed, w aptece Kaszubskiej przy Al.Zwycięstwa, aptece przy Placu Kaszubskim w Gdyni całodobowej oraz w sieci Dom Leków. proursan dla odmiany tylko Pod Wieżą i Kaszubska. 100 tabl za 90 kilka zł.
a jeżeli ktoś z Was kupuje ibuprofen - to najlepiej wziąć receptę, wtedy 60 tabl kosztuje tyle co ryczałt. sprawdzone i nie przepłaca się. pozdrawiam
wg. mnie tanio (a przynajmniej często mają jakieś promocje) jest w Gdyni ul. Sojowa przy przychodni Dąbrówka.
Polecam przede wszystkim wyszukiwarkę aptek na stronie http://kurierzyzdrowia.pl Można znaleźć też aptekę zagraniczną.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
proszę o adres i telefon
Najtaniej w Gemini nigdzie taniej leków nie kupisz gwarantuje
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najtańsza apteka na Żabiance

Najtańsza apteka znajduje się na Wejhera w okrągłym budynku po pralni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
niestety Gemini podrożało. Teraz najtaniej w Dyżurnych wychodzi. Nowy oddział otworzyli na Przymorzu w nadmorskim centrum medycznym przy Kołobrzeskiej, ceny super
Ta na przeciwko GROSZA chyba nazywa się Eskulap
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Zdrowie

lekarz który potrafi zebrać kilka chorób -od fizycznych do psychicznych-i postawić diagnozę (4 odpowiedzi)

młoda dziewczyna poszukuje lekarza, specjalisty ? który potrafi rozgryżć kilka poważnych chorób...

Problemy z erekcją u męża (3 odpowiedzi)

No wlaśnie mam lekki problem z moim bo... zaczyna mieć problemy z potencja. Sam się oczywićie do...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry