Widok

Najtańsza Apteka

Żabianka Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny podobno na Żabiance jest najtańsza Apteka, czy wiecie może o którą chodzi?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja słyszałam o najtańszej aptece równiez na jagiellońskiej na przymorzu :) bardzo niskie ceny :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najtańsza apteka na żabiance jest obok przystanku toto-lotka, a dokładniej pomiędzy blokami na ulicy wejhera i tam naprawde jest tanio:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najtańsza apteka na żabiance jest obok przystanku toto-lotka, a dokładniej pomiędzy blokami na ulicy wejhera i tam naprawde jest tanio:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najtańszą apteką jest DOM LEKÓW jest ich baaardzo dużo....i są tańsze niż Dbam o Zdrowie czy Apteka Dyzurna:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja wiem o super taniej aptece na Przymorzu - na Jagiellońskiej :)

w połowie długości falowca, vis-à-vis kościoła, koło przystanku autobusów 139 i 199 :) w budynku Administracji :)

tam zawsze są kolejki ;)

moja Mama już kilka razy sprawdziła - na niektórych lekach bywa "naście" zł różnicy (jakieś nasercowe)

podobno najlepiej kupować tam w niedziele - wtedy jest najmniej ludzi ;)

dla porównania - druga apteka jest prawie na przeciwko - w przychodni :) i tam kolejka jest max 4 osobowa :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kupuję na Witominie na Słonecznej (apteka dbam o zdrowie), ale nie bezpośrednio, tylko zamawiam leki z ich strony internetowej( doz.pl), wychodzi taniej.

[b] 25.04.2009 [/b]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko, że na Witominie są cztery apteki...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
najtansza apteka jest w Brzeznie "Wałowa 2" chyba jakos tak sie nazywa znajduje sie naprzeciwko supersamu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak dla mnie najtansza apteka jest w gdyni witominie. za leki, ktore wszedzie kosztuje mniej wiecej 120 zł, tam płace tylko 70 zł. roznica jest spora.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

do góry