Widok
Ja jechałam po wszystkich????????To znaczy????Niby w jakim wątku?Mamo,nie przypominam sobie.Pamiętam,ze kiedys ostra gadkę toczyłam z pewną kobietą odnośnie nauk przedmałżeńskich,ale innej nie pamiętam.A pod tym nikiem to tylko ja jestem na forum,chyba że ktoś wchodzi na mój login co jest całkiem mozliwe :/ (np w pracy)
Ja mam slub 2 kwietnia 2005r.
Ja mam slub 2 kwietnia 2005r.
Piotruś czy to "jechanie po wszystkich"tyczyło się może zespołu YACOTACO i jakiegoś DJ???Jak tak to się zgadza :)))Bedę broniła YACOTACO bo są naprawdę rewelacyjni (wg mnie) !!!
A wszystkie posty jakie piszę,jezeli ktoś juz zauważył to są TYLKO i WYŁĄCZNIE moje opinie,uwagi i myśli i tylko moje zdanie.Forumowicze mają prawo się z nim niezgodzić,ale nie maja prawa do tego,aby kogoś obrażać.
A wszystkie posty jakie piszę,jezeli ktoś juz zauważył to są TYLKO i WYŁĄCZNIE moje opinie,uwagi i myśli i tylko moje zdanie.Forumowicze mają prawo się z nim niezgodzić,ale nie maja prawa do tego,aby kogoś obrażać.
Pomijając Wasz wątek "osobisty" dodam parę słów o dj'u Robercie...
Robert z Rumii, który niejednokrotnie ogłaszał się już na Weselniku jest bardzo niesłowny.
Powyższe stwierdzenia wynikają z moich doświadczeń. Mam nadzieję, że inni wezmą pod rozwagę te słowa i dobrze zastanowią się zanim podpiszą umowę i wpłacą zaliczkę. Nie dajcie się naciągnąć temu człowiekowi...
Robert z Rumii, który niejednokrotnie ogłaszał się już na Weselniku jest bardzo niesłowny.
Powyższe stwierdzenia wynikają z moich doświadczeń. Mam nadzieję, że inni wezmą pod rozwagę te słowa i dobrze zastanowią się zanim podpiszą umowę i wpłacą zaliczkę. Nie dajcie się naciągnąć temu człowiekowi...
za to Robert J - powalił na kolana wszystkich obecnych na naszym weselu
ma głowę pełną pomysłów - miłe zaskoczenie, wkońcu DJ, którego oprawa, zabawy etc etc... nie są oklepane
generalnie - zaskoczenie i zadowolenie gości sięgnęło zenitu :)
goście, którzy są antydj'owi - nagle zmienili zdanie
polecam DJ ROBERTA J.!!!
ma głowę pełną pomysłów - miłe zaskoczenie, wkońcu DJ, którego oprawa, zabawy etc etc... nie są oklepane
generalnie - zaskoczenie i zadowolenie gości sięgnęło zenitu :)
goście, którzy są antydj'owi - nagle zmienili zdanie
polecam DJ ROBERTA J.!!!