Widok

Namiary na djRobertaJ?!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam czy ktoś mógłby podac mi jakies namiary na Dj Roberta J. Bedę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Piotruś czy to "jechanie po wszystkich"tyczyło się może zespołu YACOTACO i jakiegoś DJ???Jak tak to się zgadza :)))Bedę broniła YACOTACO bo są naprawdę rewelacyjni (wg mnie) !!!
A wszystkie posty jakie piszę,jezeli ktoś juz zauważył to są TYLKO i WYŁĄCZNIE moje opinie,uwagi i myśli i tylko moje zdanie.Forumowicze mają prawo się z nim niezgodzić,ale nie maja prawa do tego,aby kogoś obrażać.

Ja jechałam po wszystkich????????To znaczy????Niby w jakim wątku?Mamo,nie przypominam sobie.Pamiętam,ze kiedys ostra gadkę toczyłam z pewną kobietą odnośnie nauk przedmałżeńskich,ale innej nie pamiętam.A pod tym nikiem to tylko ja jestem na forum,chyba że ktoś wchodzi na mój login co jest całkiem mozliwe :/ (np w pracy)
Ja mam slub 2 kwietnia 2005r.

To nie ten, ten o którym myślisz.

Nefretete, a powiedz, co Tobie się stało????
Pamiętam Cię z wypowiedzi kilka miesięcy temu - wtedy nie byłaś taka kulturalna i po wszystkich jechałaś.... Przemiana przed ślubem???
A może Ty to nie tamta Nefretete???
Kiedy masz slub?

pozdrawiam
p.
Wielkie dzięki doszło :)
A o jakiego DJ Roberta chodzi???Ja znam jednego,ale on najczęsciej w Cristalu w Gdańsku we Wrzeszczu gra

poszło na @
do góry