Widok

Naprawa wyświetlacza fis i radia w Audi A6 C5

Witam mam problem z radiem w audi a6 C5 audi concert. Szukam fachowca co naprawia regulacje głośności w tym radiu oraz wymianie wyświetlacze fis. Polecicie kogoś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Problem ogólnie znany.Wyświetlacz u mnie był akurat ok,ale potencjometr już nie-z tego co pamiętam wysłałem Concerta do jakiegoś gościa z Allegro ze Słupska i odesłal naprawione chyba po3 dniach,nie pamiętam ceny coś ok 100zł,dość dawno miałem takie Audi,być może teraz jest już taniej.
a masz namiary na tego pana z allegro?
Niestety nie mam,ale spróbuj wpisać w wyszukiwarke allegro potencjometr audi concert itp może coś znajdziesz.
Jeszcze mamy problem z wyświetlaczem Fis tym przy zegarach, słyszałam że idzie to wymienić lecz bym wolała żeby ktoś w gdańsku to mi zrobił niż gdzieś tam wysyłać. tak samo z radiem lepiej jak ktoś na miejscu mi to zrobił. Na allegro za 200 zł mogę kupić nowe radio z kodem i się tak zastanawiam co zrobić...

Inne tematy z forum Motoryzacja

Ręczny na światłach- po co świecić po oczach? (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, takie przemyślenia- dlaczego większość trzyma hamulec i świeci po oczach tym z tyłu...

Poszukuję dobrego mechanika (59 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...

JAKI MOTOCYKL (32 odpowiedzi)

Jaki motocykl polecacie jako pierwszy dla osoby która chce używać motocykla dla przyjemności i...

do góry