Widok

Naprawdę dobry fryzjer w Gdańsku.

Dziewczyny pomóżcie i polećcie dobrego, w miarę przyzwoitego cenowo fryzjera w Gdańsku bo coś nie mogę trafić na dobrego.

Mam blond włoski mniej więcej do pach, trochę ten blond wyszedł mi ostatnio jak siwy - nie chce mówić gdzie ale skasowano meni naprawdę dużo i nie jestem zadowolona.

chcę zostać przy blondzie ale z taka czupryną wstyd chodzić i boje sie znowu gdzieś iść żeby nie było jeszcze gorzej.

stąd głównie prośba do blondynek - wrzućcie zdjęcia swoich włosków jakie macie i informacją u kogo farbowałyście.

Będę naprawdę wdzięczna za pomoc. :)
image
image
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Od 3 lat strzygę się u Justyny w Spameed. Mogę śmiało polecić. Nie pamiętam dokładnie ile płacę, bo chodzę średnio co 4-5 miesięcy, ale będzie w okolicy 60-70zł. Mam włosy do łopatek, które skracam zwykle do ramion. Nie farbuję. Dziewczyna zawsze doradzi. Kiedy mówię, że to mi się opatrzyło, próbuje doradzić i dobrać coś od siebie. Poza tym nie jest gadułą nawijającą o swoich dzieciach lub klekoczącą z koleżankami.
Korzystałam wcześniej z usług kilku fryzjerów, ale tam wracam od kilku lat. Oczywiście opinia zależy od indywidualnych oczekiwań i każdy wyrobi sobie własną. Niemniej polecam Panią Justynę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
O tak to prawda,mieszkam w tej okolicy, dlatego sprobowalam faktycznie rowniez polecam.Bylam swiadkiem robionego pryey pania Maje baleage cos pieknego!!!! wejdz i sama sprawdz!!!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 11
Witam, poszukuję Pana Krzysztofa, który pracował w Retro Atelier we Wrzeszczu, czy ktoś wie, gdzie się przeniósł?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dalia na Kołobrzeskiej jest rewelacyjna ! Tylko trzeba wiedzieć do której Pani się zapisać. Polecam Sandrę ma talent w rękach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 17
Polecam Nataszkę- z Ukrainy, do niedawna pracowała w Jacques Andre koło krewetki, teraz przyjmuje we Wrzeszczu, to chyba salon Loreal- tam, gdzie kiedyś była restauracja Newska. Świetnie strzyże, bombowo zmienia kolory i super doradza; chodzę do niej od trzech lat i nie wyobrażam zmienić fryzjera:) Do tego jest bardzo fajna w kontakcie, bezpretensjonalna i miła. Taka super normalna.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 30
Polecam Dreams gdańsk ul. Okulickiego, solidna robota, długoletni staż, przystepne ceny. Korzystamy rodzina z usług już 10 lat. Godni polecenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Otworzyl swoj zaklad fryzjerski ul. Garncarska 30
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Witam,
ja obecnie mieszkam w Gdańsku, ale do fryzjera jeżdżę do Pruszcza. Polecam salon fryzjerski Anna - http://www.fryzjer-pruszcz.pl Miałam podobny problem jak Ty, po przenosinach do Gdańska poszłam do innej fryzjerki i włosy wyszły pod siwy deseń. Wróciłam do mojej poprzedniej fryzjerki i wszystko wróciło do normy. Pomimo tego, że raz na jakiś czas kawałek trzeba podjechać to jestem zadowolona, bo włosy dla kobiety znaczą bardzo dużo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jeśli szukasz dobrego fryzjera musisz zwrócić uwagę na kilka rzeczy. Tutaj fajnie to wyjaśniono http://www.tosor.pl/dobry-fryzjer-jak-szukac-651/ Tak na prawdę nawet fryzjer uczy się Twoich włosów więc za pierwszy razem może mu nie wyjść farbowanie:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
wysokie ceny ..nie polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Alternative (salon na przymorzu) koniecznie p. Agnieszke Pyzyk - stylistke. Jest rewelacyjna!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15
polecam Barbershop w gdańsku na ul. Garncarskiej 7/8/9 http://www.barbershop-gdansk.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
Czy polecacie salon Prive, czy Jacques Audre? Nie wiem który wybrać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Czy ktoś się orientuje gdzie obecnie pracuje Pani Marlena (blondynka, krótkie kręcone włosy)? Wcześniej pracowała w salonie Alternative w ch familia. Niestety już nie można jej tam zastać;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Czy ktokolwiek wie gdzie pracuje obecnie pani Olga Kaczmarek? Wcześniej pracowała na ul. Skarżyńskiego na Zaspie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
a ja nie polecam tego salonu nie wiem kto mi ciął włosy (pani miała ciemne długie włosy i szła na jakaś imprezę do Sopotu bo cały czas to przezywała w rozmowach telefonicznych między cięciami moich włosów)ale przez rok męczyłam się zanim udało mi się uzyskać normalnego pazia, a każdy fryzjer pytał się kto mi zrobił taka "czapeczkę":(
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jacques Andre bynajmniej w Centrum Gdańska - nie polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Matejki 23, GDAŃSK
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Znam jednego Pana który jest kolorystą i mogę rzec że jest mistrzem blondów. Mam robiony kolor właśnie u niego ale niestety nie mam zdjęć ... Mateusz Olszewski bo o nim mowa przyjmował w CH na szadółkach ale chyba już go tam nie ma i z tego co wiem będzie przyjmował w studio w baninie
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Moda i uroda

Medycyna estetyczna na wciągnięcie skóry? (24 odpowiedzi)

W telegraficznym skrócie: była ciąża i duże tycie, walka hormonów potem dość skuteczna kuracja...

Dobrej jakości ubrania (24 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (148 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

do góry