Widok

Naprawdę dobry fryzjer w Gdańsku.

Dziewczyny pomóżcie i polećcie dobrego, w miarę przyzwoitego cenowo fryzjera w Gdańsku bo coś nie mogę trafić na dobrego.

Mam blond włoski mniej więcej do pach, trochę ten blond wyszedł mi ostatnio jak siwy - nie chce mówić gdzie ale skasowano meni naprawdę dużo i nie jestem zadowolona.

chcę zostać przy blondzie ale z taka czupryną wstyd chodzić i boje sie znowu gdzieś iść żeby nie było jeszcze gorzej.

stąd głównie prośba do blondynek - wrzućcie zdjęcia swoich włosków jakie macie i informacją u kogo farbowałyście.

Będę naprawdę wdzięczna za pomoc. :)
image
image
image
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli nie przeszkadza dojazd na Osową, polecam Panią Asię.
Bardzo miła i bardzo dobra fryzjerka.
Jestem dość wymagająca i długo szukałam ale udało się znaleźć. :)
Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o wiadomość i podam wtedy numer, :) emi-emilka@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja mogę polecić Geometrię na Młyńskiej oraz Alternative na Grunwaldzkiej. Naprawdę świetna atmosfera w obu salonach, a co najważniejsze są bezbłędni jeśli chodzi o umiejętności fryzjerskie. Dawno nie byłam u tak dobrych fryzjerów. Zmieniłam ogólnie fryzjera ze względów czysto logistycznych, nic więcej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
cześć,
czy wiesz gdzie teraz pracuje Asia, bo właśnie dzwoniłam do Alternative i okazuje się, że już tam nie pracuje

pozdrawiam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Juz Pan Mateusz Olszewski nie pracuje w Baninie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Pan Mateusz pracuje w Baninie, ale ma własny zakład. Zaraz za biedronką. Nazywa się : Olszewski&Glebocka.
Pozrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mały salonik z Zamiejskiej chyba 32 (dokładnie nie pamiętam). A Pani Alinka to perfekcjonistka w tym zawodzie.
porazka...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie Smarz, wajdeloty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13
Pani Asia otworzyła swój salon w Malborku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Salon VERISS HAIR na Jana Pawła II na Zaspie. Jestem bardzo zadowolona jeżeli chodzi o farbowanie i strzyżenie pełen profesjonalizm, super wystroj i mila atmosfera. Przystepne ceny ( nie z kosmosu) i pracuja na dobrych markach...!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja farbuje w Allure w Brzeznie. p. Magda i Sylwia. Doradzaja i pomoga Ci napewno. Maja stronke na fb. Ceny przystepne. Ja farbuje tez na blond i u innych fryzjerow tez jakies dziwne kolory wychodzili a od kiedy robie u p. Sylwii wychodzi super blond :)
Dobra metoda by sprawdzić czy dany fryzjer jest dobry to sprawdzenie jakich kosmetyków używa. Zapamiętajmy kilka nazw profesjonalnych kosmetyków typu Volume hair Plus jeśli chodzi o objętość włosów i starajmy się je wplątać w rozmowę.
Profesjonalni fryzjerzy na pewno kojarzą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dziękuję za odpowiedź! Bardzo mi pomogłaś :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Możecie polecić jakiś salon fryzjerski majlepiej w Gdańsku, gdzie dobrze zrobią 'styling' ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeśli chodzi o dobrego fryzjera to z czystym sumieniem mogę polecić Salon Urody Maska na Oruni Górnej w którym przyjmuje przesympatyczna pani Ania, moim zdaniem najlepsza stylistka fryzur i koloryzacji w Gdańsku. Skorzystałam z usług już 3 razy i polecam.Super salonik i super atmosfera.
Nie czytajcie tych auto reklam. Nie wierzę, że nie macie sąsiadów, że nie rozmawiacie z nikim. Popytajcie znajomych od nich zdobędziecie szczerą informację. Tu salony same się reklamują... Przepraszam w większości znacznej większości...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
Jeśli nie jest dla Ciebie problemem wybranie się do Gdyni, to polecam tamtejszą Dolce Vitę - byłam u nich już parę razy i zawsze było miło, cenowo też spoko, no i do tego super fryzura;) Podobno jeśli chodzi o zabiegi kosmetyczne, to także dają radę, ale ja jeszcze nie korzystałam z ich usług pod tym względem:)
NIE POLECAM!!! salon MASARKA!!!! Strona internetowa Pani Olgi rewelacyjna na wysokim poziomie i tego też spodziewałam się idąc do salonu.. Wychodząc byłam bardzooo rozczarowana. Nikt się mną nie zajął, nie zaproponował nic do picia. W samym salonie głośno.. Panie Fryzjerki opowiadały klientom swoje prywatne historie. i może nie byłoby w tym nic złego ale jak słyszałam tą samą historię juz trzeci raz to zrobiło mi się niedobrze:( często było słychać przekleństwa- co już jest bardzoooo słabe!! Podczas farbowania włosów często Panie Fryzjerki rozmawiały przez telefon co spowodowało że czas wizyty sie wydłuzył.. Sam zabieg farbowania słaby- Pani Olga mało kreatywna jako fryzjerka! Jestem bardzoooo niezadowolona i już nigdy tam nie wrócę jak również nie polece tego salonu nikomu kto ceni sobie spokój zaangażowanie w pracę przy kliencie a wreszcie kto chce wyjść zadowolony!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
czy chodzi Ci o ten produkt ? http://volumehair.pl/
bardzo ciekawe, wprowadzę go do mojego salonu, dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Moda i uroda

Kto zapuszcza włosy? :) (30 odpowiedzi)

Zabrałam się za zapuszczanie włosów - od lat miała krótkie, bardzo. Obecnie mija mi 4 miesiąc, są...

krem do twarzy 30+ (30 odpowiedzi)

Jaki krem lub zestaw kremów do twarzy dla trzydziestolatki polecacie? Macie jakieś sprawdzone...

Opakowania kosmetyczne (14 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...

do góry