Widok

Nareszcie ;)))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Wiem, wiem, moze zabrzmi to strasznie egoistycznie, ale dzis poraz pierwszy wybrałam się do salonów sukienkowych i do tego salonu Karina w Rybniku i....... kupiłam kieckę !!! Nareszcie, bo przecież jako jedyna z Was nie miałam jeszcze chyba nic na tyłku , ani w szafie ;))) Kolor toffie & cappucino z bezowo - złotawa rołzą :) Strasznie sie ciesze bo nawet moje bimbałki ładnie w niej wyglądają :))
To tyle wiadomosci z ostatniej chwili

Pozdrowionka i cmokaski dla Was wszystkich :))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
salma, moje gratulacje!!!!

pikna ta sukienusia, taka zwiewna, lekka, naprawde jest urocza i odnajduje w niej troszke z mojej sukienusi- tez jest taka leciuchna

Dzieki dziewczeta! Balam sie ze z ta moją figurencją nic nie zdolam na siebie wcisnac, ale na szczescie udalo sie i bardzo sie ciesze, bo ten jeden temat mam juz z glowy. Pozostaje oczywiscie tysiac innych, ale z Waszym wsparciem i dobrymi radami mam nadzieje ze jakos sie uporam:)

Pozdrawiam cieplo i wszystkim Wam Drogie Forumkowe Kolezanki skladam najserdeczniejsze zyczonka swiateczne. Wszystkiego dobrego !!!

P.S Wyjezdzam za moment stad te pozegnania :) Mokrego dungusa jeszcze oczywiscie i do sklikania po swietach! Buzki :)))

do góry