Widok

Narzekacie na złą pracę?

Praca Temat dostępny też na forum:
http://www.joemonster.org/art/22761/Do_czego_sluzy_tajemnicze_urzadzenie_na_zdjeciu_

Co powiecie na to? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hahahahah dobre
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fakt do najprzyjemniejszych ona nie należy, ale w dzisiejszych czasach jest bardzo potrzebna (ktoś to musi robić) i wcale mnie nie śmieszy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zgadłem. Urządzenie na zdjęciu służy do robienia konia w konia.

;)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
He he he, koleżanka jest weterynarzem i ma jeszcze takie długie długie gumowe rękawice. Sama radość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
śmiejecie się ale zarobki inseminatora ( mam tu na myśli wszelkie czynności związane z pozyskiwaniem nasienia, przetrzymywania oraz samego zabiegu inseminacji ) są nieźle płatne, nie mówiąc już jaką kasę się zarabia za granicą
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zarobki to może i mają, ale jakie warunki?
Monia, panie do towarzystwa też zarabiają tak, że pławią się w luksusach, ale powinniśmy im zazdrościć? ;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja jednak zostanę przy swojej pracy, chociaż zarobki mniejsze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (5 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (700 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (145 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

do góry