Widok

Następny mistrz parkowania na środku skrzyżowania: białe VW GD075VR

Proszę. Nasza wieś robi się sławna! O proszę co znalazłem: https://tablica-rejestracyjna.pl/GD075VR
Szczyt chamstwa i egoizmu kierowcy tego vw arteon o nr. GD 075VR ubezpieczonym w TUW Allianz (nr polisy: 115-54531016).
Oczywiście przesyłam link na Policję. Paręset złotych może dotrze do tego małego rozumku.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie zapomnij legitymacji partyjnej ubeku
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Serio? Tylko na tyle Cię stać? Powtarzać teksty rzucane z 20-30 lat temu?
W gimnazjum nie potrafiliście nic bardziej durnego wymyśleć?
Nie obrażaj się, ale g*wniarz z Ciebie. Twoi rodzicie jeszcze szczali pod siebie kiedy ja byłem przesłuchiwany przez Twoich ubeków.
Więc idź po zeszyt i napisz 100 razy: "Nie będę więcej tępym dzbanem". - może coś dotrze.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ładny ten arteon
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na takich mam naklejki - karnego siusiaka.
Jak ktoś taką znajdzie, to może być prezent z mojej strony.

Aktualnie kandydatem jest auto zaparkowane przy drodze w górę przy ośrodku zdrowia (z Lotniczej do Księżycowej - ulica Przemysłowa) - po prawej stronie stoi takie małe coś i wystaje na ulicę tyłem. Może nie wiele, ale w tym akurat miejscu jest ciasno, a do tego bardzo słaba widoczność. Więc jak dzisiaj będę jechał, a auto dalej będzie tam stało, to się pofatyguję nalepić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

do góry