Widok
Nasze zdięcia od fotografa... lepiej późno niż wcale:)
witajcie
dopiero odzyskałam plytke na ktorej mamy zdiecia do fotografa ze studia. Robiliśmy zdięcia we wrzeszczu na wajdeloty " Żukiewicz" i musze powiedzieć ze jestem zadowolona.
Mam nadzieje ze Wam sie spodobają.
Pozdrawiam
Ta dziewczyna obok świadka to Juli7 ,ktora śledzi forum dzień po dniu. A za kilka miesięcy sama bedzie mężatką:)
dopiero odzyskałam plytke na ktorej mamy zdiecia do fotografa ze studia. Robiliśmy zdięcia we wrzeszczu na wajdeloty " Żukiewicz" i musze powiedzieć ze jestem zadowolona.
Mam nadzieje ze Wam sie spodobają.
Pozdrawiam
Ta dziewczyna obok świadka to Juli7 ,ktora śledzi forum dzień po dniu. A za kilka miesięcy sama bedzie mężatką:)
ale co ty opowiadasz?
kto powiedział, ze świadkowa musi mieć dużą balową suknię, czy nie wiedomo co innego?
juli ma tu bardzo ładną sukienkę, ma dobrane świetnie dodatki,
i te oczy, no dla mnie rewelka, weź człowieku sie opanuj troche
świadek jak dla mnie mógłby sie dopasować do juli, przynajmniej kolorystucznie, ale bez przesady, jest ok :)
kto powiedział, ze świadkowa musi mieć dużą balową suknię, czy nie wiedomo co innego?
juli ma tu bardzo ładną sukienkę, ma dobrane świetnie dodatki,
i te oczy, no dla mnie rewelka, weź człowieku sie opanuj troche
świadek jak dla mnie mógłby sie dopasować do juli, przynajmniej kolorystucznie, ale bez przesady, jest ok :)
Mistrz_mody_i_urody napisał(a):
> Haniu, wyglądałaś szykownie, natomiast TWOI ŚWIADKOWIE SĘ NIE
> POPISALI ZE STROJEM, JEDNYM SŁOWEM WIEŚ TAŃCZY I ŚPIEWA
Mistrzu mody i urody, jesli miales/-as takie zdanie to wystarczylo napisac ze sie nie popisali strojem i zakonczyc wypowiedz, bo dalszym jej ciagiem Ty nie popisales sie dobrym wychowaniem i elegancją w szerokim tego slowa znaczeniu. A w koncu o elegancje chodzi, prawda?
Dla mnie zdjecia wspaniale! Niektore moze nieco wystudiowane ale ogladajac je naprawde zastanawialam sie nad zmiana fotografa :)
> Haniu, wyglądałaś szykownie, natomiast TWOI ŚWIADKOWIE SĘ NIE
> POPISALI ZE STROJEM, JEDNYM SŁOWEM WIEŚ TAŃCZY I ŚPIEWA
Mistrzu mody i urody, jesli miales/-as takie zdanie to wystarczylo napisac ze sie nie popisali strojem i zakonczyc wypowiedz, bo dalszym jej ciagiem Ty nie popisales sie dobrym wychowaniem i elegancją w szerokim tego slowa znaczeniu. A w koncu o elegancje chodzi, prawda?
Dla mnie zdjecia wspaniale! Niektore moze nieco wystudiowane ale ogladajac je naprawde zastanawialam sie nad zmiana fotografa :)
[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
[/url]
Haniu ślicznie wygladaliscie. Suknia bajeczna. Piękna ta fota w pałacyku z terenem odpiętym
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com