Widok
Tak z ciekawości. Na jakiej zasadzie działają tabletki? Bo czy mozna ukierunkować powiekszenie na określoną część ciała? Czyli w tym przypadku na biust? Bo o ile w zele ujędrniające i masaże mogę uwierzyć ( może nie powiekszają ale są w stanie ujędrnić) to jakoś ciężko jest mi uwierzyć w działanie tabletek...
A jakich sposobów próbowałaś? Pewnie masaży? Są ok, ale nie powiększą Ci biustu, raczej ujędrnia. Kremy i inne balsamy drogeryjne też lepiej jest sobie odpuścić. Nie wiem czy komuś pomogły ale nie ma takiej opcji ( wystarczy się wczytać w skład takich właśnie preparatów ponieważ substancje, które mogłyby teoretycznie powiekszać biust są na samym końcu składu za perfumami, tak wieć niby jak to ma działać/?). Co do perfect bust to sama chętnie sobie poczytam opinie na temat tabletek.Aktualnie mam ich balsam i jestem mega zadowolona. Zdecydowanie lepsza jakość niż sklepowe.
Próbowałam wielu kremów na powiększenie biustu, używałam ich regularnie ale powiem Wam, że dobre działanie dało u mnie dopiero zastosowanie tabletek na powiększanie, konkretnie używałam Perfect bust, nie spodziewałam się nawet, że będa mialy tak dobre działanie. Namówiła mnie na nie znajoma, postanowiłam przetestować z ciekawości I pierwszy miesiąc to był zawód bo działania nie widziałam zadnego, jednak w drugim miesiącu rzeczywiście zobaczyłam u siebie efekty powiekszenia. Cała kuracja (4 miesiące przyjmowania tabletek) dała u mnie biust większy o 1 rozmiar.
Oj składu Ci nie dam poniewaz wyrzuciłam opakowanie zewnętrzne i nie mogę powiedzieć. Jednak pamiętam,że zwróciłam na to uwage oraz był dosć naturalny ( szczegolnie jeśli porówna się to do tego co się sprzedają w drogeriach). A i sklepy mają swoje sklepy na allegro i pewnie sprawdziłaś sobie ten sklep. Nie wiem czy krem Ci coś da bo moim zdaniem lepiej powiekszają same tabletki perfect bust Ale możesz przetestowac jeśli Cię to ciekawi
Oj nie. Na pewno nie jest to jedno i to samo. Preparatów jest bardzo dużo ale na allegro bardzo często są podróbki. Pewnie nie są szkodliwe ponieważ to jakis cukier w opakwaniu, ale i nie zadzialają. Najlepiej jakbyś zdecydowała sie na zakup takich tabletek w sklepie oraz poczytała sobie o tym, które są dopuszczone przez polski nadzór farmaceutyczny. Ze swojej strony polecam prefect bust ( plus dodatkowo żel - pewnie jeśli kupisz kilka opakowań to dostaniesz go w gratisie ponieważ w wielu miejscach są takie włąśie pakiety).
Czytałam o tych wszystkich hormonach ale tak szczerze to średnio mi sie uśmiecha faszerowanie się feromonami tylko po to aby powiekszyć sobie biust ;/ Wolałabym jakiś bardziej naturalny sposób, krem ewentualnie w ostateczności tabletki. ogólnie widziałamże masa dziewczyn kupuje takie tabletki na allegro tylko jakie wybrać bo jest wiele rodzajów.Czy wszystko jedno i to samo?