Widok

Naturyzm

Gdzie spotykają się z 3miasta i okolic naturyści poza sezonem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co Piaski?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A kto jeździ na Piaski??
Piaski
> Naturyzm był między 1976 r a 1989r.
> Jesteśmy z żoną naturystami od 73 r

Zatem bylliście z żoną naturystami już trzy lata przed naturyzmem.
Prekursorzy - wizjonerzy :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czytając Wasze wypowiedzi na temat naturyzmu robi się nie dobrze, nie macie zielonego pojęcia.na temat naturyzmu Piszecie takie bzdury.Naturyzm był między 1976 r a 1989r.Jesteśmy z żoną naturystami od 73 r.i dużo wiemy.Byłem Prezesem KLUBU NATURYSTÓW WYBRZEŻA GDAŃSKIEGO.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jh b
"...(oczywiścei wbrew mojej woli)..."

Oczywiście!
;)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Mnie zawsze ciekawił naturyzm i chciałbym spróbować.

Ale obawiam się, że jakbym zobaczył nagą kobietę to moje ciało (oczywiścei wbrew mojej woli) szybko zareagowałoby silnym wzwodem ....

To chyba nie dla mnie :/
Zapraszamy na całoroczną plażę pod Gdańskiem. W niedzielę 3 marca jest wstęp wolny i można skorzystać z plaży i solarium sufitowego (czynne przez 4 godziny w niedziele - 2 x po 2godz sesje).

Możliwość korzystania z sauny i jacuzzi (2 różne jacuzzi) - łączna cena za saune i jacuzzi to tylko 20zł od osoby (nie limitowana ilość wejśc i czas).

Więcej informacji znajdziecie - prywatnaplaża.pl

Zapraszamy.
może na basenie albo w klubach są takie specjalne imprezy
Jeżeli nie musimy nic ukrywać ? Nie musimy też ukrywać naturalnych,, ludzkich reakcji (erekcja) Kobieta jest w komfortowej sytuacji ; sutki stoją, łechtaczka stoi, cała spocona. A facet w stresie - żeby tylko mi nie stanął.
Co za idiota sprokurował ten durny kodeks NATURYSTÓW ?!!!!!!!!!!

Jeżeli facet ma wzwód , w towarzystwie i czuje się swobodnie to w jakiś sposób odreagowuje.

Przecież to jest naturalny wskaźnik stanu emocjonalnego, psychicznego. Tak jak łzy, śmiech et.c. To nie oznacza, że dana jednostka ma natychmiast ochotę i obligo na spółkowanie !!!!!!!!!!!!!
Człowieczku !
Czy to jest nienaturalne, kiedy miam erekcję na widok kilku (albo jednej) ponętnych kobiet sic! To jest fizjologiczne !
Zapraszam na Rewe w sezonie.
KASIEŃKA --- "Kolorowa telewizja" to przenośnia nie oznacza nic strasznego. W ciemne i ponure, a do tego deszczowe popołudnia można sobie pokolorować świat myśląc o wakacyjnym cieple i naturyzmie w temperaturze 30 C.
Fajnie jest powymieniać się wspomnieniami, które są takie piękne.
Naturyzm można fajnie praktykować w nowych nie odkrytych miejscach przez golasów. Np. spacerek na leśną polanke w głębi lasu i opalanie całego ciałka. Od kiedy pierwszy raz zaznaliśmy tego fantastycznego relaxu -- teraz tylko takie opalanko. Przy tym odpoczywamy jak nigdy dotąd. Poza tym wiesz o czy pisze jęśli to praktykujesz.
Może w okresie ciepłego lata razem opalimy białe ślady. -:) ??
Po tych kilku wiadomościach sądze, że jesteście fajnymi i ciekawymi ludzmi. Dobrze jest poznać kogoś kto czuje to co my. Z kolegami i koleżankami od dyskotek, wieczornych spotkań przy drinku i pracy nie jest fajnie dzielić się wszystkimi tajemnicami.
Kasieńka powiedz jak to wygląda u Was.? Sami tak , czy macie znajomych z którymi piknikujecie?
Może troszke dużo drąże temat ale w te zimne wieczory sobie umilimy wspólnie czas.
Dziękuje za dotychczasowe odpowiedzi, nas możesz też pytać, chętnie odpowiemy, Czekam na info .
"Chciałbym poznć wasze przygody z naturyzmem.
Napisz coś ciekawego to przynajmniej zrobimy sobie" kolorową telewizje" w ciemne wieczory."

Zabrzmiało cokolwiek podejrzanie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakoś zawsze wybieramy się we dwoje z mężem... Mimo wszystko, sama chyba się boję, chyba, że jestem w na prawdę odludnym miejscu... Nie wiem co macie na myśli z tą "kolorową telewizją"? Nie ważne czy otaczają mnie ludzie, zawsze staram się odciąć od świata... Miłe wspomnienia? Słońce i wiatr na nagiej skórze, uczucie, gdy nago wchodzisz do morza, nie przejmujesz się niczym... Nie ma terminów, nie ma obowiązków... Może o to chodzi w naturyzmie? Symbol czegoś, co można poczuć tylko przez chwilę? Nie wiem, szczerze mówiąc.Oj, rozbudziliście tęsknotę za latem...
Kasieńka
Czy moge zapytać, czy ten naturyzm jest w partnerstwie czy praktykujesz solo.
My np. oboje fajnie się relaksujemy razem na mierzeji wiślanej tam nawet w sezonie jak znajdziesz fajne odległe miejsce od zamieszkałych terenów to można poczuć się jak w raju. Na golaska po plaży i tylko my, brak innych ludzi. Oczywiście nie chodzi o wstyd ale o komfort spacerowania przy uderzających falach na całej dłudości plaży.
Zawsze możemy podzielić się własnymi doświadczeniami.
Chciałbym poznć wasze przygody z naturyzmem.
W te zimne wieczory można tylko pomyśleć o cieplutkim klimacie.
Napisz coś ciekawego to przynajmniej zrobimy sobie" kolorową telewizje" w ciemne wieczory.
Fajnie poczytać o szczęściu innych i ich chwilach relaksu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Plaża dla naturystów (z tego co wiem nieoficjalna ale powszechnie znana) jest na Stogach. Oczywiście troszkę na uboczu. No i Świbno nadaje się do takiego opalania. Poza Trójmiastem, ale stosunkowo blisko - Dębki.
Kasieńka
Gdzie w trójmieście w okresie oczywiście letnim taka forma relaksu????
Może podzielimy się swoimi terenami.
My na ten rok też zaplanowaliśmy Chorwację:) Już nie mogę się doczekać. Nie mam zamiaru zabierać dużo ciuchów:)

Inne tematy z forum Towarzyskie

forum zablonkowe na trojmiasto pl (6 odpowiedzi)

hej, jakie inwestycje trojmieskie obecnie wam się najbardziej podobają?

"SWITEZIANKA" in English :) (14 odpowiedzi)

Witam !!! Oto inna obiecana rzecz - "Switezianka" po angielsku (niektore osoby zdazyly juz ja...

do góry