Widok

Nauka tańca, bachata-na pierwszy taniec ??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny wymyśliłam sobie że kupię hiszpańską suknię ślubną , a na pierwszy taniec nauczę się bachaty- Czy któraś z was miała do czynienia z tym tańcem i wie może, gdzie w Trójmieście mogłabym się go dobrze nauczyć-, jakieś sprawdzone miejsce??
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
też myśleliśmy o bachacie na pierwszy taniec:) Toszkę się jej uczyliśmy w zeszłym roku i bardzo nam się spodobała:) Na pewno możecie się jej nauczyć w Dance Avenue - prowadzą też kursy dla narzeczonych:)
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Świetnie, myślałam,że będe sama i że to może głupi pomysł, a powiedz mi trudny to jest taniec, dużo czasu może zając jego nauka, pytam pod względem lekcji, bo nie ukrywam że jeszcze jakiegoś innego tez bym chciała się nauczyć.
image
myślę że aż tak bardzo trudno nie będzie, to zresztą zależy jak bardzo skomplikowanych figur trzeba się nauczyć. My z narzeczonym przez rok chodziliśmy tam na kurs salsy a bachaty uczyli nas tak przy okazji i naprawdę bardzo polecam:) Jak się ma dobrą pamięć do figur i troszkę oswojenie z tańcem to myślę że większych problemów taka nauka nie będzie sprawiała
image

też chodzę na salsę i bachate do danceAvenue, ale nie wybrałabym tego tańca na pierwszy taniec, jest jak dla mnie zbyt "weselny" można go śmiało tańczyć na każdej imprezie i nikt postronny nie odróżni czy ten taniec był wyuczony czy jest to zwykłe weselne odsie-dosie.

Jak masz hiszpankę to zatańczcie tango argentyńskie, wbrew pozorom taniec nie wymaga super kondycji ani jakichś skomplikowanych układów, parę efektownych figur, krok podstawowy i styknie.

Tez bede miała hiszpanska suknie i osobiście mysle nad polaczeniem tango z rumbą
image
image
Teusla, sukni jeszcze nie kupiłam,ale do grudnia bede musiała podjąć decyzję. Jak się na oglądam bachaty na youtubie,to aż mi ciary przechodzą, że też tak bym chciała. Dziewczyny chodzicie na zajęcia do Gdańska czy do Gdyni??
image

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry