Widok

Nbicie guzika w dzinsach

Czy ktoś wie gdzie można takie coś wykonać? Jak na złość odpadł mi guzik :) Mam drugi ale sama raczej go nie nabiję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no wlasnie mam ten sam problem bo u krawca nie, odeslali mnie do szewca a on na odwrot. podobno w fashion hause na szadolkach robia nie drogo. ale nie po drodze mi
ja sie z tym jutro wybieram do punktu krawieckiego Igielka (czy jakos tak) na Pilotow 3, z tyłu sklepów, wejscie od rampy.
Jak bede wiedziala co i jak to dam znac;) Mnie interesuje nabicie guzika w jeansach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiem, że gdzieś to robiłam :P tylko gdzie?

na 100% pojedyncze zatrzaski robiłam na Zaspie, w którymś wieżowcu :P tam jest jakiś punkt krawiecki :P to było w ubranku dziecięcym i przy tapicerce wózka :P

masową wymianę zatrzasków w tapicerce wózka robiłam w punkcie "Igiełka" w Wielkim Młynie - Pani w ich firmowym punkcie na Obrońców Wybrzeża podpowiedziała, że tak będzie szybciej, bo tylko w Wielkim Młynie to robią :P z Przymorza zabierają właśnie tam, więc czeka się kilka dni :] http://igielka.eu/lokalizaca.html#wielkiemlyny

to było jakieś 8m-cy temu :]

nie jestem pewna czy typowego guzika od jeansów nie robiłam też kiedyś na Jagiellońskiej w falowcu :P http://bliskausluga.pl/wizytowka/pdf/9057
Byłam
Zalatwilam
Punkt sie nazywa Szpileczka, od 9 do 17.
Zaspa, Pilotów 3, wejscie od rampy (jakby na tyłach Bomi, czy tych wszystkich sklepow jakie tam są)
koszt nabicia 1 szt to 4.50 i pani nabija na miejscu.

Cos mi swita,ze oni maja tez oddzial na Morenie
dziewczyny to jest do zrobienia samemu. Robiłam to już wiele razy, potrzebne są kombinerki i młoteczek. Guziki do kupienia w pasmanterii.
image
Guzik mam bo do innych spodni miałam zapasowy. Mozesz podpowiedzieć grze trzeba "puknąć" ? :)
pukasz leciutko w guzik, żeby wlazło jedno w drugie
image

Inne tematy z forum Kobieta

Czy warto zatrudnić prywatnego detektywa, jeśli podejrzewam zdradę? (4 odpowiedzi)

Cześć, Na wstępie pragnę wszystkich powitać. Nie wiem, czy piszę w dobrym dziale, ale od jakiegoś...

dobry adwokat rozwód gdańsk (80 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (74 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

do góry