Widok

Nefer

Mam nadzieje, ze Swieta beda dla Ciebie prawdziwym czasem odpoczynku i radosci, a wszelkie klopoty mina bezpowrotnie. Wszystko bedzie dobrze, nie martw sie - i czesciej usmiechaj :))) Czasami wystarczy z porozmawiac z kims zyczliwym, by nabrac wiary w siebie i w ludzi. Trzymaj sie - pozdrawiam wiosennie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

luv u more

dzis kolejny wieczor na piaskach sopockiej plazy....z piwem w reku i niewidzacymi oczyma..spocily sie...milosci...ile cie trzeba cenic...

UCIEKAM

PA, PA

ŚWIETLIKU

DZIŚ WYSŁAŁAM LIST, SORRY ZA ZWŁOKE...

PLAGIAT

WYBACZ SKARBIE, ALE NAWET DLA CIEBIE NIE ODERWAŁABYM SIĘ OD WIELKANOCNEGO STOŁU Z PRZYSMAKAMI MOJEJ MAMY!
A TY PEWNIE JAK ZWYKLE RAKA DOKARMIAŁEŚ KOPCĄC PETA ZA PETEM....?
SEE YOU.

ESCLARMONDE,AMENA

CZY MY PORUSZAMY JAKIEŚ NIETYPOWE TEMATY W ROZMOWACH?PYTANIE JEST Z GATUNKU RETORYCZNYCH, PONIEWAŻ PO WASZYM WYJŚCIU Z TRAMWAJU ZUWAŻYŁAM KILKA DZIWNYCH SPOJRZEŃ W MOIM KIERUNKU...MAM TO W GŁĘBOKIM NIEPOWAŻNIU...GRUNT, ŻE MY MIAŁYŚMY DOBRĄ ZABAWE, NIEPRAWDAŻ?!
POZDRAWIAM

NEFER,AIK I RESZTA....

DZIEKI DLA WSZYSTKICH ZA ŻYCZENIA WIELKANOCNE.POMIJAJĄC OCZYWISTĄ PRZYJEMNOŚĆ Z ICH PRZECZYTANIA PODNIOSŁY MNIE NA DUCHU.TO CHYBA NIE BYŁY ZBYTNIO RADOSNE ŚWIĘTA DLA MOJEJ RODZINKI.NAZWAŁABYM JE SŁODKO GORZKIMI.Z WESELA NA POGRZEB.SAMA RADOŚC...RAZ JESZCZE DZIĘKI.

Witam

WITAM I CIEPŁO POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZNAJOMYCH PO ŚWIĘTACH.CO SŁYCHAĆ?

Nefer

Jescze tylko przeczytam to wszystko raz i ide .
Cieplych snow i kolorowych ( nigdy Cie nie zapytalem jakie lubisz? ) . Us..... no usmiechy :) 1000 x
(ciekawe czy bys wytrzymala taka ilosc ? :) )
do jutra

Nefer

Jestem jeszcze jestem .napisze kiedy bede isc

Alchemik

nikt sie nie odwazyl zreszta przezornie nigdzie nie wchodzilam. Gdy zechce byc mokra wejde do wanny lub pozna wiosna jak bedzie burza i bedzie padal ulewny cieply deszcz wyjde na spacer. Zawsze kusilo mnie aby byc na molo w sztorm. Zwlaszcza na tych bialych lawkach. Zima przelewala sie przez nie woda, ale bylby maly problem gdyby mnie zmylo- nie umiem plywac. No i stchorzylam. Jestes czy po prostu do jutra? Pozdrowienia-

Ameno

ciesze sie ze sie odwazylas napisac. Nie czytaj- wciskaj ENTER i pisz! Pozdrowienia poswiateczne-

Alchemik

to lustro takie straszne? Wnioskuje ze masz niezly zarost skoro do lustra nie zagladasz (hi, hi). Na odwage powiem ci wierszyk
"Kiedy czlowiek w lustrze swa twarz czasem bada, chcialby w takiej chwili czasem krzyknac biada!
Lecz po malej chwili sie odwraca tylem
ze spokojem w sercu-
nic sie nie zmienilem!"
No i jaki werdykt? Pozdrowienia przyszpilajace

Nefer

STRASZNEEEEEEE........ ty chcesz abym spojrzal w lustro --- chcesz abym zginal -----slyszalas bajke o Bazyliszku ???? . T o z tym zarlem to tylko tak pieszczotliwie . Z tym DZ. Balt . to przypadek -- to pan z oddzialu Gdynskiego Tadeusz W. -- (nie wylewa za Kolnierz :) ) hi hi . Czy ostro CIe polali w smigusa?Za cwile wracam

Alchemik

ee...tam zaraz straszne pytanie. Wystarczy jak spojrzysz w lustro- nie musisz nic wymyslac. Jak mozesz mowic "swiateczne zarlo"? Ktos musial sie nad tym solidnie napracowac by ktos mogl zjesc smacznie. A tu takie lekcewazenie... Na pytanie "no i jak ci smakuje kochanie" zapewne odburknales "jadalne". Db jest duzy watpie aby ktokolwiek mnie kojarzyl (moze to i dobrze- szara mysz niech pozostanie szara) Pozdrowienia-

Mixer

dziekuje za zyczenia i za zajaczka. Jak ty go zrobiles? Pozdrowienia-

Mała żabko

Witaj , witaj M . Zabko :)

Nefer

Cd. -- A za tych typow nie ponosze odpowiedzialnosci
Co do testow IQ - jest to tylko przyblizenie -- i to takie sobie . --- Dlaczego tak sadze ---- daj np wielkiemu erudycie poloniscie jakies zadanie matematyczne -to koniec ! Aprzecie nie nazwiesz go nieinteligentnym .
Ciekawe czy tu dzisiaj zagladniesz bo ja tak :))))
P.S. malo tu ludzi dzis chyba trawia swiateczne zarlo .
-- NIe szkodzi -- mi wystarcza jedna

Ciri

No i miło Cię znów widzieć.

CIri

Tak, ale tylko chwilowo. Niestety albo i stety, bo nie przepadam za pecetami i Wingrozem.
Dzisiaj komputer jedzie do (...) ---> cenzura i tam juz zostanie

Nefer

Wreszcie Jestem . --- uf jaki mialem dzien. Witam Cie serdecznie po swietach . Nie nie , zawsze wracam na nogach sam , - w tym przypadku jeszcze rozwiozlem kogo trzeba bylo . Tak naprawde nie przepadam za %
ale w Polsce trzeba miec mocna glowe , naprawde i w przenosni aby odpowiednio zalatwiac . Ja musze byc skuteczny -- to rynek -- licza sie kly sila itp. Aha poznalem kogos od was z dziennika balt. :) . zadalas mi straszne pytanie - do kogo jestem podobny --diabli wiedeza do kogo nie mam pojecia !! Wypadaloby napisac , ze do kogos pieknego lub slawnego ??
A ja jestem szary czlowieczek -mozae cos wymysle.
Poprosze o inny zestaw pytan p. psor .
Prezentem to byl tylko tort -- pozostale to nie ja - a Sw. Mikolaj lub lub jego exel. Zajaczek :))))
Zachwile jeszcze sie zglosze -- pozdrowienia

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (153 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry