Widok

Nefer

Mam nadzieje, ze Swieta beda dla Ciebie prawdziwym czasem odpoczynku i radosci, a wszelkie klopoty mina bezpowrotnie. Wszystko bedzie dobrze, nie martw sie - i czesciej usmiechaj :))) Czasami wystarczy z porozmawiac z kims zyczliwym, by nabrac wiary w siebie i w ludzi. Trzymaj sie - pozdrawiam wiosennie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pozdrowienia

Pozdrowienia dla wszystkich gratkowiczów starych i nowych.

Margarita

I tym oto sposobem poniedziałek wielkanocny stał się uatawowo dniem łosia.Niech żyją łosie nieobecne w trakcie głosowania.

Alchemik

zalegasz z odpowiedziami na kilka pytan wiec hurtem zadam ci nastepne. Czy twoj podarunek jest 13 czy 14? Gdybys mial porownac sie (z wygladu) do kogos znanego- kto to by byl? Pozdrowienia-

Alchemik

czy all OK? Czy po tych zyczeniach hm... ktos odwiozl cie do domu? Sory, nie powinnam pisac- wscibiam nos w nieswoje sprawy, ale jakos dziwnie milczysz wiec sie zaniepokoilam. Wiem ze nie piszesz dwuznacznie, juz te kwestie omawialismy na wszelkie sposoby wiec nie ma sensu w kolko sie stresowac i przepraszac. A ja nie mam manii przesladowczej, mam nadzieje ze ty rowniez jej nie dostales. Dzis tu jestem do 20. Pozdrowienia poswiateczne-

MIXER

HEj Mixerku, masz internet???? :)))))))))))))))

i znowu

przez caly wczorajszy dzien dodano az TRZY
(slownie 3)
teksty

Rozszarpana struna

Masz dobre serce i nie lubisz ranic ale czasem lepiej zadac cios smiertelny niz pozwolioc wrogowi umierac u Twoich nog, gdy wciaz obserwujac wahanie na Twej twarzy, ma nadzieje, ze wyciagniesz do niego pomocna dlon.
Jak do kogos cos sie czuje, to sie potrafi wybaczyc i daje sie kolejna szanse i cieszy sie, ze ta osoba zdobyla sie na odwage... jesli sie cos czuje. Jezeli nie czujesz nic, nawet nie powinienes sie zastanawiac.
Powiedziales dzis, ze musisz to przemyslec... A przeciez ostatnio bylam pewna, ze decyzje juz podjales. Dotykajac mojej dloni, lapiac mnie za reke, poruszyles najczulsza strune mego serca. Lzy wyzlobily glebokie rany na policzkach, otarles je swoimi palcami. Poczulam goraco Twych warg, czy to ja Cie pocalowalam? Dlaczego jednak zabrales mnie do siebie? Tak jak dawniej, a jednak lepiej... Bylismy szczesliwi, po raz pierwszy widzialam w Twych oczach siebie. Ty tez szepnales, ze jestem cudowna tego wieczoru. Czyzby tych kilka chwil mialo byc statnim wspomnieniem mojej milosci?
I teraz mowisz, ze nie wiesz, ze sie boisz zlych walk miedzy nami. A pytalam, czy to z litosci sie stalo- nie, bylo Ci dobrze. Pragnales tego. Kiedy zapragniesz znowu?
Czy wiesz, ze chcialam Cie kiedys tak bardzo spotkac, ze 2 godziny marzlam na przystanku. Nie bylam pewna o ktorej konczysz. I czekalam na autobus, z ktorego Ty wysiadziesz. Az zrobilo sie czarno na dworzu, lunal deszcz ze sniegiem i dopiero wtedy poczulam, ze marzne juz od dobrej chwili i nie czuje rak i nog.
Bede czekac cierpliwie, choc czasu mam malo...

28 groszy...

Coz Ci moge dac? Tylko czastke duszy, kilka slow, dotyk i cieplo ciala... Ty mozesz dac mi o wiele wiecej-kawalek Twego serca to dla mnie najwiekszy na ziemi skarb! Jesli jednak zadam zbyt wiele za tak malo uzycz mi swojej przyjazni. Oddam:)

Chce Ci powiedziec cos, co mialam zamiar powiedziec ostatnio.Ostatnio niestety nie udalo sie, bo sie z litosci
zapedziles i zrobiles cos czego teraz zalujesz, znowu wdepnales w g.... tak jak z nia. Nie mam Ci tego za zle, bo tak naprawde to az tak zle o Tobie nie swiadczy, po prostu zrobiles to, by chociaz raz otrzec me lzy. Nie
Twoja wina, ze jestem tak tania. Nie dziwie Ci sie, ze zal Ci na mnie 28 groszy by wyslac sms-a, ze
zaraz wychodzisz i nie mozesz ani Ty zadzwonic, ani ja nie moge. Jestem warta nawet mniej niz 28 groszy. Jestem warta nawet mniej niz wygodne lezenie na kanapie- gdybys mial do wyboru rozmowe telefoniczna ze mna(za ktora ja bym placila) a wygodne lezenie, wybralbys to drugie, tak jak zrobiles to gdy zadzwonilam do Ciebie w sobote. Nie bylam nawet warta jednego milego slowa... Mimo wszystko jednak
mam nadzieje, ze sie jutro ze mna bedziesz mogl zobaczyc i ze jestem warta kilku jednostek z telefonu, ktory masz w pracy, w koncu to nic nie kosztuje-tak, tyle warta jestem. Nie bede Ci tego wyrzucac, nie bedziemy do tego wracac, ale TAMTO musze Ci powiedziec. Potem dam Ci spokoj, ale jesli sie ze mna nie spotkasz, moje poczucie wartosci jeszcze bardziej zmaleje(o ile tak niska wartosc zmalec moze:(

hej

mokro Wam?
bezdeszczowego dnia

kochany sznurek

rosnie sobie jablon w sadzie
pikne jablka latem kladzie
wiosna ladnie sie zieleni
jesienia pozna czerwieni

zima pobielona stoi
i fochy z zima stroi
wiosna oblewa je pies
co jablka latem je

zima choruje a na wiosne zaluje
bierze sznurek swoj
i wiesza na drzewie
a pozniej to juz uj.

gratkowicze

wstydzcie sie
takiej niskiej frekwencji pod pomnikiem sobieskiego jeszcze nie widzialem w zyciu swoim marnym gratkowym...
pozdrawiam i dziekuje przybylym... za przybycie...

Gratkowicze!

Wszystkiego co chcecie na Święta . Skrót, bo o 3 godziny on-line za dużo :-(.

Pa!

Aik

dzieki
swieta jak swieta.
wody na kilem bedzie duzo.
tzn. utone w alkoholu
jak co rok

lodowa komnata

Nie planowalam uczucia. To byla wspaniala zabawa. I rosla moja proznosc, gdy mi robiles wyznania. Teraz ja jestem na straconej pozycji. Dzis pierwszy dzien swiat. Nie zadzwonisz. Spedzisz caly wolny czas z przyjaciolmi. Bo to kumple... Bo tyle Cie z nimi laczy... Bo masz do nich tak blisko... A ja jestem daleko. 30 zlotych taksowka. Zajmuje ostatnia komnate Twego serca, ta, ktora odwiedzasz najrzadziej.

Nefer

Dzięki za Życzenia

Życzenia

Wesołych Świąt, wakacji na wyspach Wielkanocnych. Ciepłych kaloryferów, jajek na twardo, braku wody w kranach, w lany poniedziałek. Czerwonych łydek od jałowca (tu pewnie będzie problem, ewentualnie może zamiast jałowca, być sznurek z supełkami, polecam). No i jeszcze jednej dziurki w pasie.

No, a tak na poważnie, to radości i chwili zadumy. Życzy wam Łukasz

ZAL

Juz rozumiem, ze to nie ja jestem swieta, a Ty potworem. Oboje w ten sam sposob skupiamy sie na samych sobie. Mysle nie o nas, lecz o mnie i o nim, Ty myslisz nie o nas, lecz o Tobie i niej. ZADZWON... Ja zadzwonilam, bo mialam problem. Problem nie w pore. Musiales sprzatac, zeby szybciej skonczyc i szybciej usiasc lub sie polozyc. A gdzie miejsce na radosc, ze mnie slyszysz, gdzie czas juz nie tyle na spotkanie, ile na rozmowe przyjaciol... Dlaczego nie powiedziales: NIE MARTW SIE? To boli. Ale nie chce Ci robic wyrzutow. PRZESTRZEGALES. Nie wiem co bardziej rani- odrzucenie czy to. Chyba odrzucenie. Pozwoliles mi wrocic, wiecej nie bede wymagac. Nie wiem, czy bylo Ci mnie zal, czy to te 3 piwa, czy jakis dawny sentyment... A moze... Niczego bardziej nie pragne niz uslyszec od Ciebie, ze mnie kochasz.

Plagiat

Modem instalowałem tylko 2 godziny.
PS To była próbna transmisja z domu.

Nefer

Jestem tu tylko chwilke ----- bo --- "lamie sie jajkiem
ze wspolpr. i pracownikami " pozdrawiam jak umie
najmilej --- W Swieta --pewniw nie bedzie Cie - wybacz styl -- to % -- dzis mam juz 2 spotkanie
1000 usciskow (Jezu znowu 2 -znacznie napisalem)
no dobra ; 1000 usmiechow (to lepiej , --ale tamto milsze ), lepiej konczyc boza duzo napisze ::::::) zaraz mialo byc chyba odwrotnie :))))))))

Dzis niebo jak szare jajko
wszystko pokryl snieg i mgla
szarych oblokow mozaiki
szare swieto trwa
tona w szarosci ulice
wiatr smaga szare drzewa
nie ma sie czym zachwycac
zimno- nawet szary ptak nie zaspiewa
jak gdyby chmury na ziemi osiadly
nie ma sladu slonca
szarosc osnula ogrody i sady
trwa z chlodem zniewalajaca.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (132 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Zarabianie na kryptowalutach - Jaki podatek? Potrzebna DG? (7 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym uzyskać informację na temat sposobu opodatkowania zarobku (osoba fizyczna)...

do góry