Widok

Nefer

Mnie to nie pomoglo. Mialam wtedy krotkie wlosy, ubralam sie w garnitur i krawat i gdyby nie glos, mozna mnie bylo spokojnie brac za faceta. Prof. po pierwszym pytaniu, gdy sie zajaknelam, kazal mi wyjsc z sali. Na drugi semestr bylo lepiej, bo dostalam juz stypendium Erasmusa, a on takich studentow bardziej cenil. Bylam przy tym swiadkiem pieknej sceny. Przed egz. zastrzegl, ze wszyscy panowie maja byc w garniturach, bo nie wpusci. Zapowiedzial tez tydzien naprzod, ze "w poniedzialek bede mial dobry humor, wiec radze przyjsc". Odwazylo sie jakies 15 osob, w tym ja. Gdy szczesliwa wyszlam, jako ostatnia, krecil sie po korytarzu kolega, ktory na egz. w tym terminie sie nie wybieral, ale badal jakie mielismy pytania. Prof wyszedl z sali, zobaczyl go i mowi:
-Zapraszam pana.
Kolega speszony: -Ale ja jestem nieprzygotowany, jutro przyjde.
Prof. -Ale ja dzisiaj mam dobry humor. Zapraszam.
Kol.-Aaale ja jestem nieubrany...
Prof.-Panu daruje.
Chwycil chlopaczka za kark i doslownie wepchnal do sali.
Widok byl piekny!
Sloneczne pozdrowienia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Esclarmonde

a jednak zacial sie. Co za niefart. Powoli bede sie juz zbierac do domu. Do napisania jutro. Moze jutro uda nam sie poczatowac? Pozdrowienia-

Nefer

Prof.Brune znam tylko ze slyszenia, nigdy nie mialam z nim do czynienia. Ty owszem, z tego co pamietam?
Adj.chata, szkoda, ze na biezaco nie mozna drukowac...
Sprobujesz jutro? Albo teraz jeszcze raz, juz bez Alchemika;)))
Pozdrawiam cieplo!

Nefer

Powiedz czy C isie udalo

Alchemik, Esclarmonde

poczatki bywaja trudne, sprobuje jeszcze raz.

Nefer

zrob jak napisalem

Nefer

Szkoda, ze Ci sie nie udalo, mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej...
Pozdrowienia serdeczne!

Nefer

Szkoda, ze Ci sie nie udalo, mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej...
Pozdrowienia serdeczne!

E to jest bez sensu, widzialam wasze wypowiedzi a nie potrafilam wprowadzic swoich, no coz- trudno. Nie lazilam nigdy po czatach, byc moze cos nie tak robilam. Pozdrawiam was z tradycyjnego Hyde. I wcale nie zemdlalam!!!

Nefer

kliknij na pasek pod tekstami az pojawi sie kursor, potem wpisz tekst i jak skonczysz nacisnij enter
na dzis koncze i pozdrawiam cieplo

Alchemik, Esclarmonde

wejsc weszlam na czat, ale na tym sie sknczylo to pudlo nie chcialo naniesc moich wypowiedzi, albo cos robie nie tak. Prosze o instrukcje. Help!

ALCHEMIK- na pewno przytyje gdy do mnie napiszesz a przyzwoite gabaryty osiagnie gdy wlozysz do niej oprocz napisanego listu ten ktorego jeszcze mi nie przyslales.

ESCLARMONDE- teren czysty ide na drugi komputer. Do na pisania

Nefer, Alchemik

Chyba za bardzo pochwalilam te komputery, przy kolejnej probie wejscia na chat zawiesily sie na amen. Sprawdzam nr3;)
NEFER- pisze dyplomatycznie, bo jeszcze tam studiuje h hi... Pogadamy za pare lat...;) Poki co modl sie za mnie w czerwcu...juz czekaja, by sie na mnie rzucic.
Deszczowe pozdrowienia!

Nefer

Nie , nic nie nabredzilem - :) napisalem prawde . Jak
tylko tro che odsapne napisze . Nawet mam koperte przed soba ------ ale jakas taka chuda , cienka , , , trzeba by ...pochodze troche po miescie i ... moze przytyje :)))
pozdrowienia

Esclarmonde

Nie wiem czy mi sie uda

Alchemiku!

No! Juz myslalam, ze nigdy nie odezwiesz sie do mnie pod tym imieniem;)))
Masz calkowita racje-uwielbiam burze, zwlaszcza w gorach...
Ale dzis tu tez byla niezla...
Moze przylaczysz sie i wejdziesz z nami na chat?;)
Katarskie pozdrowienia!

Esclarmonde

przepraszam za "wymieszana" koncowke, ale ja mam taki komputer przy ktorym twoj ma predkosc swiatla.

Alchemik

witaj w przerwie miedzydeszczowej. Ta choroba to pracoholizm i wcale tu nie zartuje. W CZYM nie nabredziles? Pozdrowienia mokre-

Esclarmonde

jak ty to subtelnie napisalas przejdzie na emeryture a ja z tkz. grubej rury... Na emeryturze (o ile nie ma sprzeciwu lekarza czy zakazu wykonywania pracy tez mozna pracowac wiec nie miej zbytniej nadziei... Czy znasz prof. O matko! Komputer chyba sie zwalnia! Brune? Pozdrowienia-

Nefer, Esclarmonde

W itam was po deszczu.

Nefer - ja sie szybko regeneruje . Co to choroba ?
to brrrrrrrr to mnie kiedys dopadnie
Ale na razie mam sie dobrze i przegladam , czy czegos
wczoraj nie nabredzilem . W jednym chyba nie :)))))

Esclarmonde - Nie wiesz - ale ja lubie burze
nooooo... raczej te atmosferyczne :))))
Takich naprawde tu nie ma --sa w gorach

Nefer

Mi sie wlasnie udalo nawet otworzyc sobie strone prywatna, wiec juz wiem przy ktorym siedziec;) Niestety nic nie jest doskonale, aby za jakis czas sprawdzac maile, bede musiala wlaczyc drugi, bo w tym Outlook nie dziala.
No tak, tez czekam az moze pare osob pojdzie na emeryture, ale chyba predzej sama jej doczekam...
Sloneczne pozdrowienia!

Inne tematy z forum Hydepark

Inwestowanie w złoto (3 odpowiedzi)

Co myślicie o efektywności inwestycji w metale szlachetne w momencie opanowania gospodarki przez...

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

do góry